|
|
|
|
|
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...
…віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…
bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…
Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız
Sevdanla yaşatmadınki SEVDASIZLIĞINLa öldüreceksin!!!!!!!
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...
kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] ____________________$'n€m____________________
|