|
|
 |
« Yanıtla #48 : 31 Aralık 2007, 22:20:02 » |
|
fazlasıyla hakkettiler ama yine de içim bu tuaf oldu kanlar içinde görünce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #49 : 01 Ocak 2008, 21:01:48 » |
|
pkk yandaşlarına bu sitede yer yok!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2008, 21:17:39 Gönderen: dragonfly »
|
|
|
|
|
KeN@N
Karizması : 580     
Açtığı Konular:1556
Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #50 : 03 Ocak 2008, 07:07:59 » |
|
S.A.
Yorumlara bakılırsa bazı arkadaşlarmız olaya çok farklı dereceden bakıyor.Size katılıyorum evet acımız çok büyük ama...birazda düşünelim.Kim isterki abilerimizin,kardeşlerimizin ya da TÜRK vatandaşının kanı aksın ve canlar alısın.....Sonuçta onlarda insan ALLAH'ın vermiş olduğu bir can..Farkındaysanız PKK'a doğu bölgesinde barınmakta ve her geçen gün artmakta ve her geçen gün bizim canımızı acıtmakta....Daha nereye kadar canımız yanacak...ne zaman kim dur diyecek bunlara...Bir arkadaşımızın değindiği gibi onlar öyle bir aşılanmış ki babalarını,annelerini,kardeşlerini bile görseler öldürmek zorundalar.Peki pkk;nasıl çoğalıyor neden hep doğudan çıkıyor....Bence cahillik,yoksunlukaçlık,sefalet içinde yaşamaktansa onlara sunulan farklı bir hayat ve o hayatı tercih yapıyorlar ve onlar için kurtuluş o oluyor.Saygılarımla....
ALLAH tüm müslüman kardeşlerimizi korusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : 03 Ocak 2008, 14:32:33 » |
|
Ne mutlu şehadet şerbetini içenlere, ne mutlu vatanı için canını feda edenlere!
Ölümsüz kahramanlarımızın geride kalan ailesine ve tüm sevenlerine Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ederim.
Bu kardeş kanı bir gün dinecek !! Uhuvvet(kardeşlik) bilincinin aşılanması lazım. İslam kardeşlik dinidir ve dinimizde öldürmeye yer yoktur. Tüm bu vahşetin, siyonist & emperyalist güçlerin senaryosu olduğunu bütün dünya bir gün görecek !!!
Saygılar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2008, 14:35:46 Gönderen: capricorn »
|
|
Chip Forum'a Yaptığı Yanlıştan Dolayı Şu An Kapsama Alanı Dışında
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #52 : 07 Ocak 2008, 04:37:54 » |
|
capricorn son derece haklısın ! Olaya islami açıdan bakarsan öyle gibi görünebilir ! Ancak Vatan sevgisi ve müdafaası islamın esaslarındandır ! Kısasa kıssas hakkı ile bakarsak ; şehitlerimizin aileleri onları vuranlar öldürme haklar yok mudur ? veya en azından bu kadarını istememişlermidirler ! Bu sebeple katli vacip olan eşkiyaların ( ki eşkiya bile demek istemiyorum insanlık dışı canavar bunlar ) ölüm ile cezalandırılmaları gayet doğaldır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!
|
|
|
varon
Karizması : -231    |
 |
« Yanıtla #53 : 07 Ocak 2008, 05:09:59 » |
|
Annesini babasını öldürenlerin, yol kesenlerin, meşru devlet güçlerine karşı gelenlerle değil kardeş olmamız cenaze namazını bile kılmamamız gerekir..Buradan Kaçırılan ve sonradan teslim olan 8 askerlede ilgili bişey söylemek istiyorum;Asker, gerektiğinde canını verme pahasına da olsa, görevi yerine getirmekle yükümlüdü..."Söz konusu vatansa gerisi teferruattır"
TEBRİKLER SANLİ ORDU! HEPİNİZİN ELİNE, BEYNİNE SAGLİK! BU NE BASARİ! 200 HEDEFİ BULUP VURMAK O COGRAFYADA KOLAY OLMASA GEREK! NE MUTLU BİZE Kİ, TÜRK SİLLAHLİ KUVVETLERİ GİBİ ORDUSU OLAN BİR MİLLETİZ. NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK, YETMEZ. sağolun! VATANIN EVLATLARINA KURSUN SIKANI AFFETMİYORUZ!!!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginwww.chipcomputer.net
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #54 : 23 Şubat 2008, 00:29:09 » |
|
sizce 1 şehit kaç intikamı alınmış terörist eder ki?bence hiiiç.watanına canını teslim etmiş kişilerin haklarını bunlarla savunmak mümkün deil acımız dinmez...
