<<< Demet Akalın ın büyük gafı>>>

29 Ağustos 2008, 06:28:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 138725
    Rakım : 210732 Mesaj 29300 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı <<< Demet Akalın ın büyük gafı>>>
Cevaplar 6
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 297
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: <<< Demet Akalın ın büyük gafı>>>  (Okunma Sayısı 297 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cruziero
Moderator
*

Rep Gücü: 19
Karizması : 509

Açtığı Konular:224

YAĞMUR YÜREKLİM...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 60174

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 22 Mayıs 2008, 22:54:49 »

arkadaşlar ben bir diyarbakırlı olarak Demet Akalın ın söyledigi sözleri şaka yapmış bile olsa kınıyorum...yaptıgı benzetmenin şakası bile hoş degil...

şimdi verecegim videoda bizim onu diyarbakırda nasıl karşıladıgımızı gösterecek...ve onun bizim için sarfettigi sözlere bakın....

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, "Diyarbakır" gafından dolayı Diyarbakırlılardan özür dileyerek, iki hafta içerisinde burya gidip ayrıca gönüllerini almak istediğini belirtti. Akalın, sarf ettiği sözlerin konserden önce yemekte Diyarbakır'dan gelen çok yakın arakadaşları ile yaptıkları esprilerin devamı olduğunu, kasti bir ifadenin olmadığını vurguladı.

Bodrum'da verdiği konserde seyircileri coşturmak için, "Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurda şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye" demesi Diyarbakırlıların tepkisine neden oldu. Kamuoyunda oluşan tepkilşer nedeniyle ünlü şarkıcı Demet Akalın, Nişantaşı'nda bir cafede basın toplantısı düzenledi. Tepkiler nedeniyle çok üzgün olduğunu dile getiren Akalın, toplantı boyunca sık sık özür diledi. Akalın, "O gün, Diyarbakır'dan gelen Oğuz ile benim ortak arkadaşlarımız vardı. Yemekte başlayan esprimiz sahnede de devam etti. Bu tabiki benim hatam. Bu espriyi yemekte bırakmam lazımdı. Sahneye taşımam yanlış oldu. Sahneden de karşılık şakalaşıyorduk. Bugün aldığım tepkiler ve yaşananlar sevimsizdi. Tamamiyle benim hatam" dedi.

Diyarbakır Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Nedim Çizmeci ile görüştüğünü dile getiren Akalın, "Bugün, dernek başkanı ile de görüşüp özür diledim. Diyarbakırlılıların hepsinden teker teker binlerce kez özür diliyorum. Zaten 10-15 gün sonra Diyarbakır'a gidip ayrıca özür dileyeceğim. Gönüllerini almaya çalışacağım. Bilinçli yapılmış bir şey asla değil. Böyle bir şey ne Diyarbakır ne de başka yerler için olamaz. En nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmak. Sıkıntıdan dudağımı üst kısmında sivilce çıktı. Dün gece hiç uyumadım" diye konuştu.
Gazetecilerin, "korkuyor musunuz" sorusu üzerine korkmadığını ifade eden Demet Akalın, yanlış anlaşılmaktan dolayı çok üzüldüğünü belirterek, "Ben orada sevilen bir sanatçıyım. 5 yıl önce gittiğimde bana inanılmaz sevgi gösterilerinde bulundular. Her yeri gezdirdiler. Pop müzik dalında Mahsun Kırmızgül'den sonra en Diyarbakır'da en çok 'Afedersin' isimli albümüm sattı. Şu andan bana tepki göstermeleri elbette doğal. Çok yanlış yaptım. Arkadaşlarımız arasındaki espriyi sahneye taşımamam gerekti. Kendi memleketime okul yaptırmayı düşünüyordum ama bundan sonra belki Diyarbakır'a da yaptırabilirim. Bunu Diyarbakır'a yapacağım ziyaretimde kararlaştıracağım" şeklinde konuştu.

İHA

Register or Login

Register or Login
cruziero
Moderator
*

Rep Gücü: 19
Karizması : 509

Açtığı Konular:224

YAĞMUR YÜREKLİM...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 60174

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2008, 23:11:51 »

demet akalına yapılan yorumlardan bazıları...

sayin akalina söylemek istediğim şey şudur diyarbakir inasinin kalbi çok narindir ama unutayin kirmak tamir etmekten daha kolaydir. seni yine ağirlariz yine gezdirir yine baş üzerinde dolaştiririz. çünkü bizim kültürümüz örfümüz ve asaletimiz bunu gerektirir. asil diyarbakir halkindan özür dilemeniz yaptiğiniz hata kadar büyük bir davraniştir. yurdumuzun hiçbir köşesine aynı hatayı yapmamanız dileğiyle...
<
<
<
<
<
espiri de olsa böyle konuşman hiç de hoş değil. unutmayalım ki bu ülkedeki herkesin ataları bi zamanlar dağlarda göçebe hayatı yaşıyordu. ama sen uzaydan geldiysen bilemem akalın hanımefendi...<
<
<
<
<
<
<
<
ben dıyarbakırlı degılım ama soyledıgı soz ona yakısır ondanda bole beklenırdı zaetnn sarkıların guzel ama ıcınde guzel olsun bıraz bıde uyuyamamıs kullıyen yalan
caglaa  -  21.05.2008 16:47:14

