Sen neyden bahsediyorsun yahu ! Burda pkk'yı öyle bir meşrulaştırıyorsun ki utanmasan haklı davalarında şehit oldular diyeceksin! Ayıp yahu ayıp ! utanmazlığın da uç noktası burası ! Ne demek ! onlarında inandığı bir dava var ! o halde kapkaç yapanında inandığı bir dava var , tecavüz edeninde , inandığı dava olmasa bunu yaparmı onlarda ! Sen tutmuşsun bunu söylüyorsun ya aslında çok sağlam cümleler kurardım ama inan bana bu ne foruma ne de benim kurallarıma uyar ! Sen iyisi mi fazla konuşma ! Burda yazdığın yazılar hakkında delil olarak kullanılmasın ! ip numaran , bağlandığın saat dakika, adresine varana kadar mit bulur ondan sonra sana da inandığı dava vardı derler... Sen git pkk sitelerine biraz da onlara söyle, Türk askerlerinin inandığı bir dava yoktu ( Para , esrar, kadın ticareti, avrupa uşaklığı ) sadece seni beni tüm ülkeyi koruyorlardı !!! Kurşun atabiliyorsan askere git ! de ! Burda dava deyip deyip ahsabımı bozmayın ! Birde istersen Pkk ile ateşkes imzalayalım da onları devlet olarak kabul edelim hemi !!!! Tövbe tövbe ....
Bu foruma pkk'lılar girmesinler ! Gerekirse forumu kapatırım ama size tahammül edemem ben !
bütün yorumları okudum ama malasef forumun hepsi sadistmiş orda insanlar ölmüş onun da anası babası var onun da yakını üzülüyor sadece televizyondaki sizin duygularınız kullanmak için reyting almak için haberlerde gördüğünüz ağlayanlar yok o insanların bir amacı var ve ona inanıyorlar böyle düz mantık olmaz terörist hain o zaman gebersin hain dediğiniz gebersin dediğiniz bir halk bir halkı mı yok edecekler ? siz batıda ahkam kesin doğuda ne zorluklar çekiliyo ne ayrımlar var düşünen yok bazıları gülüyo inşallah seninde başına gelir oğlum abinin ianandığın bir uğurda ölür ve resmini koyarlar 200 kişi güle güle yorum yapar o zaman ne hissedersin biraz düşünün o çok acayip gurur duyduğunuz komandolarınızın da ne biçim ruh hastası olduğunu öğrenin de öyle yorum yapın . biri de yazmış en iyi kürt ölü kürt sen o kürtten dostluk bekleyemezsin ben senle olmam iyi düşünün onlar da insan .