|
|
 |
« : 17 Haziran 2008, 14:51:04 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Logintıklayın gerçekten çok vahim ve korkutucu..ben bunu duyduktan sonra 1 gece boyunca yatamadım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2008, 15:13:10 Gönderen: günahkarmelek »
|
|
BEN SAYGISIZLIK YAPTIĞIM İÇİN BANLANDIM.
|
|
|
a.e
Karizması : -21  |
 |
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2008, 15:02:10 » |
|
bana çok dokundu mutlaka izleyin ve ibret alın ayrıca çok korkutucu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2008, 15:09:07 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTüylerim diken diken oldu izlerken... 
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özlem_
Karizması : 527     
Açtığı Konular:357
sil baştan başlamak gerek bazen!!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2008, 00:16:45 » |
|
Ey milletim, Ben, MUSTAFA KEMAL’im… Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit değilse ilim, Kurusun damağım dilim, özür dilerim… Unutun tüm dediklerimi, Yıkın diktiğiniz heykellerimi… Özgürlük hala, En yüce değer, değilse eğer… Prangalı kalsın diyorsanız köleler… Unutun tüm dediklerimi, Yıkın diktiğiniz heykellerimi… Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı, Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı, Baş tacı ediyorsanız, Sanatın içine tüküren adamı Unutun tüm dediklerimi, Yıkın diktiğiniz heykellerimi… Yetmediyse acısı, şiddeti savaşın Anlamı kalmasaydısa Yurtta barışın, dünyada barışın Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın. Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi… Özlediyseniz fesi, peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi Hala medet umuyorsanız Şıhtan, şeytten, devişten. Şifa buluyorsanız, muskadan üfürükçüden Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi… Fazla geldiyse size, hürriyet, cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız Sltanatın, sultanın… Hala önemini anlamadıysanız, Millet olmanın Kul olun, ümmet kalın, Fetvasını bekleyin, şeyhülislamın… Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi. RAHAT BIRAKIN BENİ Bu şiiri yazan SÜLEYMAN APAYDIN 1944 yılında Giresun’da dünyaya gelmiştir. 1973 yılında öğretmenlikten istifa ederek Almanya’nın Nürnberg şehrinde öğretmenlik yapmaktadır. Şiirleri bir çok dergide ve antoljide yayınlanmış olsada henüz bir şiir kitabı bulunmamaktadır. Bu şiiri yayınlandığı 2005 yılında bir çok gazete,dergi ve televizyonda yayınlanmış, hatta kızımın o dönemde okuduğu okulda 23 Nisan törenlerinde okunmuştur.
alıntı-
arkadaşlar bunda çarpıtılacak bir durum yok  teşekkürler günahkarmelek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2008, 00:19:46 » |
|
özlem_ gerçekten harika bir şii.u konuyu şanlı türk tarihimize de açtım.oaraya da yazar mısın lütfen? november - rep evrdi bana bu konuyu açtıım için.lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2008, 00:25:02 » |
|
bide gelmiş.bana sen a.e sin dior.burda güzel bi konu açmışım.teşekkür etceene - rep verior.ben de veririm zor deil.ama insan olmalı insan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özlem_
Karizması : 527     
Açtığı Konular:357
sil baştan başlamak gerek bazen!!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2008, 01:06:16 » |
|
bide gelmiş.bana sen a.e sin dior.burda güzel bi konu açmışım.teşekkür etceene - rep verior.ben de veririm zor deil.ama insan olmalı insan
sıkma canını hayatım belki bir yanlış anlaşılma olmuştur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2008, 10:38:10 » |
|
hı evet özel msj atmışsın  pardon korku videoları bölümüne de açtım ki çoğu kişiye ulaşsın diye.ama november konunun içeriğini beenmemiş ve bunu bana sert bir dille söyledi.ayrıca -rep vermiş böyle güzel bir konuya.teşekkür etmesi gerekiyordu halbuki.ayrıca ikimizin de yorumları sanırım silinmiş.bu şiirini o bölüme de yazar mısın rica edersem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$adrazam
Karizması : 453    
Açtığı Konular:197
...:::Boş bir çuval dik durmaz:::...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2008, 18:23:15 » |
|
Çok güzel bir şiir vidio suda çok güzel olmuş sağol canım 
|
|
|
|
|
|
kötüler için yaşasın cehennem! ! ! Peri:ablam dragonfly:ablam silence:ablam özlem:ablam gölge_M:ablam Cruziero:abim Kenan:abim hepiniz çok özelsiniz, hepiniz çok güzelsiniz " HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi?
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2008, 01:08:31 » |
|
iyi de ben videodan hiç korkmadım şiir de yoktu ? acaba başka video mu geldi nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Karizması : 367   
Açtığı Konular:461
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2008, 10:36:29 » |
|
Evet Yaa Neresi Korkunç Anlamadım :s
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
elaa_suu
Karizması : 379    |
 |
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2008, 00:37:36 » |
|
saol arkadasım cok güzeldi
|
|
|