|
|
 |
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2007, 19:40:35 » |
|
heyt kahraman türk komandolarımza allah zeval vermesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ygulova
Karizması : 279  
Açtığı Konular:157
Sabredebildiğin kadar yaşarsın...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2007, 03:16:50 » |
|
tabip kardeş o senin onlarda insan sonuçta dediklerin seni ve yedi sülaleni ellerine geçse yapmadıını bırakmaz biliosun dimi düşünsene şehit werdiğimiz onca mehmetçiği onların ailesin o köeklerin öldürdüğü milyonlarca bebeği bebek ya bebek masum melekleri bi düşünsene sence onlar gerçekten insan mı yani onlarda insansa ohoooo helel olsum mehmetçiklerimize her şey vatan için...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
|
|
|
goblin
Karizması : 191 
Açtığı Konular:63
sen sevebildiğine şükret kalbi taş olan ne yapsın.
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2007, 15:44:51 » |
|
arkadaşlar lütfen yapmayın bakın bu teröristler vahşi olarak adlandırdığımız insan topluluğundan oluşuyor bu vahşiler eğitilebilir insan grubuna girer biz bunları öldürürsek ne bize faydası var ne onlara ama biz bunların yetiştiği alanda güzel bir eğitim sağlayabilirsek bunların ardı arkası kesilir ben buna inanıyorum bakın eğitilebilir dedim ama nasıl eğitileceğini kendisi bilmiyor o yüzden zaten yanlış eğitim alıyo ve terörist oluyo bizim bunlara yanlış eğitimi verenleri öldürmemiz(ben öldürme yanlısı değilim bir lideri öldürmektense elimde tutmayı yeğlerim) lazım sonrasında bu insan topluluğunun bize bir zarar vereceğini sanmıyorum hatta yararı bile olabilir aksi taktirde biz öldürürüz onlar türer biz öldürürüz onlar türer ve olay bir kısır döngüye döner aynı zamanda biz vahşileşirizde çünkü kim olursa olsun bir insanı hiç acıma duygusu olmadan öldürmek vahşiliktir.
|
|
|
|
|
|
Bir ilke daha imza attık arkadaşlar forumumuzda “ dert köşesi” adlı bir bölüm açtık aklınıza gelen her türlü derdinizi yazabilirsiniz. Samimi olarak söylüyorum hepsine gereken ilgi forum olarak gösterilecektir. Biz bu forumda bir aile olduğumuzu üstüne basa basa söylüyoruz ve emin olabilirsiniz ki bir aile özelliklerinin çoğuna uyuyoruz . Şimdi başka bir görevimizi yerine getirmeye hazırız. Evet aile fertleri birbirlerinin her türlü derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır. Biz bunu gerçekleştirmek için bu bölümü açtık.link aşağıdadır.

Arkadaşlar kimse yalnız yaşayamaz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir. Dertler paylaşıldıkça şiddeti azalır arkadaşlar. Siz birisiyle konuşma ihtiyacı duymadınız mı hiç? Derdin ne olursa olsun biz dinlemeye hazırız eğer ağlanacaksa beraberde ağlarız gel sen bize de anlat derdini de hiç değilse birazını biz yüklenelim hüznünün. Sen gel dök içinde ne varsa “ içinde dışa vurulmadık hiçbir şey kalmasın.”.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2007, 10:55:40 » |
|
inşallah bunları yönetenlerde resimdeki gibi olurlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karakuş
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2007, 23:31:19 » |
|
DELİKANLIYSANIZ BİDAHA GELİNDE KOMANDOLARIMIZ SİZİ SERSİNLER Bİ DAHA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esisra
Rep Gücü: 0
 |
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2007, 06:03:37 » |
|
ASLINDA BENDE TABIB GIBI DUSUNUYORDUM LUCKY LUCKY YAZINI OKUYUNCAS SANA HAK VERDIM TERÖRİSTLEREE ÖÖÖÖLLLLÜÜÜMMM BETER OLSUNLAR ASKERLARIMIZ VURMASAYDI TERÖRİST YERINE AS KERLERIMIZ ORDA YATARDI ALLAH KORUSUN OLESI DAHAMI IYI COK TA IYI OLMUS DAHA BU DUNYAANIN OTEKI TARAFIDA VAR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karakuş
 |
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2007, 20:15:49 » |
|
allah türkü korusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayinstayn
 |
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2007, 20:12:20 » |
|
az bile yapmışlar bence 
|
|
|
|
|
|
Kendiniz olun...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Mayıs 2007, 15:04:40 » |
|
bunlar az bile o şerefsizlere hepsi akıttıkları kanda boğulacaklar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ödlek
Rep Gücü: 0
 |
« Yanıtla #25 : 17 Mayıs 2007, 17:23:58 » |
|
ya öyle demeyin ne olursa olsun oda bi insan sonuçta kötüyse ALLAH versin cezalarını.onlara bunu yapınca onlardan farkımız ne oluyor. onlardan farklı olmamız gerekir ama. [ /quote]munzurun katli vaciptir arkadaşlar(o zaman bırakalım binlerce mehmetcik o hale getirilsin)helal askerime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akcay
Karizması : 3  |
 |
« Yanıtla #26 : 26 Mayıs 2007, 13:01:17 » |
|
HER ZAMAN ASKERİMİZİN YANINDAYIZ
|
|
|
|
|
|
AKÇAYYYYYYYY
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 27 Mayıs 2007, 14:59:58 » |
|
helal olsun türk askeri ve türk polisine allah yardımcıları olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
 |
« Yanıtla #28 : 29 Mayıs 2007, 15:05:01 » |
|
hiç güzel bi görüntü değil.ama omların yaptığı şerefsizliğe ancak böyle cevap verilir.bizim askerimiz silah çekene silah çevirir.ama bu adiler okadar korkaklarki masumlarada silah çeviriyorlar.canlı bomba olup herkezin canını yakıyorlar.verilecek en güzel cevap.bide tesadüfen onlara ait bi siteye girmiştim.yazılanlara görüntülere şok oldum.askerimizi okadar kötülemişlerki moralim bozuldu .hekır arkadaşlar ne olur öyle siteleri çökertin onların yaptıklarını yanlarına bırakmayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qwer12345
Karizması : 38  |
| | |