size2 sorum olacak

30 Ağustos 2008, 01:31:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 138931
    Rakım : 211491 Mesaj 29401 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı size2 sorum olacak
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 72
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: size2 sorum olacak  (Okunma Sayısı 72 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Janjann
Süper Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 122

Açtığı Konular:34

Sonraki Level:
 73.2% ( 183 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 125420

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 24 Haziran 2008, 18:38:43 »

Ben  bu sıtede neden +rep veremıyorum(rep ver fln göremedim) 1. kızgın 2.Neden cok fazla sayıda karadenızlı var özellilkle rizeli

ÖLÜMÜNE GS
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Super Moderator
*

Rep Gücü: 32
Karizması : 342

Açtığı Konular:2331

Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 1234

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2008, 18:41:57 »

Öncelikle rep verebilmeniz için rep gücünüzün olması gerek, rep gücü nasıl kazanılır diye soracak olursanız, rep gücü, rep gücü olan arkadaşlarınız sizin açtığınız konuyu beğenirlerse rep verirler, dolaysıyla karizmanız artar, karizma artıncada rep artar, repin yükselmesi için mesaj ve konu sayınızıda yükseltebilirsiniz.

rizelilere gelince, 130 bine aşkın üye var, bunlarda yüzde kaçı rizeli bilmiyorum ancak, forum sahibi rizeli, ondan kaynaklanabilir  Smiley forumda rizelilerin fazla olması, forumun rizeliler forumu olduğunu göstermez  Smiley

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
SATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU

Register or Login

HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.

Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
Tıklayın
Recebivorer
Pabucumun Co-Admin'i
Co - Admin
*

Rep Gücü: 14
Karizması : 384

Açtığı Konular:352

ÖSS'yi mağdur edecek olan genç :)

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 2

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2008, 19:16:55 »

Arkadaşım forumda Photofatih'in de söylediği gibi 130 bin e yakın üye var . Sen nerden vardın rizelilerine fazla olduğu kanısına anlamadım . Tek tek hepsinin profiline bakmadın sanırım . Ayrıca Rizelilerin fazla olmasından rahatsız mı oldun  Angry

İsteğe göre kişisel ya da kurumsal her türlü web tasarım işleri yapılır . Website yaptırmak isteyenler özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirler . Site yaptırmak isteyenlere referans adresleri verilebilir .

Hakiki kestane balı ve yayla balı bulunur . Kendi üretimimiz olan bu ballar katkısız ve saftır . Temiz ortamlarda süzülerek istediğiniz adrese gönderilir . Toplu alımlarda fiyatta indirimlerimiz vardır . Özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz . 

Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.

Register or Login
Program Türk - En Güncel Program Arşivi

Register or Login

Janjann
Süper Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 122

Açtığı Konular:34

Sonraki Level:
 73.2% ( 183 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 125420

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2008, 21:09:02 »

yoo ben rizelileri severımde.annem orda oretmenlik yaptı ayrıca rizeli örnekti.dıkkatımı moderetorlerın karadenızlı olması tıkkatımı cektı Evet foto fatih arkadasım saol bu bılgı ıcın

ÖLÜMÜNE GS
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!