insanlar cidden bilip bilmeden konuşuyor ve konu açıyor.ben bu konuda tabiki a.e ye ve ayşecik' e katılıyorum.lütfen birazcık yansız kitaplar okuyun.biir demiş ki : dizide bir taraf hep de masum gösterilmez ki die.ya hep masumsa? menderesi göklere çıkardı o dizi! sosyalistler bişe dedi mi? hayır demedi.konu deniz gezmiş vb vb olunca hemen dizi yayınedan kalksın.bu kafayla gidilirse daha çok dizi yapılır.bence karşıt görüşlüler de bir dizi yapsın bakalım hangi konuda haksızlığa uğramışlar?? kapatılması gereken o kadar çene varken bence dizinin kapatılması yanlış

ayrıca ben 1,2 güne kalmaz banlanırım görürsünüz.anlarsınız o zaman insanları nasıl susturmaya çalıştıınızı.ama bu ülkenin laik ve insancıl kişileri susmayacak.elinde silahla üniversiteleri basmaksa olay hay hay ! dikkat ederseniz ben yanlış bi cümle kurmadım.hakaret etmedim.bana insan gibi medenice cvp vercek olan var mı? aa pardon siz yazana kadar beni banlarlar.o zaman da görürsünüz ülkemizin gençlerin düştüğü durumu! ayşeck'in de dedii gibi eywallah..bu arada türkiyemin tüm gençlerini seviorum