Maymunlar cehenneminden kaçış

06 Eylül 2008, 09:35:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 140856
    Rakım : 216153 Mesaj 29329 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Maymunlar cehenneminden kaçış
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 462
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Maymunlar cehenneminden kaçış  (Okunma Sayısı 462 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cruiser
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:1

Sonraki Level:
 4% ( 1 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 35066

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 02 Ekim 2007, 20:32:47 »

Televizyonu maymunlar basmış. Hangi birisinden bahsedeceksin ki? Bazen kendimi maymunlar cehenneminde hissediyorum. Kaçmak için de aklıma Tv8, cnbc-e, NTV, e2, AkıllıTV ve TRT seyretmekten başka bir çare gelmiyor. Buradan maymun olduğunu ısrarla iddia ettiğim kişilerin sadece adlarını liste halinde yazsam 2-3 sayfa sürer. Özellikle gece kuşu'mudur nedir, öyle bir programı sunan gıcık sesli maymunun (ki nerdeyse tüm magazin programlarını o sunuyor) programında yer alan herkes geriye doğru evrimin kanıtıdır. Elhamdürillah müslümanım ama bu maymunları gördükçe düşünüyorum; "Acaba Darwin haklı mıydı?"

BIGshark99
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 48% ( 12 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 60587

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2008, 04:48:59 »

tv de ızlenecek duzgun kanal kalmadı her actıgımda sınırde delı olup kapıyorum yaa

bı ara atarız ımzamızı:D
zehra_evanes
Özel Üye
*

Rep Gücü: 20
Karizması : 734

Açtığı Konular:258

SiLeMiYoRSaN KaRaLa...!

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 47573

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2008, 22:14:33 »

Televizyonu maymunlar basmış. Hangi birisinden bahsedeceksin ki? Bazen kendimi maymunlar cehenneminde hissediyorum. Kaçmak için de aklıma Tv8, cnbc-e, NTV, e2, AkıllıTV ve TRT seyretmekten başka bir çare gelmiyor. Buradan maymun olduğunu ısrarla iddia ettiğim kişilerin sadece adlarını liste halinde yazsam 2-3 sayfa sürer. Özellikle gece kuşu'mudur nedir, öyle bir programı sunan gıcık sesli maymunun (ki nerdeyse tüm magazin programlarını o sunuyor) programında yer alan herkes geriye doğru evrimin kanıtıdır. Elhamdürillah müslümanım ama bu maymunları gördükçe düşünüyorum; "Acaba Darwin haklı mıydı?"
samanyolunu unuttun

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

Register or Login

Register or Login
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!