FreeStyle
Karizması : 92 
Açtığı Konular:449
EY Türk!! Egemenliğine sahip çık!!!
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #32 : 07 Aralık 2006, 19:50:46 » |
|
Temel şapka alacakmış,bir tane denemiş,yanındakiler, -Bu seni on yaş genç gösterdi,bunu al demişler. Temel istememiş.Hediye etmek istemişler.
-ıstemeyrum,her çıkarışta on yaş ihtiyar cörünmek istemeyrum daa!..
|
|
|
|
|
|
Salih NAVDAR - FreeStyle - Chip Computer Moderatörü - Ardeşen Temsilcisi
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #33 : 07 Aralık 2006, 19:51:30 » |
|
Hız limiti 50 km. olan caddede polis sürücüyü durdurmuş. "Hızlı gitmeniz bir yana yanlış yerde araba solladınız, farlarınızdan biri yanmıyor, lastikleriniz tamamen aşınmış.. Size hayli kabarık bir ceza yazmak zorundayım. Adınız nedir" "Schtarthewisizeski Vocgefastrlongchinic" demiş yabancı sürücü.. "şeyy.." demiş polis, "Bu sefer geçin ama lütfen bir daha dikkatli olun.."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #34 : 07 Aralık 2006, 19:51:58 » |
|
Uçağın havalanmasını beklerken adamın yanında oturan diğer yolcu, adama dönmüş ve
- Biliyor musunuz, bir yerde okumuştum eğer yolculuk esnasında yanınızdaki ile sohbet ederseniz, seyahat süresi daha kısa geliyormuş insana.
Kucağındaki kitabı okumak üzere yeni açmış adam,kitabı yavaşça kapatmış ve adama;
- Hangi konuda sohbet etmek istersiniz?
- Bilmem ki, nükleer enerji konusunda konuşmak istermisiniz?
- Olabilir, bu ilginç bir konu olabilir ancak nükleer enerji konusuna girmeden önce size başka bir soru sorayım. Bir at, bir inek ve bir keçi, üçü de ot yiyerek beslenmelerine rağmen, keçi misket şeklinde,inek sıvı şeklinde, at ise kurutulmuş ot şeklinde dışkılar. Sizce neden?
Sohbet etmek isteyen adam, hayretle bakmış;
- Hiçbir şey aklıma gelmiyor, bilmiyorum.
Kitabını okumak isteyen adam;
- Hiç bir ------ hakkında bilgin yoksa ne demeye nükleer enerji konusunda sohbet etmek istedin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #35 : 07 Aralık 2006, 19:52:27 » |
|
Günün birinde berber Fikret Usta'nın kapısı açılır...çeri giren müşteri Aziz Yıldırım'dır.
Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal tıraşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen Yıldırım'a da Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahçe başkanısınız...Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde koca bir paket ve pakete iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet sarı-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 dolarlık banknot vardır... Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı? > > > >> >> Aradan birkaç gün geçer, dükkanın kapısı aılır.. çeri giren YILDIRIM DEMıRÖREN 'dır... Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal tıraşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen DEMıRÖREN' da "Aaaa, olur mu? Siz Beşiktaşlıların başkanısınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde kük bir paket ve pakete iliştirilmiş bir zarf bulur...Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet birer YTL'den toplam 15 YTL vardır... Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı? > > > >> >> Aradan birkaç gün daha geçer, dükkana ÖZHAN CANAYDIN gelir. Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal tıraşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen CANAYDIN'a "Aaaa, olur mu?
Siz UEFA şampiyonu olan Galatasaray'ın başkanıydınız... Sizden para
almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der.
Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, dükkanın önünde 15 Galatasaray yöneticisi sıra beklemektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #36 : 07 Aralık 2006, 19:53:16 » |
|
çok hoş bir zayıflama yöntemii Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş. Nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede "Garantili zayıflatma" diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş, "3 günde 5 kilo" programına yazılmış. Ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne görsün ! Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift NıKE ayakkabı bulunan bir kadın!!! Kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış, sırtında bir etiket varmış, "yakalarsan seninim". Adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş, kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş. Programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş. şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir programa kaydolmuş, "5 günde 10 kilo". Ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift PUMA ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, "yakalarsan seninim". Adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış. Programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş. Bu defa, şirketin "10 günde 20 kilo" programına kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, "emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır". Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş. Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında yarı sportmen genç bir adam görmüş. üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış, onunde de bir etiket "yakalarsam benimsin"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #37 : 07 Aralık 2006, 19:53:55 » |
|
Temel Cuma'ya gitmiş. Camide hoca yüksekçe bir yere çıkmış boyuna nutuk atmakta... Hem de şarap içenleri açıkca kınamaktadır.
Temel can kulağıyla dinlemeye başlamış, hoca devamlı şarap içenler öbür tarafta her türlü ceza görecek. şarap içmeyenler her türlü sefa görecek.. Hatta herbirinin emrine kırk huri verilecek... Hurilerde onun her dediğini yapacak..
şarap içenlerinse içtikleri her şişe şarap.. Kıl köprüden geçerken boyunlarına asılacak.. demis. Temel dayanamamış durduğu yerden seslenmiş : "Hoca efendi şişeler doli mi olacak boş mi ?"
Hoca gürlemiş "Bre zındık dolu şişelerle öbür tarafı meyhane mi sanırsın? Temel boynunu büküp itiraz etmiş
"ıyi ama hoca, adam başı kırk huri ile de öbür tarafı kerhane mi sanırsın"!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #38 : 07 Aralık 2006, 19:54:25 » |
|
Çılgın bir köy çocugu sehrin en büyük marketinde ise basvurur. Dünyanin bu en büyük alisveris merkezinde hersey ama hersey satilmaktadir.
Patron sorar: - Daha önce hiç saticilik yaptin mi? - Evet köyümde bu isi yaptim. Patronun gözü çocugu tutar: - Iyi, yarin basliyorsun.
Ertesi gün aksam olur ve patron çocugu karsisina alir; - Evet, bugün kaç satis yaptin?? - Bir - Ne bir mi? Digerleri 20-30 satis yaptilar. Nasil bir? Kaç dolar tuttu peki? - 320.334 USD dolari. Patron sasirir ve sorar: - Nasil becerdin bunu? - Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattim. Adama nerede balik tutacagini sordum. Kiyida diyince bir tekneye ihtiyaci oldugunu söyledim. Tekne bölümüne indikçe çift motorlu, yelkenli,lüks bir yat sattim. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep sattim. Patron kendinden geçer: - Ne diyorsun, bütün bunlari bir küçük olta almaya gelen adama mi sattin?
Genç çocuk cevap verir: - Yoo aslinda karisi için bir tane orkid istemisti... Ben de ona şöyle dedim:"Haftasonun mahvolmus, sen en iyisi baliga git..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #39 : 07 Aralık 2006, 19:55:17 » |
|
Bir devrin tum en klas futbolculari cennette toplanmislar. cennetin bas melegide futbola cok merakliymis. seytani cagirtmis ve :
-cennetle cehennem arasinda bir mac duzenleyelim ne dersini
-bosuna oynamayalim, biz kazaniiriz, demis seytan.
-olur mu en iyi futbolcular bizde. ne kadar da kotu futbolcu varsa sizde. seytan seytanca gulumsemis ve :
-ama butun hakemler de bizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #40 : 07 Aralık 2006, 19:55:51 » |
|
Sarisinin biri denizasiri ulkedeki annesine telefon etmek için postaneye gitmis. Gisedeki memur göorusmenin 30 milyon tutacagini
soyleyince sarisin itiraz etmis: "Iyi de benim o kadar param yok, ama annemle gorusmek için her seyi yaparim" Memur bir kasini
kaldirmis (tahmin edebileceginiz gibi). "Her seyi mi?" diye sormus. "Evet, evet, her seyi" diye cevaplamis sarisin. Adam yandaki
odaya yonelirken "beni takip et" demis. Sarisin denileni yapmis ve adami takip etmis. "Iceri gel ve kapiyi kapa" demis memur.
