arkadaşlar bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim

29 Ağustos 2008, 01:28:07 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 138712
    Rakım : 210707 Mesaj 29293 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı arkadaşlar bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 123
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: arkadaşlar bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim  (Okunma Sayısı 123 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilker1
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:4

Sonraki Level:
 48% ( 12 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 34661

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 04 Mart 2008, 16:02:26 »

ben uzun zamandan beri bu forma üyeyim ve çok da güzel vakit geciriyorum bu forma girdigim zaman sadece bi sorum olacak yardım ederseniz çok sevinrim.benim sorunum şu formun ana sayfasındayken ben giriş yapmış olarak görünüyorum ama bir konunun içine girdigim lıkler kapanıyor ve bişey indiremiyorum mesela mp3 veya film bölümüne girdigim zaman linkler kapanıyor ve üye olun diye yazıyor ben tekrar giriş yapmak için kullanıcı ve şifremi giriyorum bu sefer yanlışdiye bi yazı cıkıyor acaba neden olabilir sizlerden ricem lütfen bu konuda bana yardım etmeniz şimdiden çok saolun  Undecided

muri
Süper Üye
*

Rep Gücü: 1
Karizması : 46

Açtığı Konular:25

Sonraki Level:
 13.6% ( 34 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 70750

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2008, 21:43:12 »

arkdaşım buraya koymasaydın dah ii olurdu bak sorunlarınız çözümlerimiz die bir yer var Wink

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
İMZAYA GEREK YOK ESKİLER BİZİ TANIR
Recebivorer
Pabucumun Co-Admin'i
Co - Admin
*

Rep Gücü: 14
Karizması : 384

Açtığı Konular:352

ÖSS'yi mağdur edecek olan genç :)

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 2

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2008, 18:20:42 »

Öncelikle bilgisayarınızdan Cookies [Çerezler] dosyalarınızı tamamen silin [Dosya sil seçeneği de dahil olmak üzere] daha sonra foruma giriş yapın ancak giriş yaparken de beni hatırla seçeneğini tıklayın .

İsteğe göre kişisel ya da kurumsal her türlü web tasarım işleri yapılır . Website yaptırmak isteyenler özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirler . Site yaptırmak isteyenlere referans adresleri verilebilir .

Hakiki kestane balı ve yayla balı bulunur . Kendi üretimimiz olan bu ballar katkısız ve saftır . Temiz ortamlarda süzülerek istediğiniz adrese gönderilir . Toplu alımlarda fiyatta indirimlerimiz vardır . Özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz . 

Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.

Register or Login
Program Türk - En Güncel Program Arşivi

Register or Login

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!