|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2008, 12:56:11 » |
|
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
|
|
|
|
|
|
 ______ Ya susarsın yada kan kusarsın seçim senin _____ Galatasaray lılar şampiyonlar ligi kupasını alınca ne yaparlar tabiki playstatıonunu kapatır yatarlar
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2008, 13:08:53 » |
|
ÇOK GÜZEL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2008, 13:16:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
 ______ Ya susarsın yada kan kusarsın seçim senin _____ Galatasaray lılar şampiyonlar ligi kupasını alınca ne yaparlar tabiki playstatıonunu kapatır yatarlar
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2008, 13:16:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karşıyaka
Karizması : 18  |
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2008, 13:21:34 » |
|
süper harika çok şahane demek isterdim ama bişey göremedimki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2008, 14:00:41 » |
|
KARDEŞ SEN KÖRMÜSÜN NEYİ GÖRMEDİN BURDA RESİMLERİMİ ALLAH ALLAH PC BOZUK SENİN HABERİN OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Karizması : 367   
Açtığı Konular:461
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2008, 16:27:49 » |
|
Paylaşımın İçin Teşekkürler Ama Rep Yokmu Derken x) Paylaşımlarının Devamını Bekliyorus..
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
karşıyaka
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2008, 17:57:50 » |
|
KARDEŞ SEN KÖRMÜSÜN NEYİ GÖRMEDİN BURDA RESİMLERİMİ ALLAH ALLAH PC BOZUK SENİN HABERİN OLSUNdaha terbiyeli olmanı tavsiye ederim mesela senin yaptığın ukalalığı görüyorum az önce açtığımda göremedim böyle şeyler olabiliyor biraz rahat ol birazda terbiyeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2008, 18:12:25 » |
|
[/glow] SANA TERBİYESİZLLİK YAPICAK BİŞEY YAPTIĞIMI SANMIYORUM NE OLCAK KÖRMÜSÜN DERSEM ÇOKMU KÖTÜ Bİ LAF SENDE MİLLET HAKKINDA İYİ Bİ ELEŞTİRİ YAP OLURMU BENDE KIZDIM KENDİME AÇILMADI DEYİNCE YANLIŞ BİŞEY Mİ YAPTIM DEDİM O KIZGINLIKLA KAÇMIŞ AĞZIM AMA NEYSE ÖZÜR DİLERİM DE BEĞENDİNMİ PAYLAŞMAMI
ARKİLER BURDAN SESLENİYORUM BİRİ BANA KARİZMA GÖNDERMİŞ HERHALDE BU FORUMDAN MI GELİO YOKSA BİRİLERİMİ YOLLUYO KİM YOLLUYOSA ÇIKSIN BEN YOLLADIM DESİN LÜTFEN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karşıyaka
 |
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2008, 19:43:46 » |
|
evet paylaşımın için sagol çok güzel ilk kez görüyorum
|
|
|