|
|
 |
« : 03 Mayıs 2008, 11:19:35 » |
|
1-) Bilgisayar başındayım, istediğimi yapabilirim diye düşünmeyin.İnsanlara saygılı olun.En azından gerçek hayatta olabildiğiniz kadar.
2-) Küfür etmeyin.Küfür edenleri uyarın.Forum hariç istediğiniz yerde istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz.Ama burası ortak kullanılan bir alan.
3-) Boş paylaşım yapmayın.
4-) Noktalama işaretlerine dikkat edin.Anlaşılan cümleler kurun.
5-) Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın.Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.
6-) İnsanlarla polemiğe girmeyin.Tartışmayın demiyoruz tabii ki tartışacaksınız.Forum bunun için vardır.Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.
7-) İnsanların fikirlerine saygı duyun. Size karşı yapılan eleştrilere kulak asın.
8-) Unutmayalım ki forumun en saygı değer kullanıcıları insanlara en çok yardım eden, en güzel paylaşımları yapan kişilerdir.Bu tip kişileri kendinize örnek alın.(ve kesınlıkle yapılan emege saygı duyun kı sızınkınede saygı duyssunlar )
9-) Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın.O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.
10-)insanları yaşlarına göre , rep gücüne göre , mesaj sayına göre ve cinsiyetlerine muhamele yapılmaması
11-) Forum İçerisinde yönetime yardımcı olmak onlarda bizim gibi insan bazı detayları gözden kaçırabilirler . Onlara yardımcı olmmak Üye nin görevlerinden biridir .
12-) Mesaj yazacağımız her konuyu tamamen okumak , konun ağırlığına göre mesaj yazmak yada smiley eklemeliyiz . Unutmayalımki bize komik gelen bir konu başkasını üze bilir o yüzden konuyu tam okuyup tam yorumlayıp tam emin olup ona göre bişiler yapıcaz .
13-) Forumun yürümesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik kuralları aklınızdan hiç bir zaman çıkarmayın.Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.
14-)Özel Hayatın ve Haberleşmenin Gizliliğini İhlal Eden yazılar forumda yayınlanmamalıdır...( onun arabası veya bunun yatak odası vs... )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2008, 11:43:57 » |
|
Bu Kriteler Bende Var  Teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2008, 11:56:23 » |
|
Mesaj yazacağımız her konuyu tamamen okumak , konun ağırlığına göre mesaj yazmak yada smiley eklemeliyiz . Unutmayalımki bize komik gelen bir konu başkasını üzebilir o yüzden konuyu tam okuyup tam yorumlayıp tam emin olup ona göre bişiler yapıcaz .
Gerçekten en nefret ettiğim durum bu.Konuyu okumadan anlamadan yorum yapılması.O konuya edilen teşekkürün benim için anlamı sıfır...
|
|
|
|
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2008, 12:09:13 » |
|
''4-) Noktalama işaretlerine dikkat edin.Anlaşılan cümleler kurun.''
Bu da çok önemli bir madde. Güzel Türkçemizi güzel kullanalım. Noktalama işaretlerine, yazım kurallarına, Türkçe harfler kullanmaya özen gösterelim. Yazdığımız yorumları tekrar okuyup harf hatası var mı ona bakalım.
Unutmayalım ki anlaşılmamak anlamamaktan daha kötüdür.
Teşekkürler peri bu güzel hatırlatmalar için.
|
|
|
|
|
|
 handan hamamdan geçtik gün ışığındaki hissemize razıydık
|
|
|
ZaLia
Rep Gücü: 2
Karizması : 189  |
 |
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2008, 12:16:05 » |
|
katiliyorum size ama yurtdisinda yasiyanlarin klavyeleri farklidir ve bazi türkçe karakterler eksiktir (ş,ı,ğ harfleri yok) bu yüzden istesekte düzgün türkçe yazmiyoruz , bizleri mazur görünüz  paylasim için tesekkürler peri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2008, 12:24:25 » |
|
katiliyorum size ama yurtdisinda yasiyanlarin klavyeleri farklidir ve bazi türkçe karakterler eksiktir (ş,ı,ğ harfleri yok) bu yüzden istesekte düzgün türkçe yazmiyoruz , bizleri mazur görünüz  paylasim için tesekkürler peri k yerine q v yerine w kullananları kastetmiştim daha çok 
|
|
|
|
|
|
 handan hamamdan geçtik gün ışığındaki hissemize razıydık
|
|
|
ZaLia
Rep Gücü: 2
Karizması : 189  |
 |
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2008, 12:29:40 » |
|
ha peki tamam o zaman bu konuda tamamen hemfikirim ben "Noktalama işaretlerine dikkat edin"i okuyunca farkli anlamistim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2008, 12:37:07 » |
|
Bütün maddeler birbirinden önemli ve hepsi gerçekten bir forumda saygıdeğer olmak için gerekli şeyler.Böyle bi hatırlatma yaptığın için teşekkürler peri...
|
|
|
|
|
|
Medeniyet dediğin soymaksa bedeni;Afrika'daki bedevi senden daha medeni!!! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÖSS Çalışma Kitabı-Ücretsiz-
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2008, 13:51:30 » |
|
haklısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aybebek
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2008, 23:57:37 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insirah_
Karizması : 468    
Açtığı Konular:244
baffi_ Uyku Hafif Bir Ölüm ,Ölüm Ağır Bir Uykudur.
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #11 : 21 Haziran 2008, 00:59:22 » |
|
Güzel bir konu ,Paylaşımın için sağol 
|
|
|
|
|
|
Konsun yine pervazlara güvercinler...Hu hu lara karışsın aminler...Mübarek akşamdır gelin ey Fatihalar... Yasinler.. İMAN ETMEK İÇİN MUCİZE GÖRMEYİ İSTEYENLER
Olanca yeminleriyle, eğer kendilerine bir ayet gelse, kesin olarak ona inanacaklarına dair Allah’a yemin ettiler. De ki: “Ayetler, ancak Allah katındadır; onlara (mucizeler) gelse de kuşkusuz inanmayacaklarının şuurunda değil misiniz? (En’am Suresi, 109)
Bir de derler ki: “Rabbinden üzerine bir ayet (mucize) indirilse ya!..” De ki: “Gayb yalnızca Allah’indir, siz bekleyedurun; ben de sizlerle birlikte bekleyenlerdenim.” (Yunus Suresi, 20)
Ve derler ki: “Ona bir melek indirilmeli değil miydi?” Eğer bir melek indirilseydi, elbette iş bitirilmiş olurdu da sonra kendilerine göz açtırılmazdı.(En’am Suresi.8!)
“Ona Rabbinden bir ayet indirilmeli değil miydi?” dediler. De ki: Şüphesiz Allah, ayet indirmeye güç yetirendir.” Ama onların çoğu bilmezler. (En’am Suresi, 37)
|
|
|
^^biLL^^
Karizması : 0 | | |