<
<
<
<
<
<
<
ben diyarbakırlıyım ve gurur duyuyorum diyarbakırlı olduğum için biz dağdan indik doğru ama her gece başkasıyla sabahlamayız bizim burda huzur evleri olmaz çünkü çünkü annemiz babamız baştaçlarımızdır seni hem seviyodum hem dinliyodum ama bu saatten sonra radyoda parçan çalsa kapatırım ha bide demet hanım biraz halkın içine inmeye bak dünya dediğin laylaylum değil ayrıca yorumunu da bekliyorum HA BİDE SEN NERDEN GELDİN ÇOK MERAK EDİYORUM İBOYA ÇOK KIZIYODUM SENİ BIRAKTI DİYE AMA HAKLIYMIŞ MEYERSE DEME ÇÖZMÜŞ ÇÖZECEĞİNİ DİYARBAKIRLI OLDUĞUMDAN GURUR DUYUYORUM BİRAZ ARAŞTIR DA ÖYLE KONUŞ AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYOMU AMA NORMALDIR
sibel ceylan  -  21.05.2008 10:23:07
<
<
<
<
<
<
<
kendileri çok gelişmiş, ülkelerine bir yararı var sanki....reklam yap para kazan....buu yap para kazan.....sizin para kazanış yönteminize bişey dediğim yok ama unutmayın o dağdaki çoban dediğiniz, o diyarbakırlı gibi bilmem ne dediğiniz insanların kazandığı para, sizin kazandığınız paradan daha helal.......
20 Mayıs 2008 Salı 11:20
<
<
<
<
<
<
<
<
Serdar Ortac'tan iki tane sarki alip ortaliga dusunce kendini "sanatci" mi sandin? Sanatci sadece sarki soyleyip kivirtan degil ayni zamanda ilerici, toplumsal meselelere duyarli ve halka ornek olmasi gereken kisidir. Sanatci kardesligi, dostlugu barisi savunur. Kiskirtmayi. provokasyonu degil. Gerci senin bu gafinin siyasi gorusunden ziyade zeka seviyenle alakali oldugunu dusunuyorum zira siyaset senin icin "zor" bir alan. Hata en az sende oldugu kadar seni adam yerine koyanda<
<
<
<
<
<
diyarbakir
diyarbakir mertligin misafirperverligin dürüstlügün inancin umudun ve sevginin zirveye ulastigi ender kentlerden biridir.insanlarida mert delikanlidir türkiyenin diger illerindeki halk gibi.sözü edilen kisi insanliktan nasibini alamamis vucuduyla para kazanirken düne kadar sanatci oldu sözde.ama sunu bilmesi gerekir diyarbakirlilar cok sabirli ve nasil davranmasini bilen insanlardir.ama sabirlari tastigi zaman krali bile yapacaklarina engel olamaz.bian önce diyarbakirlilardan özür dilemeli.....
19 Mayıs 2008 Pazartesi 23:17

Register or Login

Register or Login
Rocq*qRiNCeSs!
Özel Üye
*

Rep Gücü: 5
Karizması : 141

Açtığı Konular:104

Haylaz Kızz

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 85408

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2008, 19:27:24 »

hayvan için uğraşılmaz cruz görgüsüz ahlaksız moron onun adıdır pisliq bnde biyarbakırlıyım ve bu sözler kanıma dokundu pisliq kadın

Haylazların Prensesi Cheesy
UAmusty
Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 26

Açtığı Konular:7

Sonraki Level:
 10.67% ( 8 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 105571

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008, 15:45:54 »

YA ABARTMAYIN.BELKİ DİYARBAKIR DİYE DEDİĞİNDEKİ AMAÇ KONSER VERDİĞİ YER ANTALYA İDİ SANIRIM HANİ DİYARBAKIR ORAYA UZAK YA O BAKIMDAN DEMİŞTE OLABİLİR.YANİ UZUN YOLDANMI GELDİNİZ YORGUNMUSUNUZ DEMEK İSTEMİŞ DE OLABİLİR

Reklam yasak koçum, son uyarım
günahkarmelek
Banned
*

Rep Gücü: 7
Karizması : 156

Açtığı Konular:181

dengesizim

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 122393

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2008, 15:52:33 »

hiç sanmıyorum ben o manada dediini.moron moron bakıyosunuz ne demek ya.terbiyezsiz..kendini sanatçı sanan varlıklar.ben diyarbakırlı deilim k.maraslıyım nerdeyse aynı yer.ayıp yani.diyarbakırlı insanlar çok misafirperver çok candan insanlardır.saygısızlığın bu kadarı

BEN SAYGISIZLIK YAPTIĞIM İÇİN BANLANDIM.
morthy
Moderator
*

Rep Gücü: 8
Karizması : 217

Açtığı Konular:809

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 64822

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2008, 04:37:23 »

ÇOK CAHİLLER ÇOOKKK.....BİRŞEY DEMİYORUM...SÖYLENECEK SÖZ YOK BU GİBİLERE.. Angry

İÇİNİZDEKİ KARŞI KOYAMADIĞINIZ DÜRTÜ........
aslı_gs
Süper Üye
*

Rep Gücü: 2
Karizması : 102

Açtığı Konular:23

"satanistini kesen mücahit kedi "

Sonraki Level:
 28.8% ( 72 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 11967

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2008, 16:01:54 »

Bu demet akalın türü sanatçılar kendilerini çok görgülü ,bligi faln zannedio ama artistlik yapmakla görgünün kazanılamayacağını bilmeleri gerekr...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!