|
|
 |
« : 12 Şubat 2008, 13:12:26 » |
|
(Cevaplarınızı bir kağıda yazın;daha sonra aşağıdaki sonuçları okuyun.Lütfen sonuçları en son okuyun)
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı. Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız? Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok. Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
|
|
|
|
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2008, 13:13:07 » |
|
SONUÇ: Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır. Çöl zorlukları simgeler. Hayvanlar ise. . . Aslan = Gurur Maymun = Çocuklarınız Koyun = Arkadaşlar İnek = Temel ihtiyaçlar At = Hırslarınız. Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
|
|
|
|
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2008, 13:46:43 » |
|
maymun kaldı 
|
|
|
|
|
|
 handan hamamdan geçtik gün ışığındaki hissemize razıydık
|
|
|
|
|
sifreist
Karizması : 18  |
 |
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2008, 13:51:55 » |
|
banada at kaldı, galiba cok hırslıyım 
|
|
|
|
|
|
..Ç@RŞI..
|
|
|
Miray
Karizması : 480    
Açtığı Konular:259
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2008, 22:04:14 » |
|
BANADA AT
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login(ramazan bitene kadar bu imza  ) ******* Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login (imza daki 1. resmi 2. resmi ve avatarım kendim yaptım elime sağlık  ) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2008, 23:27:18 » |
|
ben ineği aldım sütünü içerim mantığıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2008, 00:52:01 » |
|
bana at kaldı ama harbıden çok hırslıyım gerçek hayatta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golman
Karizması : 41 
Açtığı Konular:117
Aşk Bir oyunsa ^^Game Over^^
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2008, 22:09:59 » |
|
bana at geldi 
|
|
|
|
|
|
EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! İT DERİSİNDEN POST, ESKİ DÜŞMANDAN DOST OLMAZ... TÜRK HALKI KÜSTÜĞÜÇEŞMEDEN SU İÇMEZ SOĞUKTA DURUR KÜSTÜĞÜ DAĞDAN ODUN KESMEZ... DELİKANLILIK SİLAHI GÖSTERİP TESBİHİ SALLAMAK DEĞİL, TESBİHİ ÇEKİP SİLAHI SAKLAMAKTIR...
|
|
|
rock_60
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #9 : 29 Şubat 2008, 14:26:45 » |
|
maymunu çıkardım bennn çünkü çok severiimm
|
|
|
|
|
|
Ya tam sustururuz...Ya kan kustururuz...Ne kural tanırız...Nede kral...
|
|
|
vagabond-girl
Karizması : 141 
Açtığı Konular:85
вιя υƒα¢ıк ιℓgιуι αşк...ιкι ℓαƒ є∂єηι ∂σѕт ѕαηмα!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Şubat 2008, 14:54:51 » |
|
|
|
|
|
|