biz müslüman değilmiyiz

29 Ağustos 2008, 01:33:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 138716
    Rakım : 210707 Mesaj 29293 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı biz müslüman değilmiyiz
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 134
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: biz müslüman değilmiyiz  (Okunma Sayısı 134 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karşıyaka
Süper Üye
*

Rep Gücü: 1
Karizması : 18

Açtığı Konular:27

fairy052(1)

Sonraki Level:
 14.8% ( 37 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 82844

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 03 Nisan 2008, 00:34:54 »

selam arkadaşlar evet ülkemizde bir türban sorunu var kimse demiyor herkes açık dolaşsın okul ve kamu kuruluşlarında yasak olmalı bencede nedemi bu ülkede sarıkla dolaşan insanlarda var onlar insan değilmi onlar ya biz demiyecekmi
düşünün okula gittiniz sarıklı bir müdür hastaneye gittiniz siz erkeksiniz yada kadınsınız namahrem diye size bakmayan bir doktor o örtü kabullenilirse beni böyle kabullendiler denmezmi çünki biz türkler ölçüyü pek tutturamıyoruz bir yerde devenin kulağına su kaçırıyoruz  ben açığım ama arapça kuranımı okuyorum ne yani ben o kuranı boşunamı öğrendim ALLAHINkapsama alanı dışındamıyım arkadaşlar burası  müslüman olan kemal atatürkün kurduğu içinde ağır şeriat kanunları olmayan kimsenin başına namazına orucuna karışılmayan en güzel en modern müslüman ülke    TÜRKİYE  sizce?

asi hemşire
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 20% ( 5 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 91103

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2008, 21:41:37 »

arkadaşım bırak bu saçma sapan teorileri ya.peki ben de şunu söyleyeyim.üniversitelerin kapılarını bekleyen güvenlikçiler bir defa da desinler ki kısa etekli,başı açık,kısa kollu thsirt giyen kızlar;top sakallı,düşük bel pantolonlu,kaşını çizdiren erkekler üniversitelere giremiyecek.bak bakalım noluyo türkiyemizin hali?ben sana söyleyeyim mi nolur!
iç savaş çıkar iç savaş.Arjantinden beter oluruz alimallah.ama tam tersi bizim kapalı kızlarımıza yapılıyor ve tık yok.korkak pasif bir nesil yetişiyor.hakkını aramayan,haksızlığa gözyuman bir nesil...
bakma sen bizim sözde müslümanlara,verilen rakamların bilmem yüzde 95'i müslüman ülkede yaşıyoruz dediğine.bu ülkede toplasan dinini,dini bütün yaşamayan taş patlasın 20 milyon insan var ve o 20 milyon insan 50 milyonu yönetiyor.

Hatta geçen de o 20 milyonun içinden bir kadın ki herkes tanır kendisini ne diyor:bu ülkede yüzde 99 la  bile başa gelseniz biz istemediğimiz müddetçe iktidar olamazsınız...
ben iktidar partisini savunmuyorum ama artık şu atatürkçülük kılıfı altındaki siyonistlerin biz müslümanları yönetmesinden bıktım.

asi hemşire
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 20% ( 5 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 91103

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2008, 21:50:14 »

ben sağlık sektörünün içindeyim.peki siz namahrem falan diyonuz ama içi boş bilgilerle diyonuz.bakın avrupa hastanelerinde ki (hanover üniversitesinde ve harvoard üniversitesinde)görevlerde bulundum.arkadaşlar ordaki standart ne biliyor musunuz?
erkek hastaya erkek hemşire erkek doktor,bayan hastaya bayan hemşire bayan doktor bakar.

merak ettiğim bir soru da şu:türban gericilikse eğer bakın İRAN şeriatla ve kapkara çarşafla aya uydu gönderdi.ya biz ya biz napıyoruz?bir avuç bez parçasına 250 bin şehidin kanıyla sulanmış rejimi bağlıyoruz...bu rejim bu kadar yıkılacaksa bırakın yıkılsınha.saten o rejim bizin rejimimiz olamamış ki bunca senedir.

bekın arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve bayan olmama rağmen profesyonel askerliği taaaa 15 sene önce düşünüyodm.ben ki bir bayanım.savunmadan askerlikten anlamam etmem.benim aklıma çocukken bu gelebiliyorsa paşaların aklına gelmemişlermidir sanıyorsunuz?bakın canları istedi şıpıdak geçtiler profesyonel askerliğe.gelin sistemleri yargılayalım.
Nasa'yı bilir misiniz?oranın en üst rütbelilerinden biri de başörtülü bir TÜRK kadın dı.böyle yapılarak pasivize ediliyoruz.oyunlara gelmeyin...

gezegen1979
Özel Üye
*

Rep Gücü: 8
Karizması : 206

Açtığı Konular:242

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 52268

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2008, 23:38:00 »

arkadaşlar sorun ne türban (ki 10 yıl öncesine kadar serbesti ) nede rejim (ki ben benim yaşam tarzıma saygı duymayan rejimi ne yapayım) sorun kendisini yötemeye başlayan TÜRKİYE
10 yıl öncesinin haberlerini şöyle bir hatırlayın hiç bir komşumuzla bırakın ticarati konuşuyormuduk
peki bu 10 yılda ne oldu (abd komşumuz oldu) neden tek şuçlu ırakmı bölgesini yönetemeyen TÜRKİYEMİ
şimdi ne oluyor iranla bile tiçaret yapıyorruz
yunanıstanın dogalgazı bizden gidiyor
ermenistana bile gel konuşalım diyoruz   diyerlerini sayamaya gerek bile duymuyorum
yani kendi dış siyasetimizi uyguluyoruz
e şimdi suni gerilimler çıkmayacakta ne zaman çıkacak

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy

Ya ISLAMDA erirsin! Ya da inkarda çürürsün! Yol mezarda bitmiyor! Girdiginde görürsün!...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!