|
|
 |
« : 12 Haziran 2008, 16:46:28 » |
|
"Ben sadece sokakları temizliyordum." Peter Sutcliffe
"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz." David Smith
"Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır." John Christie
"Ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum, benim suçum buydu." Dennis Nilsen
"İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum." Susan Atkins
"Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim. Siz öğrettiniz." Charles Manson
"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz." Charles Manson
"Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor. Değilim, ben bir canavarım. Ben Sam’ın oğluyum. Ben küçük yaramaz bir çocuğum." David Berkowitz
"Onları incitmek istemedim. Onları sadece öldürmek istedim." David Berkowitz
"Ben hasta bir insanım bunu biliyorum. Normal biri benim yaptıklarımı nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi." Albert de Salvo
"Belki bir parça tuhafım." George Joseph Smith
"Bir palyaço bile katil olabilir." John Wayne Gacy
"Disneyland’da görüşürüz." John Wayne Gacy
"Her insanın kendi zevkleri vardır. Benimkide cesetler." Henry Blot
"20 kişiyi öldürdüm. Kanı severim."bu güselmıs Richard Ramirez
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer
Son sözleri (cellâdına) "Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım." Carl Panzram
"Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun. Onların gözlerine bakıyorsun. Bu pozisyondaki insan tanrıdır." Ted Bundy
"Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum." Ted Bundy
"Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim." Ted Bundy
"Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum." Ted Bundy
"Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak." Ted Bundy
"Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür." demişler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rap_prensesi
Karizması : 8 
Açtığı Konular:2
Yağmur bulutda saklı bulut beyazda beyaz snn tenin
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2008, 08:18:52 » |
|
ay manyakmı bunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
November
Karizması : 525     
Açtığı Konular:144
Kalemim olgunluk tahsilinde
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008, 08:53:17 » |
|
Hep egosuna yenilmiş insanlar. Aşağı yukarı hepsi kendini çok önemli kişilik olarak lanse etmiş.
|
|
|
|
|
|
Tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun neden çıktın ağaca 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008, 09:57:05 » |
|
Sence ?  ay manyakmı bunlar
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginXp ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginVista 'yı Orjinal Yapma
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2008, 18:51:51 » |
|
azuhaha  bunLarLa biLe anLaşıLabiLir bnce,herkesinn ama istisnasız HERKESİN bi zayıf noktası vardır direk idam etmk yda hapstmk yerine zayıf noktaları öğrenilmeli ve diğer insanlardada böle şeler olmamsı için önLemLer aLınmaLı
|
|
|
|
|
|
Dier köşesinden barın Bir karakter oturttum Yüzüne kalbine Uzaktan bakıp insanlara Kelimeler yazdım dudaklara Sonra kendime baktım Tıklım tıklım yalnızdım
Gökdelenlerden tükürdüm dünyaya Ben hayatım boyunca O yüzden kupkuru ağzım Bak geçmedi yıllarca
Kalbimi yuvarladım sana Seni tanımasamda Tezgahtan önünde Bir yudum al diye Eğer hoşuna giderse Daha da iç diye Bu kadarı yetsin artık bu gece
Belki sen bulursun diye Artık son şansımsın Korkma ısrar yok bende Avunurum içkiyle
|
|
|
dilek :)
Karizması : 184  |
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2008, 18:54:18 » |
|
hasta bunlar yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karşıyaka
Karizması : 19  |
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2008, 19:47:03 » |
|
hem hasta hem manyak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
london
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2008, 21:23:27 » |
|
Beni pek ürkütmediler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2008, 14:57:45 » |
|
bence ürkütücü değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2008, 00:37:12 » |
|
bence bunların içine uzaylı girmiş:D
|
|
|
|
|
|
Polat:"Yorum Yazmayanın Kafasına Sık Memati!"İnsanları yücelten iki meziyet vardır:Erkeğin cesur kadının iffetli olması.Bu iki meziyetin yanında bir meziyet daha vardır: Vatana her şeyini feda edecek kadar bağlı olmak. Bunlar büyük kahramanlığı, elem ve kedere karşı koymayı doğurur. İşte Türkler böyle kahramanlardır... Napolion BonaparteYunanlılar Dost mu? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLA Bilinmeyen Yönleriyle II. Abdulhamid Bomba Gibi Araştırma  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginAvrupalıların Dünya'ya olan katkıları için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLAYIN Virüssüzdür kendi Yapımım 5 dk'nizi almaz... Virüssüz merak etmeyin 7 MB çok güzel hikaye Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLAYIN Forumuzdaki Türk Askerleri Resim Arşivi İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayınız... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
eref31
Rep Gücü: 0
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2008, 00:56:09 » |
|
"İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum." Susan Atkins Bu söz hosuma gitti  YanLıs anlamayın ben sineği zor öldürürüm  ama hosuma gitti sadece Dünyaya acılmak İstemesindendir belki 
|
|
|
|
|
|
Fenerbahce 4Ever.
|
|
|
|
|