bence biraz ürkütücübende okulda cin çağırmak isterim ama arkadaşlarım cesaret edemio
Beni lütfen yanlış anlama ama belki kabalık edeceğim fakat cin çağırmak itikatı zayıf kişilerin yapacağı şeylerdir.Allah (c.c) ve Peygamberimizin bildirdiği kadarını bilmemiz bizim için yeter.Daha ilerisini araştırmak ve böle işler çok gereksiz.Hem cin çağırıp ne yapacaksınız çığlık mı atacaksınız ?Ayrıca cinlerle bizim işimiz çok çok önceden bitmiştir.Önceden cinleri büyük yapıtları yaptırmakta kullanırlardı (Bu peygamberler zamanında oluyor şimdi olmaz yani ).Anlıcan bir cin çağırmaya çalışsan bile gelmez zaten yanındadır o

bööö..Zaten cinlerle birlikte yaşıyoruz fakat birbirimizi yaşamlarına karışmıyoruz o kadar.
Sonra Mazallah bir cin filan gelir kafayı oynatırsın.kurcalammak lazım ve çok kafa yorulacak konular değil o kadar önemli de değil.Bizimle onlarda yaşıyor o kadar.Göremiyoruz o kadar.
evt o okulda okuyorum ama cini töbe töbe ben bisim evde sitede gördum okulda deil ve sude sacma dıyebılırsın ama ben bunları yasadım ve sn benı alakadarda etmıyosun sacmaysa bu knuya cevap vermeseydın
Çok güldüm buna bayılacaktım gülmekten istersen bana kızabilirsin fakat cinler kendi hallerinde asla ama asla görünmezler bunu unutma.Senin gördüm dediğin başka birşey olamasın.Bir cin görde bak sana neler oluyor.Kalpten giedebilirsin.
Artık yeter diyorum bu konuya ve çok saçma diyorum benim dini bilgim iyidir bişey bilemsem neyse.Sanki biz salağız (bunu kullanamk zorundayım kusuruma bakın artık).Bakın bu kadar olay oluyor ve hiç kimse bilmemesi bile yeter.
Ayrıca şu CİN dediğiniz zaman töbe töbe niye dersiniz ya sanki küfür ettiniz.Çok acayipsiniz ya.Hiç mi bişey bilmiyorsunuz biraz dini kitaplar okuyun.Öğrenin dininizi.İlk göreviniz dininizi adam akıllı örenmek.Tabi bilmezseniz böle şeyler yazarsınız sonra benimde sinir katsayım fırlar ve böle yazılar yazarım.İyiki yazıyorum.
CİN min bırakın artık bu işleri ve gerçek dünya ile ilgilenin.
Oh be rahatladım.Lütfen cahilane işler yapmayalım.!!