MatrocK
Karizması : 367   
Açtığı Konular:459
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« : 03 Ağustos 2008, 18:44:04 » |
|
Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur. Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam. Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak. Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim… Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak. Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
GİZEMLİ
Karizması : 175  |
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2008, 18:52:36 » |
|
süperdi:D:D emeğine sağlık matrock
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2008, 19:02:36 » |
|
Sen Saol GİZEMLİ x)
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
cancey01
Karizması : 44 
Açtığı Konular:26
DÜNYADA GÜVENDİĞİM İKİ ŞEY ; AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖR
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2008, 13:14:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi_melek
Karizması : 81 
Açtığı Konular:102
nEyİ eRkEen YaŞaAdıYsAm HeP oNa GeÇç KaLIyOrUmM...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2008, 19:43:05 » |
|
çok iyiydi teşekkürler  :D
|
|
|
|
|
|
NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK,NEDE SENI UNUTTURMAYA ZAMAN YETECEK,BIRAKIP GITSENDE UNUTURUM SANMA,ZAMAN ALISMAYI ÖĞRETIR,UNUTMAYI ASLA...

|
|
|
MatrocK
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2008, 16:05:33 » |
|
Ben TEşekkür Ederim x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
November
Karizması : 437    
Açtığı Konular:135
Kalemim olgunluk tahsilinde
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2008, 16:08:20 » |
|
hehe söylenmiyor da milletin yüzüne karşı böyle be iki genç kız filminde kırmızı kafalı olan kız tam bu ifadelere yatkın bir tipti 
|
|
|
|
|
|
Tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun neden çıktın ağaca 
|
|
|
joss12yusuf95
Karizması : 93 
Açtığı Konular:28
Hayat çok kısa kanma. "ÖSS çocuğuyum "!:)
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2008, 16:57:38 » |
|
Ya nerden bulursunuz bunları çok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilkit
Karizması : 313    |
 |
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2008, 12:33:58 » |
|
bu kadar da terslenmez ki adamın kendine olan özgüvenini yerle bir eder bu cevaplar.  paylaştığın için teşekkürler matrock
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilek :)
Karizması : 213   |
 |
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2008, 12:41:44 » |
|
süper ya çok seviyorum böyle cevapları...
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|