Kadin denileni yapmis. "Dizlerinin uzerine cok". Kadin cokmus. "Simdi fermuarimi ac". Kadinyapmis. " Haydi basla, onu disari cikar".
Kadin uzanmis ve onu iki eliyle tutmus.. sonra durmus. Adam gozlerini kapamis ve fisildamis " Eee, haydi baslasana". Sarisin yavas
yavas agzini yaklastirmis ve dudaklarini aralayarak konusmaya baslamis.. "Anne, beni duyuyor musun?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #41 : 07 Aralık 2006, 19:57:15 » |
|
Gelismis ulkelerin birinde delikanlinin biri aksam kiz arkadasinin evine yemek ve yatiya gidecekmis.Gayet guzel giyinmis ,yola cikmis.Yolda aklina gelmis.Ulan demis ben aksam orda kalacagim ya bi is cikarsa,en iyisi ben tadbirimi alayim demis ve bir eczaneye girmis. Eczanedeki adama -''Ben bir prezarvetif istiyorum'' ,demis. Eczaci cikarmis cesitleri gostermis.Cocuk begenmis birini almis ve yola devam. Neyse kizin evine gelmis.Yemek icin sofraya oturmuslar.Dua edilecek tabi.Dua etmek cocuga dusmus.Cocuk egmis basini,ellerini yuzunun onunde birlestirilmis duaya baslamis.Baslamis ama ne baslayis.5 dakika ,10 dakika,yarim saat cocuk hala dua ediyor. Kiz dayanamamis,hafifce egilmis cocugun kulagina -''Bana bu kadar dindar oldugunu hic soylemememistin'' Cocuk da pozisyonunu bozmamaya gayret ederek hafifce kiza, -''Sende babanin eczaci oldugunu soylememistin.'' :çılgın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FreeStyle
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #42 : 08 Aralık 2006, 18:15:12 » |
|
Cezaevlerinde ilginç yasaklar gündemde... Milliyet'in haberine göre işte "güler misin ağlar mısın?" durumları... Bu donlar yasak! Bolu F Tipi Cezaevi'nde kadın mahkuma dışarıdan gönderilen iç çamaşırı renginin asker yeşili olması nedeniyle " güvenlik" gerekçesi ile verilmedi. Cezaevi yönetimince iç çamaşırı konusunda renk kriterleri belirlenmiş: Kırmızı don yasak! Bayrak olarak kullanılabilir. Lacivert don yasak! Gardiyanların kıyafet rengi. Bordo don yasak! Rengi kırmızıya yakın olduğu için. Siyah, beyaz, gri don serbest! Lahanayı, Domatesi amacı dışında kullanmayın karrdeşim! Aynı cezaevinde turşu yapmak isteyen erkek mahkumların lahana ve domateslerine el koyulmuş. Domatesi, lahanayı neyim amacı dışında kullanmak yasaaah!Mahkumların TV sehpası ya da çöp kutusu olarak kullandığı pet şişeler de aynı gerekçe ile yasaklandı. AMACI DIşINDA KULLANMAK YASSSAHHHH!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beko_23
Karizması : 103  |
 |
« Yanıtla #43 : 13 Mart 2008, 23:37:32 » |
|
eline sağlık güzel çalışma
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginEmeğe saygı gösterelim ve gizli mesaj olmasada konu için taşekkür edelim
|
|
|
kazahel
Karizması : 29 
Açtığı Konular:37
Dünyanın En İyi Kötü Adamı DEXTER!!!
Takımım:
| | |