|
|
|
|
|
|
EmRe__ ChiP __ComPuTeR __
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #55 : 10 Mart 2008, 00:45:09 » |
|
arkadaslar ofkenizi hat safhaya cikaran heyacani anliyorum batmanliyim guney doguluyum kurdum ama acinizi icimde his etmemek elimde degil cunku o daglarda benimde iki tane yiyenim savasiyordu ve bu artik kurt turk savasina dondu yani anlatsam sabaha kadar bitmeyecek o kadar cok oyunlar oynaniyor ki turkiyenin ustunde bu oyunlarin parcaciklari basbakanin evinden tut genel kurmayin bahcesine kadar bu oyunlarin birer parcasidirlar tabi milliyetci duygulari kabaran arkadaslarimiz simdi diyeceklerki sen kurtsun anlamassin tabiki anlamam belki senin ailenden olen bir sehidin vardir ama benim dagda mehmetcik diye iki canim verilmeye hazir hangimizin acisi buyuk tartisilir aslinda bu konuya yorum bile yazmak istemedim ama gecen yiyenlerimle konustum ikiside saglar allaha sukur ama olumle burun buruna olduklari ani bana az da olsa yansittilar 100 den fazla kayip oldugunu soyledi bana yiyenlerimin ikiside ayni kanida peki teroristlerin durumu onlardan cok oldurdunuzmu diye sordum yok dayi nerde vallahi bir tek sicak catisma yasadik onlarlan dedi helikopterler destek vermeseydi hepimizi oldureceklerdi adamlar o daglarin sahibi herseyini patikalarini magaralarini delik desik biliyorlar peki ya turkiye cumhuriyetinin asil ordusu bunu bilmiyormu biliyor mademki bunlarin farkinda ne diye evlatlarimizi dagda oldurmeye ve oldurulmeye gonderiyor iste soru isareti oyunlarin parcaciklari burda ipucu birakiyor genelkurmay ve hukumet anlasarak bunu yapiyor bunlara kimden izin geliyor amerikadan cok iyi dinleyin sevgili ulkemin sevgili insanlari icim kan agladigi icin bunlari yaziyorum vallahi yoksa yorum bile yazmayacaktim o karda kisata bizim ordumuz tam tesekkullu malzeme termal elbiselerle yiyecegi ve teseisatiyla savasa gidiyor dagdakiler bir keles bir ucak savarla bu orduya kafa tutuyor boyle birsey olabilirmi ve tam da bu sirada ordu kayiplarini medyadan saklarken amerikanin onde gelen haber ajanslarindan yani gazetesinden wasington time dan bomba gibi haber basligi geliyor turk ordusu buyuk kayiplar veriyor onu kesilmese turkiye batakliktan cikamayacak bunu dusunen amerika acaba niye boyle birden melek kesildilerde turkiyei dusunuyor turkiyeyi terorden temizlemek istiyorlar tabiiii kimse bu sorunun cevabini aramaz amerika yardim adiyor allah razi olsun diyenimiz 100 de 90 be yahuu amerika kari olmadan kus ucurtmaz o irakin sinirlarinda o daglarda maden doluamerika turkiyeye yedirirmi yillardir binlerce kayip verdi orda simdi gonul rahatligiyla turkieyeye gir istedigini al orda kal ne guzel istanbul arkadaslar amerika turkiyenin tek derdi pkk diye bunu zaten altin harflerle beyaz sarayin girisine asmis o yuzden ben pkk yiturkiyeye karsi yem olarak kullanayim ondan istegimi alayim sonra anlasamadik deyip tekmeyi vutrayim yada son olarakta kurtlerle birbirine girsinler onlar terorist bunlarda guclu bir ordu birbirlerini bitirsinler ortalik sakinlesir tabi insan kalmayinca incin cirit atar misali bizim insanimiz azalinca amerika zaten bu topraklarin sahibi olmayada aday gerisini siz dusunun amerika iran planlarini