|
|
 |
« : 19 Şubat 2008, 02:34:21 » |
|
Her Gün Bilgisayar Başında Binlerce Şeye Tıklayıp Vakit Harcıyoruz. Bir Kaç Tıklık Vaktimizi LÖSEMİLİ Çocuklar İçin Ayırsak, Biz Hiç Bir Şey Kaybetmeyiz Ama; Onlar Sağlıklarına Kavuşabilmek İçin Gereken Hastanelerine Bir Adım Daha Yaklaşırlar. Bana Ne? Ben Mi Hastayım Sanki? Demeyeceğinizi biliyorum...Unutmayalım; Kimin Başına Ne Geleceği Belli Olmaz.Biraz Duyarlı Olalım... LÜTFEN... Kampanya için;
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLAYIN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2008, 11:44:28 Gönderen: dragonfly »
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
özgürr
Karizması : 68  |
 |
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2008, 04:09:06 » |
|
Bazı internet sitelerinde üçkağıt dönüyor ama bu kampanyayı haberlerdede duymuştum,bende herkesi tüm CHİP FORUM u duyarlı olmaya davet ediyorum gerçekten.Onlarda bizim parçamız,onlarda bu vatanın evlatları,onlarda bizim kardeşimzi...Duyarlılığın için çoookk teşekkürler abisi
|
|
|
|
|
|
İÇİMDE BİR BOŞLUK VAR NASIL ANLATSAM PARAYLA MI AŞKLA MI HAYALLER KURSAM... ALEM OYUNCU OLMUŞ,SOKAKLAR SAHNE ........................
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2008, 11:29:21 » |
|
Çok hassas bir konu,duyarlılığın için sana ve ilgi gösteren diğer üyelerimize çok teşekkürler.Umarım Sayın devlet büyüklerimiz birazda böyle hassas ve önemli konular için mesailerini ayırırlar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008, 14:11:05 » |
|
tık sayfasını sık kullanılanlara eklemekte fayda var teşekkürler dragonfly
|
|
|
|
|
|
 handan hamamdan geçtik gün ışığındaki hissemize razıydık
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2008, 14:12:47 » |
|
tık sayfasını sık kullanılanlara eklemekte fayda var teşekkürler dragonfly
Aynen öyle,çok teşekkürler duyarlılığın dolayı cayce...
|
|
|
|
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
özgürr
 |
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2008, 15:01:01 » |
|
sadece 20 kişimi 
|
|
|
|
|
|
İÇİMDE BİR BOŞLUK VAR NASIL ANLATSAM PARAYLA MI AŞKLA MI HAYALLER KURSAM... ALEM OYUNCU OLMUŞ,SOKAKLAR SAHNE ........................
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2008, 18:56:02 » |
|
Böyle bir önemli ve hassas bir konuya karşı duyarsız kalmak biraz vicdansızlık olur ve ben şimdi gördüm bu konuyu çok duydulandım açıkcası.sanada ayrıca teşekkür ederim böyle hassas bir konuya duyarlılığından dolayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özgürr
 |
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2008, 23:11:20 » |
|
BİRAZ DAHA İLGİİİİİİİİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Recebivorer
Karizması : 400    
Açtığı Konular:339
ÖSS'yi mağdur edecek olan genç :)
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2008, 00:48:29 » |
|
Teşekkürler fırsat buldukça tıklarım artık
|
|
|
|
|
|
İsteğe göre kişisel ya da kurumsal her türlü web tasarım işleri yapılır . Website yaptırmak isteyenler özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirler . Site yaptırmak isteyenlere referans adresleri verilebilir . Hakiki kestane balı ve yayla balı bulunur . Kendi üretimimiz olan bu ballar katkısız ve saftır . Temiz ortamlarda süzülerek istediğiniz adrese gönderilir . Toplu alımlarda fiyatta indirimlerimiz vardır . Özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz . Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginProgram Türk - En Güncel Program Arşivi
|
|
|
|
|
|
|