|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : 25 Haziran 2008, 17:34:39 » |
|
“Issız bir adaya gitarımı, karımı, Josh Holloway ve Bush’u götürürdüm”Terry O’Quinn (Johnn Locke) John Locke’la ortak yanlarınız olduğunu düşünüyor musunuz? Elbette, bence sizin de vardır. “Ben bu işi yapabilir miyim?” kaygısı bende de var. Ben de Locke gibi sabırsızım. Sihre, maneviyata inanırım. Ben de onun gibi “Kanıtım olursa inanırım” diyenlerdenim. Locke inançlı, daha doğrusu inanmayı deli gibi isteyen bir adam.
Locke’ın aksiyon sahneleri için özel eğitim aldınız mı? Hayır. Bana bir bıçak verdiler ve boş zamanlarımda bıçağı ağaçlara fırlatarak çalıştım. Donut yemekten veya sigara içmekten iyidir. Şimdi bu işte bayağı iyiyim. Birkaç kere bir yerlerimi kesip hastanelik oldum.
Hawaii’de lüks bir hayat sürerken bir adada hayatta kalmaya çalışan birini canlandırmak zor olmuyor mu? Çalışmadığım zamanlarda John Locke gibi tepelere tırmanıyorum, sahilde yürüyorum. Güneş yakıyor, okyanusla çevreliyim. Yer aynı. Oyuncunun işi bu zaten. Sabah çekim alanına gidiyorum, suratıma o gün çekilecek sahneye göre kan veya toprak sürülüyor, karakterin ruh haline bürünüp işe başlıyorum. Ayrıca elimde her şeyi çok kolaylaştıran bir senaryo oluyor.
Beşinci sezonun çekimlerine başlıyorsunuz. Senaryoda ne görmek istersiniz? Kendimi! Bol miktarda John Locke görmek isterim.
Issız bir adaya düşseniz yanınızda ne götürürsünüz? Gitarımı, karımı, Josh Holloway ve George W. Bush’u. Josh’ı getiririm çünkü karım ona bayılıyor; böylece kendi başıma da kalabilirim.
George Bush niye? Sinirlenince dövecek biri olsun diye.
“Lost”tan sonra sizi ne bekliyor? Kardeşimle İrlanda’da geçen bir film çekeceğiz. Adı “Land of Youth”, annesini arayan bir adamın bu ülkeye gidişini anlatıyor. Affetmekle ilgili bir film.
Kimleri oynatmayı düşünüyorsunuz? Emma Thompson ve Martin Sheen. Filmden umutluyum.
KAYNAK : MİLLİYET
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2008, 01:02:06 Gönderen: Y@B@NGüLü »
|
|
      gözℓєяιм ѕєηι göямєує уєтмιуσя;кαℓвιм∂є göяüηüя єуℓє кєη∂ιηι...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 26 Haziran 2008, 10:27:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Medeniyet dediğin soymaksa bedeni;Afrika'daki bedevi senden daha medeni!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 26 Haziran 2008, 10:30:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : 26 Haziran 2008, 10:32:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 26 Haziran 2008, 10:33:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|