yapiyor bu yuzden de turkiyeyi daha dogrusu sehit ailerini tatmin etmek icin yeni yeni sehitler gondertiyor bize sehit ailelerinin acisi hafifletici rolleri bu yeni olumler yeni kurbanlar yeni piyonlar bastaki genel kurmay ve baskanlikta tahtlarinda yeni hediyeler ve yeni oduller alsinlar amerika tarafindan sehit ailelerinide ziyaret edip vatan evlatlari hepizmin evladidir aciniz bizim acimiz vatan sag olsun naralari atsinlar hatirlarsiniz bir kampanya baslattilar mehmetcikler icin bilme kac milyon ytl para topladilar sanatcilardan halktan ordan burda sonrada aciklama yaptilar bu paralar mehmetcik vakfina bagislanacak cok guzel bu mehmetcik vakfi simdi cok zengin biraz elini cebine atipta sehit ailelerinin acilarini birazda ekonomik olarak paylassalar kiyametmi kopacak soruyorum koparmi bu millet birbirine askerine sahip cikmasini biliyor ama bu devlet ve ordunun yani evlatlarimizin basindaki taht sultanlari bize sahip cikmasini bilmedikleri gibi cikmayacaklardirda benden bu kadar biz insan olalim icimize nifak sokmayalim saygilar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #56 : 11 Nisan 2008, 18:20:47 » |
|
çuvallar kirlenmiş.atacaklardı bu pislikleri kurda kuşa yem olacaktı.ellerine sağlık komandolarımızın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #57 : 11 Haziran 2008, 11:49:08 » |
|
lan sizinkide hayatmı lan bir hiç uğrunda dağlarda can çekişiyorsunuz hayvanlardan hiç bir farkınız yok size ölüm bir ödüll gibi oluyor
|
|
|
|
|
|
 İmZaYa GeReK YoK BeN NeYiNiZe YeTmiYoRum ÖlüMüNe GaNkaYıZ DeĞiLmi SeLiM KaBaN
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #58 : 16 Haziran 2008, 04:00:16 » |
|
esege altin semer giydirmisler esek yine zirlamaya baslamis sahibi demis ulan sana altindan semer yaptim biraz hak et o ustundeki semeri sen esek degil artik altin semerlisin ama esek yinede zirlamasindan vaz gecmemis yikanmis beyinlerin icinde su kalmis cikmaz sulanmis beyinlerde ise yaramaz milleyitcilik adi altinda irkcilik yapmakta irkcilik adi altinda fasistlik yapmakta bu zihniyetler icimizden cikmadigi surece askerlerimizinde dagdakilerinde analari aglamaya devam edecek... ha birde soylemeden edemeyecem ayni anda iki evladini kaybeden bir ana dusunun biri dagda gerilla olarak sehit dusuyor digeride tsk ordusunda sahit dusuyor sizce bunun acisi nasildir biraz bunu sorun kendinize saga sola saldirip kufur etmek yerine biraz bunu dusunun rica ediyorum yine milliyetcilik bayragina sarilmadan insan olarak bu anne yerine gecmeye calisin bir dakikaligina hangisine daha cok uzulur sizce askerdekinemi buyuk ihtimal herkez bu cevabi vermek istiyor ama yaniliyorsunuz egerki cevabiniz buysa ikiside onun caninin birer parcalari o ananin yureginin bir volkan olup parcalaniyordur allah sizleride boyle acilardan uzak tutsun diyorum bu savasta olenden oldurenden olmayin bu savasta baris ciceklerini havaya kaldiranlardan olun bu kanlarin dokulmesinden yana olmayin insanca birlikte butun farkliliklarimizla inadina birlikta yasamayi kendimize borc bilelim ve yapilan butun haksizliklara devletimizin somurulmesine halkimizin bitirilmesine artik yeter diyelim...saygilar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|