KeN@N
Karizması : 580     
Açtığı Konular:1556
Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« : 11 Şubat 2008, 02:52:22 » |
|
bence bayan....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2008, 15:04:54 Gönderen: PhotoF@tih »
|
|
|
|
|
miroglu_emin
Karizması : 125 
Açtığı Konular:938
Bir Gün Gelecek Herkes Chip Forum'lu Olacak !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2008, 03:40:55 » |
|
bilemedin bence bay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haso10
Karizması : 152  |
 |
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2008, 21:55:13 » |
|
bildin! bence de bayan yazcak(erkekler yazmayınn!!)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login RapidShare'den Dosya Nasıl İndirilir ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Sitede Yeni Konu Açmak Ve Sitede Link Vermek
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Foruma Resim Göndermek - İmageshack.us 'dan
Ⴣєтмєк єη αѕıℓ ιηтιкαм!!! √~√V^√V'^~ нαηι ѕєηιη ιçιη αтıуσя∂υ уα ---------- вαк ∂υя∂υя∂υм! <3 ιη ℓσνє αη∂ ℓσηєℓу... <3 υηтιℓ тнє яσσƒ...тнє яσσƒ ¢σмєѕ σƒƒ... υηтιℓ му ℓєgѕ...gινє συт ƒσям υη∂єяηєαтн мє...ι ωιℓℓ ησт ƒαℓℓ...тα кι çαтı... çαтı уєяιη∂єη çıкαηα...тα кι вα¢αкℓαяıм...αℓтıм∂α ρєѕ є∂єяѕє...∂üşмєує¢єğιм... ωє αяє αℓℓ ιη тнєяє ωιтн тнє ∂єα∂!!!
|
|
|
vagabond-girl
Karizması : 141 
Açtığı Konular:85
вιя υƒα¢ıк ιℓgιуι αşк...ιкι ℓαƒ є∂єηι ∂σѕт ѕαηмα!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2008, 21:55:49 » |
|
bildin bnce erkek yacıcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Karizması : 467    
Açtığı Konular:487
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2008, 21:56:59 » |
|
Evet Bildin 
Bayy
|
|
|
|
|
|
ßhen 1 0yunjk ßéßeqTm sNin iÇn.. haNy cNın sqLdıkCa 0yndRhn yha ßnmLe.. hatırLıy0r MusuN ? bZen yZüme biLe baqMaSdhn ..x( sHén qöRmesdn aMa ßhen aqLaRdhm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdhn beNy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
 hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2008, 21:57:43 » |
|
hayır!!  bay??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Karizması : 467    
Açtığı Konular:487
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2008, 22:00:45 » |
|
Evert
Bayan ??
|
|
|
|
|
|
ßhen 1 0yunjk ßéßeqTm sNin iÇn.. haNy cNın sqLdıkCa 0yndRhn yha ßnmLe.. hatırLıy0r MusuN ? bZen yZüme biLe baqMaSdhn ..x( sHén qöRmesdn aMa ßhen aqLaRdhm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdhn beNy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
 hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2008, 22:02:04 » |
|
bu sefer doğru bay yine??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2008, 23:54:31 » |
|
hayır bay??
|
|
|
|