ekinji
Karizması : 98  |
 |
« : 04 Haziran 2007, 07:00:31 » |
|
BİR ÖĞRETMEN BAŞINDAN GEÇENİ ANLATIYOR. Çocuklardan not tutmaları için bir defter getirmelerini istedim. Sınıfın tek Musevi öğrencisi hariç iki gün içinde hepsi istediğimi yerine getirdiler. Her ders aynı öğrenci, Yahudi kızına tekrarladımsa da hali vakti yerinde olan bu kız deftersiz gelmekte devam ediyordu.......
Aradan bir hafta geçtikten sonra dediğimi yapmadığı takdirde kendisini sınıfa almayacağımı söyleyince de ağlamaya başladı. Ailesinin çok geniş imkânı olduğunu bildiğim için bu direnmenin sebebini sordum... Kızdan aldığım cevap bize Siyonist prensibinin genç bir Yahudi kızında ifade bulmasından ibaretti.. Kız ağlayarak; "Ne yapayım öğretmenim.... Yako on gündür dükkanını açmadı..her halde hasta olmalı" dedi...Yako'dan başkasından alış veriş etmeyi prensibine ihanet addedecek kadar bir taassupla Yahudiliğine gösterdiği bu sadakatin kaçta kaçı acaba Türk gençlerinde bulunmaktadır......
Evet...Aydınlar ve zenginler arasında masonluğun halk tabakaları arasında komünistliği yayan ve bu surette dünyayı ifsat eden Yahudiliğin prensiplerine bağlı bu Yahudi kadar kendi benliğimize sadakat gösterebiliyor muyuz be kardeşim!....SENİ senden koparan benliğini unutturan beynini yıkayan seni uyuşuk kalbi temiz olmakla yetinen bir tip yapmak isteyenlere karşı uyanık mısın...? Sen Bir Müslümansın Ve İnandığın Din Haktır Vaad Edilenler Gerçektir. Üzerine Düşen Görevi YAP Ve Kendine Sor: "BENİM MÜSLÜMAN OLMAYANLARDAN FARKIM NE!.."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizzz
Karizması : 93  |
 |
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2007, 09:34:13 » |
|
çook güzeldi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Ne dawamızı anlayabilecek bi erkek bulabildik, ne de bi erkegin anlayabileceği kadar basit olabildik.Kadın dediğin Istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek...
|
|
|
varon
Karizması : -232    |
 |
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2007, 10:35:04 » |
|
S.a Ekinji güzel bir konuya değinmişsin,birkAç sözde ben edeyim bari  Siyonist Yahudilerin diger milletlere karsi olan düsmanliklari, süphesiz orijinal Tevrat'tan kaynaklanmamaktadir. Ancak Tevrat'ın vahyinden sonra, bir kısım Yahudiler zaman içinde bu İlahi kitap üzerinde tahrifatlar yapmışlardır. Böylece Tevrat dinlerini asiri irkçi tutumlarina alet ederek dünyevi amaçlarina "kutsal" bir görünüm vermek istemislerdir. Aslında güzel birşey yapıyorlar ama yolunda gittikleri kitap olan tevrat,Hz.Musa öldükten sonra baskalari tarafindan yazilmaya devam edilmistir. Uzun zamandan beri yapilan arastirmalar neticesinde eldeki Tevrat'in Hz.Musa'nin Tevrati olmadigi, bu Tevrat'in Hz.Musa'nin ölümünden bes yüz sene sonra Kenan'da veya Orisalim'de yazildigi ve pek çok bölümünün orijinal olmaktan uzak oldugu anlasilmistir.Benimsedikleri düşünce yanlış fakat benimsedikleri şeyin her zaman arkasında duruyorlar... Keşke bizde kur'an-ı kerime bu kadar sahip çıkabilsek.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginwww.chipcomputer.net
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2007, 02:40:49 » |
|
Bizim boykotlarımız bile en çok 1 ay sürüyor. Hemencecik o yahudilere teslim olacak bir zihniyetteyken nasıl bir milli ekonomi ve dayanışma sağlayabiliriz ! Kaldı ki bu sadece ekonomiye bir örnek , bundan daha önemli olan İslam kardeşliği, müslüman ruh ve ahlak ile birlikteliği sağlamak ülkemizde ne kadar zor olacaktır siz düşünün !!!
