PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« : 06 Şubat 2008, 11:58:07 » |
|
Chip Forumum Yeni Temasıyla Ek Özelliklerde Beraberinde Eklenmiştir, Bu Yeni Özelliklerden Biri İse Profilinize Mp3 Koymak Yapmanız Gereken Çok Basit Mp3 Linkini Profilinizdeki Mp3 Linki Bölümüne Girmeniz.Üyeler Profil Sayfanıza Girdiğinde Aşağıdaki Görünüm Ortaya Çıkacaktır Bir Kaç Örnek LinkCEZA-FEYZ AL Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginDJ MEMATİ-YANLIZ BENİ SEV Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginDUMAN-AMAN AMAN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSAGOPA KAJMER- VASİYET Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSAGOPA KAJMER vs. CEZA-NEYİM VAR Kİ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÖrnek Profil İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2008, 12:06:32 » |
|
Eyvallah fatih biz bu konuları açmaya zaman bulamıyoruz , yapmaktan  size teşekkür ediyorum... Yönetimi son derece iyi temsil ediyorsunuz... Bu yeniliklerin devamı gelecek ve ek özellikler ile sitenin kullanımı bir o kadar daha kolaylaşacaktır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!
|
|
|
|
|
Recebivorer
Karizması : 384   
Açtığı Konular:352
ÖSS'yi mağdur edecek olan genç :)
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2008, 13:45:58 » |
|
Açıklama için teşekkürler fatih yeni özellikler eklenecektir gün geçtikçe .
|
|
|
|
|
|
İsteğe göre kişisel ya da kurumsal her türlü web tasarım işleri yapılır . Website yaptırmak isteyenler özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirler . Site yaptırmak isteyenlere referans adresleri verilebilir . Hakiki kestane balı ve yayla balı bulunur . Kendi üretimimiz olan bu ballar katkısız ve saftır . Temiz ortamlarda süzülerek istediğiniz adrese gönderilir . Toplu alımlarda fiyatta indirimlerimiz vardır . Özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz . Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginProgram Türk - En Güncel Program Arşivi
|
|
|
miroglu_emin
Karizması : 125 
Açtığı Konular:945
Bir Gün Gelecek Herkes Chip Forum'lu Olacak !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2008, 13:53:26 » |
|
fatihciğim açıklama için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeN@N
Karizması : 580     
Açtığı Konular:1556
Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2008, 05:09:55 » |
|
Emeğinize sağlık hocam paylaşım için teşekkür ederim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WeBMaSTeR
Karizması : 212   |
 |
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2008, 09:57:11 » |
|
açıklama için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Karizması : 368   
Açtığı Konular:458
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2008, 16:12:59 » |
|
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2008, 23:19:45 » |
|
acaba linkleri nasıl bulacağızz 
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
L!S@
Karizması : 47 
Açtığı Konular:44
UnUtMaDaN tÜm HaKlArIm BeNdE sAkLıDıR
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2008, 18:29:32 » |
|
acaba linkleri nasıl bulacağızz  Ben bunu merak ediyordum.Teşekkürlerde .Gerçekten linkleri nasıl bulcaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gölge_m
Karizması : 590     
Açtığı Konular:184