karaakrep_27
Karizması : 115 
Açtığı Konular:310
Söz Konusu Vatan İse Gerisi Teferruattır !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2006, 11:55:20 » |
|
Orta okul oğrencisi kahramanımız, babasının omuzuna dokunarak, sorar: -Baba, okulda ders verdiler, "plitika nedir", anlatmamız lazım. Nedir politika?
Baba oğlunun yaşına uygun bir formül bulur:
-Bak yavrum, şimdi şu kelimeleri iyice aklında tut.. Ben ücretli calışıyorum, buna KAPİTALİZİM diyoruz. Parayı nasıl yöneteceğimize annen karar veriyor, ona HÜKÜMET de. Hepimiz aslında senin için cabalıyoruz, sen HALK'sın. Bebek kardeşine bakan dadın, İŞCİ SINIFI. Kardeşini de GELECEK diye düşün. Şimdi bunları böyle ezberle, yarın kahvaltıda sana politikayı anlatırım.
Oğlan bunları ezberler, akşam olur, her kez yatar. Gece bizimki, kardeşi küçük bebeğin ağlamasıyla uyanır. Gider bebeğin odasına bebek altını kirletmiş ağlamaktadır. Annesinin odasına girer, annesi derin bir uyku cekmektedir, uyanamaz. Dadısının odasına gider, bir bakar ki, babası dadısını beceriyor, "bebek ağlıyor" demesine hic aldırıs eden bir halleri yok. Bizimkisi arkasını döner, ve isyan ede ede yatar.
Ertesi sabah kahvaltıda babasına şöyle der:
-Baba ben politika neymiş cözdüm. -söyle neymiş bakalim yavrum? Diye sorar babası.. -HÜKÜMET uyurken, KAPİTALİZİM İŞCİ SINIFINI s***yor, HALK isyanlarda ve kimsenin umrunda değil ve geleceğimiz böylece bok içinde..
|
|
|
|
|
|
BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDO DUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDOBERELİ DİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
|
|
|
karaakrep_27
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2006, 11:56:11 » |
|
Malüm Tarihe Altin Harflerle Yazilan Fenerbahçenin Galatasarayi 6-0 Yenmesinden Sonra Hakan ünsal Bu Durumu Kendisine Yedirememiş Ve Uzun Bir Süre Dişari çikamamiş.ama Nereye Kadar Evde Yiyecek Kuru Ekmek Bile Kalmamiş, Düşünmüş Taşinmiş Ve Aklina Bir Fikir Gelmiş Hemen Kadin Kiyafetleri ,güzel Bi Makyaj Aynanin Karşisina Geçmiş Ve Ulan Babam Gelse Taniyamaz Beni Demiş. Koyulmuş Yola Markete Varmiş Tam Alişverişe Başliyacak Oradan Yaşli Bi Teyze; - Oğlum Hakan Ne Işin Var Burda... Derken Hakan Sağa Bakmiş Sola Bakmiş Hemen Oradan Topuk,kendi Kendine Düşünmeye Başladi Nereden Tani Bu Kadin Beni Ya Diye.ertesi Gün Mecburen Başlamiş Bi Daha Makyaja Bu Sefer öyle Bir Makyaj Yapmiş Ki 10 Numara Hatuna Benzemiş.yine Aynanin Karşisina Geçmiş Ve Ulan Neredeyse Kendime Bile Aşik Olucam Demiş Bu Sefer Beni Kimse Taniyamaz Demiş Ve Koyulmuş Yine Market Yoluna.markete Varmiş Tam Alişverişe Başlarken Ayni Yaşli Kadin Yineorada ; -oğlum Hakan Ne Yapiyosun Burada Hakan şokta Tabiki Kisa Bi şaşkinliktan Sonra Yine Başlamiş Kaçmaya.ertesi Günde Ayni Hikaye 10 Numara Makyaj Filan Derken Artik Mecburen Gidicek Markete Ne Olursa Olsun Açliktan Kirilio.koyulmuş Yola Tam Yine Alişverişe Başlarken Ayni Yaşli Kadin Yine ; -hakan Kaçma Yine Ne Işin Var Burda Hakan Kafayi Yemek üzere Nasil Tanir Bu Kadin Beni .dayanamaz Ve Yanina Gider Ve;- Ya Sen Beni Nasil Taniyabildin Ben Bile Kendimi Taniyamazken Kadin; -oğlum Hakan Beni Tanimadinmi Ben Bülent Abin........
|
|
|
|
|
|
BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDO DUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDOBERELİ DİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
|
|
|
karaakrep_27
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2006, 11:57:27 » |
|
Kızılderili çocuk babasına soruyor:
Baba diğer milletlerin ne güzel adları var, Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler.
Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar? Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği;ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu.
Şimdi anladın mı Yırtık P*******tif?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
budak
Karizması : 4  |
 |
« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2006, 11:17:29 » |
|
hhahahahahahaha  gerçekten çooook komik fıkraları severim ve ilgi duyarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
budak
Karizması : 4  |
 |