MatrocK
Karizması : 467    
Açtığı Konular:487
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« : 07 Ağustos 2008, 12:18:54 » |
|
-efendim oglunuz ne is yapar acaba? -geceleri beyaz tayt giyip kendisini izlemek icin para vermis insan guruhunun karsisinda futursuzca ziplar doner. - ho? - yani kendisi balet, beyefendi.
-oğlunuz ne iş yapar? - ne iş olsa yapar, öylesi bir keşfedilememiş yetenek.
-oglunuz ne i$ yapar? -robotik muhendisi efem.. -terminator'deki gibi mi? -??!?!
-oğlunuz ne iş yapar? - biseksueldir benim oğlum... - sigortası, bordrosu varsa verdim gitti...
-oglunuz ne is yapar? - engizisyon yargicidir - ea...sey..kizi verdim ev de sizin olsun
- oglunuz ne is yapar? - kalfadir kendisi.. - oyle mii? ne kalfasi? - bos gezenin bos kalfasi
-oglunuz ne i$ yapar? -oglumuz astronot, uzayda $u an.. -bizim oyle ayagi yere basmayan adama vericek kizimiz yok!!
- oğlunuz ne iş yapıodu efem? - efendim, oğlum bill gates'in sağ kolu, silikon vadisinin kralı, imf başkan yardımcılarının reisi cumhuru, uefa murahhas azası, nato umumi baş vekili.. 30 fabrikası, 17 tesisi, otomobil galerileri, katları yatları var..... - aldım gitti!!!!!!!!! - ney? - ha şey...verdim gitti...kız mualla öp bakiym kocanın elini…
-oğlunuz ne iş yapar? - yapmaz
- oğlunuz ne iş yapar? - zengin o, çalışmaz
- oğlunuz ne iş yapar? - eli işte gozu oynastadır kendisinin.
-oğlunuz ne iş yapar? -kadrolu spider man kendisi -yani? -örümcek adam yani -olmaz, kızım böceklerden korkar
-oğlunuz ne iş yapar? -ehem<biraz kasılır>, mühendistir kendisi. <kızın babası mırıldanarak elindeki listeyi tarar> -avukat, ekonomist, doktor, hah! mühendis<üzerini çizer>. evet kotayı doldurduk, sıradaki isteyene verebiliriz kızı.
- oğlunuz ne iş yapar? - çek senet mafyası.. - öhm.. ee hanım bana bi bardak su getir.. - kendi yağıyla kavruluyor amcası.. gerçi otopark işi kadar para kazanmıyor ama çok hırslı.. dedesine çekmiş.. rahmetli de kiralık katildi.. - öhönk.. hanım kalp ilacımı getir!
- oglunuz ne is yapar? - oglumun isi gucu bu kiz efendim. - nasil yani. baska isi yok mu? - yok efendim, ne diyeyim oglana soz geciremedik bir turlu. bir is bul diye ama...
- oğlunuz ne iş yapar? - ne oğlu? - sizin oğlan canım.. - bizim onun gibi oğlumuz yok!
- oglunuz ne iş yapar? - ne alırsan bi milyoncu
|
|
|
|
|
|
ßhen 1 0yunjk ßéßeqTm sNin iÇn.. haNy cNın sqLdıkCa 0yndRhn yha ßnmLe.. hatırLıy0r MusuN ? bZen yZüme biLe baqMaSdhn ..x( sHén qöRmesdn aMa ßhen aqLaRdhm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdhn beNy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
 hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
|
|
|
|
dilek :)
Karizması : 184  |
 |
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2008, 15:51:49 » |
|
oğlunuz ne iş yapar? -kadrolu spider man kendisi -yani? -örümcek adam yani -olmaz, kızım böceklerden korkar hehe bende korkarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi_melek
Karizması : 134 
Açtığı Konular:112
Boştur Dünya Boştur , Aldırmazsan Herşey Hoştur .
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2008, 19:31:25 » |
|
-oglunuz ne i$ yapar? -oglumuz astronot, uzayda $u an.. -bizim oyle ayagi yere basmayan adama vericek kizimiz yok!! BEN EN ÇOK BUNU SEVDİM  ÇOK KOMİK TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
NE SENI UNUTACAK KADAR ZAMAN GECECEK,NEDE SENI UNUTTURMAYA ZAMAN YETECEK,BIRAKIP GITSENDE UNUTURUM SANMA,ZAMAN ALISMAYI ÖĞRETIR,UNUTMAYI ASLA...

|
|
|
GİZEMLİ
Karizması : 234   |
 |
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2008, 22:15:49 » |
|
-oglunuz ne i$ yapar? -oglumuz astronot, uzayda $u an.. -bizim oyle ayagi yere basmayan adama vericek kizimiz yok!! süperdi yaa teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2008, 22:30:23 » |
|
Ben Teşekkür EDerim 
|
|
|
|
|
|
ßhen 1 0yunjk ßéßeqTm sNin iÇn.. haNy cNın sqLdıkCa 0yndRhn yha ßnmLe.. hatırLıy0r MusuN ? bZen yZüme biLe baqMaSdhn ..x( sHén qöRmesdn aMa ßhen aqLaRdhm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdhn beNy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!
 hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2008, 22:35:06 » |
|
" oğlunuz ne iş yapar? - çek senet mafyası.. - öhm.. ee hanım bana bi bardak su getir.. - kendi yağıyla kavruluyor amcası.. gerçi otopark işi kadar para kazanmıyor ama çok hırslı.. dedesine çekmiş.. rahmetli de kiralık katildi.. - öhönk.. hanım kalp ilacımı getir!" Koptum gülmekten, süperdi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MatrocK
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2008, 22:57:21 » |
|
Ben Teşekkür Ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinemcan
Karizması : 417    
Açtığı Konular:79
Gerçek Aşta Ne Vefa Vardır,Nede Cefa,
Takımım:
Deneyim
 |
 | | | |