MANYAK ADAM

06 Eylül 2008, 09:41:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 140856
    Rakım : 216158 Mesaj 29329 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı MANYAK ADAM
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 277
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MANYAK ADAM  (Okunma Sayısı 277 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
asina
Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:8

Sonraki Level:
 29.33% ( 22 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 110166

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 06 Ağustos 2008, 13:20:31 »

O gün bizim denize gitmiştik.Orda ev tutumuştuk 5.katta oturuyorduk apartaman on katlıydı.Kuzenlerle denizde eğleniyoduk .Çok eğleniyoduk akşam eve çıktık ve üstümüzü degiştirdik brz oyun oynadık akşam sahilde hiç kimse olmuyodu çıt yoktu aslında gündüz hariç akşamları çok sıkıcıydı asansörler 5 KİŞİLİKTİ annelerimis uyuyunca bizde ablam ben kuzenlerim felan balkona çıkmaya karar verdik bi çocuk gördük aşagıda denizin kenarında ağlıyordu 7 8 yaşlarındaydı birden kuma oturdu kimse yokmu evimi kaybettim yardım edin diye bagırdı.Bizde yardım amacıyla aşagıya inmeye karar verdik.Küçükleri almadık çünkü biz yokken annelerimiz uyanırsa kötü olurdu.BİZİ İDARE EDECEK BİRİLERİ OLMALIYDI.Onları almamak için asansör 5 kişilik olmaz dedik.Biraz mızmızlık yapsalrda bişi demediler.Yavaşça evden çıkıp asansöre bindik ve aşagı indik.Çocuga fatoş yaklaştı(kuzenim).Çocuk birden arkasını dönünc 2 metre geriledik sinsi sinsi gülüyodu heralde deli düşündük.Evinmi kaybettin mi dedik hayır dedi ama bence buraya gelmekle hata ettiniz dedi.Bende tamam ozamn gidelim bviz dedimki biri koşarak geliyodu.Benim bii kaçın diye barşım var alahh kulak zarınız patlar heralde herkez uyanmıştır.Bi gülüyoduk bi, korkuyoduk ne yapacamızı bilemedik hemen apartmana koştuk ablam apartmanın kapısını kapatmaya çalışsada adam çok güçlüydü itiyodu abla bırak dedim koş hemen asansöre bindik asansör kapısını kapatmadan 5 e bastım.Heycandan ölecektik bi gülüyoduk bi korkuyoduk daha sonra apartman kapısını kapattık.3.katta asansör durdu hemen kapısını açtık ve hiç durmadan koşmaya başladık kardeşlerim görmüş olacakki kapı açıktı zaten  adam 5. kata çoktan yetişmişti.Kapıya hepimiz yüklendikte anca kapatabildik.Derin bi nefes aldı sonra gülmeye başladık hepimiz evdeydk sora bütün gece uyuyamadk ve ben artık asla sahile akşam inmiyorum.Bu anlaktıklarım tamemen gerçektir.

yağmur_inci
Üye
*

Karizması : 1

Açtığı Konular:1

Sonraki Level:
 17.33% ( 13 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 130657

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2008, 13:02:36 »

çok korkunçmuş

MatRaX KızLaR
YaĞmUr İnCi
YaKLaSMa DöfeRm
cicek bahcesi
Üye
*

Karizması : 0

Açtığı Konular:2

Sonraki Level:
 62.67% ( 47 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 128190

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2008, 15:11:06 »

boyle insanlar çokk bizimde uyanık olamazı gerek

Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır.Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!