|
|
 |
« Yanıtla #22 : 15 Şubat 2008, 16:44:11 » |
|
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN pkk nedir ?bana sorarsanız pkk bir maşadır .GİZLİ DIŞ GÜÇLERİN ABD NİN israilin yunanistanın rumun ve birçok dış gücün maşadır .artık pkk bi son verilmesi gerekmiyomu sizce silip atıcak gücümüz yokmu ,niye yok edemiyoruz kökünden .düşünün santranç oynayanlar varsa güçlü bir rakipin en gerçek gücü sabır, akıl, mantık ,strateji başka taşlarla oyalayıp köşeye sıkıştırmasıdır .şuanki dudrumuzu ona benzetiyorum .türkiyenin bütün bankaları yabancılara satıldı , tüpraş ,fabrikalar ,alış veriş merkezleri ,türktelekom fıransızlara verildi , telsiz telefonlarımız onların elinde ,limanları rumlara açmak için can atanlar varçıkardığı Petrol yasası ile yeraltı zenginliklerimizi tamamen yabancılara bıraktı. Tüpraş, Demir-Çelik Fabrikaları, Türk Telekom, Tekel yabancıya teslim edildi. Bankalar, Yunan, İtalyan, Fransız'a satıldı. İşgal kuvvetlerinin öncü gücü olan Rumlara bütün limanları açmak için can atıyorlar 5 yılda borcu iki katına çıkarttılar. AKP marifetiyle, ekonominin kontrolü IMF ve Dünya Bankasına teslim edildi. Memura yapılacak zam için bile IMF'nin onayı gerekli. SİZCE SORUYORUM BU DÜŞMANLARIMIZIN YANİ ZAMANINDA HİÇ BİZAMAN TOPRAKLARIMIZA BARIŞ İÇİN GELMEYEN ALLAHSIZLARIN BİZİ ALIN TERİMİZİ BİZİM PARAMIZI BİZİM KAYNAKLARIMIZI BİZİM ÜLKEMİZDEN KAZANDIKLARI GELİRLERİ BİZİM ÜLKEMİZE BIRAKTIKLARI SANMAYIN .ÜLKEMİZE GEZMEK İÇİN GELEN BİR YABANCI TURİST BİLE PARASINI YABANCI FAİZE YATIRIP FAİZDEN ALDIĞI PARANIN YARISINI BİLE HATTA HİÇ BİRİ BIRAKMAYIP BİDE ÜSTÜNE ÜLKESİNE KAZANDIĞI FAİZİ GÖTÜRDÜĞÜNÜ BİLİYORMUYDUNUZ "Türkiye Türklerindir" diyen bir vatandaş, Ermeni kökenli başka bir vatandaşı "tahrik ettiği için" mahkemelik oldu"...." ve "..." gibi Karen Fogg'dan maaşlı yazarlar Batı'nın Türklere medeniyet getireceğini yazıyor ve Atatürkçülüğü sürekli kötülüyor, aşağılıyor. 2002 – 2007 arasındaki manzara Kıbrıs Talat'a bırakıldı Kurtuluş Savaşı'ndaki bütün kazanımlarımızı tartışmaya açtı, birçoğunu kaybettik. ,2002 – 2007 arasındaki manzara Bush'un elini sıkmak için sıraya giren AKP'li Bakan'ların avuç içleri CIA ajanları tarafından tek tek kontrol edildi. Hem de kendi ülkemizde. imanımızı zayıflatmak aldıkları tv kanllarının yaptığı yayın tek ve en büyük iman gücümüzü engellemiyormu her gün kültürümüzü değiştirmeye çalışıyorlar ,aile yapıları yok edeiyolar ,fuuşu yaymaya çalışıyolar avrupadaki iyi insanların en çok beğendiği yönümüz aile yapılarımız bunlarda o yokk ,bizi bölmeye çalışıyorlar bir pkk ile değill her yerden saldırıyorlar , ikinci büyük gücümüz TÜRK SİLAHLI GÜÇLERİ UFALTMAYA ÇALIŞIYOLAR . aslında pkk denilen bu örgüt üç gün içinde yok edilebilir. niye edilmiyor amerika ırağa girip binlerce masum çocuk kadın yaşlı demeden infaz etmedimi bizde niye ülkemizi bölmek isteyen leri yok edemiyoruz bence kandırılıyoruz uyutuluyoruz FATİH SULTAN MEHMET VEYA ATATÜRK olsaydı ve BU DENSİZCE YAPILAN OYUNLARA DÜŞMEZDİ BEN KİMSEYİ KÖTÜLEMİYORUM BIRAKILAN BUZAMANA KADAR BUDURA GETİRENLER UTANSIN ,GÖRÜPTE BU ZEMİNİ HAZIRLAYAN KARŞI ÇIKMAYAN TÜRK MİLLETİ UYANSIN UYANSIN .TÜRKÜM DİYEN SADECE KENDİ ÇIKARLARINI DEĞİL MİLLET VATAN ÇIKARLARINI DÜŞÜNMELİ NEDEN DİYE SORCAK OLURSANIZ BU ÜLKEDE DEVALASYON OLDUMU TÜRKLÜKTEN ÇIKMIŞ VEYA MÜSLÜMAN İMAN İNANCI KALMAYAN İNASANLAR SERVETLERİNE SERVET KATIYOR .FAİZLERİNE FAİZ KATIYOR .TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR İŞGALCİ GÜÇLER HERZAMAN OLUCAKTIR HER TÜRK FERDİ BUNU BİLMELİ VE ONA GÖRE GÜCÜNÜ KORUMALI . BİZİM MİLETMİZ DEĞİLMİ BİNLERCE İŞGALCİ GÜCÜ DENİZLERE DÖKEN , YOK EDEN ,MERMİLER HAVADA ÇARPIŞIRKEN SÜNGÜYLE DÜŞMANIN ÜSTÜNE HUCUM EDEN VATANIN HER KARIŞ TOPRAĞI KANA BULANSADA VERMEM BU CENNET VATANI DİYEN EY TÜRK MİLETİ SİZ KİMLERİN TORUNLARISINIZ ,NE DİYE GÖRMEMEZLİKTEN GELİRSİNİİZ HANİ VATAN SEVERLİĞİNİZ nerde uyanalım artık ve bunlara sezsiz kalan TÜRK DEĞİLDİR NASIL DEDELERİNİZ SAYICA ÜSTÜN DÜŞMANA KARŞI KOYMAKTAN KORKMADIYSALAR TÜRK MİLETİNİN BU DENİZLERE DERSİNİ VERMESİ DİLERİM TEK YUMRUK TEK BİLEK OLUCAZ İNŞALLAH .YAZILARIMDA YANLIŞLIK OLABİLİR DÜŞÜNCELERİMİ HIZLICA DİLE GETİRDİM DAHA ÇOK İŞİM VAR .SAYGI VE DUA İLE
|