|
|
 |
« : 15 Eylül 2007, 09:50:30 » |
|
—Biz o kadar fakirdik ki; mahallemizde gökkuşağı bile siyah beyaz çıkardı
—biz o kadar fakirdik ki; masraf olmasın diye ben 7 yaşına kadar doğmadım. Ağabeyimi de gazete verdi.
—biz o kadar fakirdik ki; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun arkasından koşmak suretiyle takip ederdik
—biz o kadar fakirdik ki; eve gelen misafirleri yerdik
—biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu her sabah tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık
—biz o kadar fakirdik ki; biber çekirdeklerinden çorba yardık
—biz o kadar fakirdik ki; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım
—biz o kadar fakirdik ki; ne sen sooor ne ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani.
—biz o kadar fakirdik ki; tuvalet kâğıdını kurutup kurutup kullanırdık
—biz o kadar fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu çekerdik.
—biz o kadar fakirdik ki; okul karnesini karneyle aldığımı bilirim
—biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı
—biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik
—biz o kadar fakirdik ki; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler.
—biz o kadar fakirdik ki; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok zorluk çektik çook…
—biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık
—biz o kadar fakirdik ki; Fakir BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten
—biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz televizyonuyla yan yana koyar öyle seyrederdik ya.
—biz o kadar fakirdik ki; küçük kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti. Rahmetli….
—biz o kadar fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık
—biz o kadar fakirdik ki; babamdan tokat yerdik başka şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu
—biz o kadar fakirdik ki; sinekler bize değil biz sineklere konuyorduk.
—biz o kadar fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login ...::: 800 TANE USERBAR :::... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login ...::: USER BAR YAPILIR :::...
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2332
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2007, 10:13:13 » |
|
—biz o kadar fakirdik ki; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı —biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik 
|
|
|
|
|
|
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.
|
|
|
23blg23
Karizması : 100 
Açtığı Konular:220
kaderin getirdiği iki şey ağlamak gülmek..
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2007, 09:30:45 » |
|
—biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik çok güzel ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2007, 17:28:36 » |
|
hehehehehe..süper yav 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008, 22:15:50 » |
|
çokta fakirmişsiniz :Dsaol pylaşım için 
|
|
|
|
|
|
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
|
|
|
haso10
Karizması : 152  |
 |
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2008, 22:23:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login RapidShare'den Dosya Nasıl İndirilir ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Sitede Yeni Konu Açmak Ve Sitede Link Vermek
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Foruma Resim Göndermek - İmageshack.us 'dan
Ⴣєтмєк єη αѕıℓ ιηтιкαм!!! √~√V^√V'^~ нαηι ѕєηιη ιçιη αтıуσя∂υ уα ---------- вαк ∂υя∂υя∂υм! <3 ιη ℓσνє αη∂ ℓσηєℓу... <3 υηтιℓ тнє яσσƒ...тнє яσσƒ ¢σмєѕ σƒƒ... υηтιℓ му ℓєgѕ...gινє συт ƒσям υη∂єяηєαтн мє...ι ωιℓℓ ησт ƒαℓℓ...тα кι çαтı... çαтı уєяιη∂єη çıкαηα...тα кι вα¢αкℓαяıм...αℓтıм∂α ρєѕ є∂єяѕє...∂üşмєує¢єğιм... ωє αяє αℓℓ ιη тнєяє ωιтн тнє ∂єα∂!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2008, 17:04:07 » |
|
—biz o kadar fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik 
|
|
|
|
|
|
kötüler için yaşasın cehennem! ! ! Peri:ablam dragonfly:ablam silence:ablam özlem:ablam gölge_M:ablam Cruziero:abim Kenan:abim hepiniz çok özelsiniz, hepiniz çok güzelsiniz Hoş geldin Ramazan [/b][/font] ********** **********
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2008, 22:01:24 » |
|
hepsi güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilkee
Karizması : 0
Açtığı Konular:0
bir heves değil hak edene nefes olurum...!!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2008, 10:42:24 » |
|
ayhh süper bişiymiş bu yhaaa...teşekkürler 
|
|
|
|