Ayrıca bu konu için size teşekkürler ediyorum. Sağolun ...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginXp ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginVista 'yı Orjinal Yapma
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2007, 03:56:13 » |
|
Allah senden razı olsun..Gerçekten bizlerin ders alabileceği, vay be dedirttirecek bir yazı kutlarım sizi..İnşallah bizlerde aymazlığımızı aşarda önce dinimizin emirlerini yerine getirir, sonrada öz değerlerimize sahip çıkmasını öğreniriz..Selamlarımla..Allaha emanet ol..yunus karaçöp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ygulova
Karizması : 279  
Açtığı Konular:157
Sabredebildiğin kadar yaşarsın...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2007, 05:21:41 » |
|
Herkesin öncelikle kendini sorgulaması gerekir aslında...Yok efendim bizde olsa şöyle olur bizde birlik beraberlik yok denilip her işin içinden çıkılıyo ama konu din olunca akansular durmalı herkes önce kendine bi bakmalı ...Bu yazı beni gerçekten düşündürdü alışveriş yaparken seçici davranmaya çalışıyorum öncelikle ülkem kazanmalı diyorum ama şu hikayedeki kadarda seçici olamazdım...Harika bir paylaşım ekinji...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2332
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2007, 08:22:57 » |
|
Güzel paylaşım için teşekkür ederim ...
|
|
|
|
|
|
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.
|
|
|
rukiss
Karizması : 9  |
 |
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2007, 16:17:52 » |
|
gerçekten ibret verici bir örnekti paylaşımın için teşekkür ederim.bu olay gerçek veya değil; mühim olan verdiği mesaj ve bu mesaj da çok ciddi konular var.biliyor musunuz kimlere yataklık ettiklerini bile bile aldığımız cocacola markalı içeğin bayileri bakkallarımızı, ''eğer kola turka satmazsanız size yüzde beş kar veririz'' diyerek kandırıyorlarmış.kendi ürünlerimizin çoğunu bulamıyorum bu sebepten,bu vatana ihanet değildir de nedir?bu zamanda böyle ibretlere ihtiyacımız var ama uymaya gelince yan çiziyoruz malesef...
|
|
|
|
|
|
bilirim aşıksın güle gülün halin ya kim bile bizim bahçedeki güle ulaşıp el atma bülbül benim derdim bana yeter bir dert de sen katma bülbül
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2007, 16:36:04 » |
|
Yahudilerin,ABD'de niçin sözleri geçiyor.Adamlar yüzyıllardır ABD ve diğer birçok ülkede bunaTürkiye'de dahil öyle bir yerkeşmişler ki.Örneklerini hep duyuyoruz.Başarıları dünyalıkta olsa bir defter alma konusunda bile böylesine davalarına sahip çıkarak,çok çalışarak,derinlemesine yerleşmişler önemli yerlere.Onların amaçları sadece dünyalık.Bizim dinimiz ise her iki dünya saadetinide elde etmeyi amaçlıyor.Ama biz onlar kadar davamıza sahip çıkamıyoruz,idealleri olan ve bu uğurda çalışan insanlar olamıyoruz maaalesef.Ama hiçbirzaman ümitsiz olmamak gerek.İnşallah bizim insanımızda bu gerçeği anlar ve daha çok gayret gösteririz.Bizim dinimiz,milletimiz bunu herkesten çok hakediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chatrefil
Karizması : 18  |
 |
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2008, 23:52:19 » |
|
çoooooooooooooooookkkkkkkkkk Güzeldi.bizde dinimize milletimize sahip çıkalım....
|
|
|
|
|
|
Sorumluluğunu taşıyacağın fikrin adamı ol.
A.Hamdi Tanpınar
|
|
|
_lusifer_
Karizması : 18  |
 |
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2008, 22:56:52 » |
|
.....
|
|
|
|
|
|
.....ÖLÜM.............
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2008, 18:08:08 » |
|
pylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
|
|
|
beko_23
Karizması : 103  |
 |
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2008, 21:57:48 » |
|
güzel paylaşım sağol
|
|
|