vagabond-girl
Karizması : 141 
Açtığı Konular:85
вιя υƒα¢ıк ιℓgιуι αşк...ιкι ℓαƒ є∂єηι ∂σѕт ѕαηмα!!
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« : 05 Şubat 2008, 12:24:45 » |
|
Yasemin1986 İstanbul doğumlu.Grubun en küçük üyesi. Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.3 yıl boyunca AKM gençlik Balesi'nde görev aldı. Şan ve tiyatro dersleri alan Yasemin çok sayıda da reklam jingle'ları seslendirdi. CEMRE1985 İstanbul doğumlu.Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Yine aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor.AKM Gençlik Balesinde beş yıl görev aldı.Bir çok reklam jingle'ı ve kliplerde görev aldı. EREN1984 İstanbul doğumlu.Grubun en büyük üyesi.Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Halen bu okulda Modern Dans Eğitimi alıyor.6 yıl boyunca AKM Gençlik balosunda görev yapan Eren ayrıca Londra'da Urdang Dance Acedemy'de ve Budapeşte Dans Okulu'nda eğitim aldı.Çin'da yapılan dans grupları gösterisinde ülkemizi temsil etti.Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Ragıp Savaş, Rasim Öztekin gibi daha birçok ünlü ismin katıldığı "Yıldızların Altında" adlı müzikalde sahne aldı. GÜLÇİNGÜLÇİN: 1985 İstanbul doğumlu.Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Aynı okulda Eren ile beraber Modern Dans eğitimi alıyor.AKM Gençlik Balosu'dan 7 yıl görev alan Gülçin,şan,piyano ve hip hop dersleri aldı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2008, 12:26:05 » |
|
CEMRE
1-) Cemre "acayip" lafını çok kullanıyormuş 2-) lisedeyken 5 kes disipline gitmiş. 3-) kullandığı tuhaf kelimelerden Biri "çıldır çıldır"mış 4-) Cemrenin gıcık Olduğu reklamlar çıkınca cemre delirirmiş 5-) Küçükken kardeşiyle zeytin yağını yerlere dökmüşler ve ovalamışlar yerlerde yerden ısıtma olduğu için hep zeytinyağı kokuyormuş annesi de 3 gün boyunca yerleri silmek zorunda kalmış annesi siliyormuş. Yerler yine zeytinyağı kokuyormuş 6-) Cemrenin 2 kardeşi varmış birisinin adı Dilan diğerinin ise Sehle'miş. 7-) araba plakası BCK'mış anlamı Batur-Cemre Kemer!Batur çok sevdiği kuzeniymiş 8-)Cemre otururken birisi ayağa kalkınca cemrede kalkarmış 9-)Cemrenin burnu estetikmiş 10-)İsmail-YK 'nın klibinde oyunculuk yapmış
GÜLÇİN
1-)gülçinin yeğeninin adı Ege'ymiş. 2-)kullandığı cep telefonu nokia 6260 3-)kendini WHO REALLY CARES VE CAGED BİRD Şarkılarıyla tamamlıyor 4-)En çok korktuğu şey yanlış anlaşılmak 5-)Boş zamanlarını internet de yada yalnız odasında geçirmekten hoşlanıyor 6-)parlak taş küpe delisi. 7-)kitapları yarım bırakmamak gibi bir takıntısı var 8-)en sevdiği dizi SMALLVİLLE 9-)en sevdiği filmler dans filmleri 10-)kardeşinin adı SEZİN ve ELÇİN 11-)lise 1'deyken baleden sıkılmış ve aynı zamanında hocanın ilgisizliği yüzünden bunalıma girmiş 12-)Daldığı zaman alt dudağını ısırıyormuş 13-)Hayatında bir kere bir erkek tarafından reddedilmiş. 14-)Ablasının bir bebeği varmış ablasına minik annem diyormuş 15-)Gülçin 3 kardeşmiş ablalarının adları:seçil ve elçin galiba elçin Hollanda da yaşıyormuş 16-)Gülçin’in annesinin adı Aysel ve annesinin en yakın arkadaşı Suna teyzesiymiş 17-)Gülçin Suna teyzenin yaptığı pırasalı börekleri çok seviyormuş 18-)Uzun süre kapalı alanda kalamazmış ve hemen daralırmış 20-)sakız çiğnerken asla merdivenlerden çıkmazmış 21-)Kedisinin adı PETITO'ymuş.Cinsiyeti erkek ama gülçin ilk başta pembe bir tasma takmış 22-)Annesi Çok Güzel Türk sanat müziği söylüyormuş 23-)eğer sevdiği çocuk ona yakın davranırsa yüzü kıpkırmızı olurmuş yüzüne bakamazmış 24-)Kaset ve CD lerin arkasında teşekkür yazılarında Gülçin’in yazdığı rakamlar şifreymiş 25-)Top oynamak konusunda çok yeteneksizmiş bu tip sporlarda arkadaşları onunla oynamaya sinir oluyorlarmış 26-)konservatuarda en yakın arkadaşının adı Beril'miş 27-)Sınıfında güco diyorlarmış , sınıf numarası 784'müşş 29-)şubesi D'ymiş 30-)annesine şükroş diyormuş ama annesinin adı şükran değilmiş
YASEMİN
1-)Zerrin Özer'in Rumeli Hisarı ve bostancı gösteri merkezindeki konserinde vokal ve danscı olarak sahne aldı. 2-)Yasemin annesi ve anneannesiyle yaşıyor..babasını ikinci eşinden bir erkek kardeşi var 3-)araba park edemiyormuş.bu yüzden sürücü kursuna gitmiş 4-)okuldayken diş teli takmış 5-)çok güzel çeşit çeşit soslar hazırlayabiliyormuş 6-)hiç aldatmamış ama bir kez aldatılmış 7-)Başı ağrıdığında bile hemen ilaca sarıldığı için gastrit olmuş daha bu yaşta . çok esmer olduğu için okuldaki arkadaşları ve öğretmenleri yasemine maşacı diye hitap ediyorlarmış 9-)en sevdiği meyve üzümmüş. 10-)lisedeyken çok yaramazmış.İlgin diye bir arkadaşı varmış onla birlikte hep ceza alırlarmış 11-)asla vatkalı şeyler giymezmiş 12-)simetri takıntısı varmış 13-)sevgilisi varmış konserlere çıkmadan yada televizyona çıkmadan önce hep ararmış 14-)Kızlar Diyor ki; "Yasemin çok kolay ağlar,bazen sırf şımarıklıktan ağlar duygu sömürüsü yapar" 15-)bir keresinde oyun oynarken yanlışlıkla enstrüman olarak kullandığı tefi arkadaşının kafasına geçirmiş 16-)Bel fıtığı varmış 17-)her şeyden önce bir kişi ile tanıştığında kişinin önce gözlerine sonrada ayakkabılarına bakarmış 18-)plakası YY'miş Yani Yasemin Yürük! 19-)Yasemin ANNESİ ne kızdığı zaman annesinin yastığının altına ıspanak koyarmış. 20-)yaseminin kuzeninin adı Bengü Ceyda'ymış 21-)Göbek adı Damla'ymış 22-)ilkokul son sınıfta iken bir sibirya kurdu varmış bahçede yer yapamamışlar köpeklerine bir süre balkonda bakmak zorunda kalmışlar bahçede kocaman bir kulübesi varmış.Motosiklet geçtiğin de sürekli havlıyormuş.Susması için illa yanına gitmek gerekiyormuş.Yasemin kulübeye girmiş onunla kulübeden çıkınca yine havlamaya başlamış,Yaseminde sabaha kadar kulübenin içinde köpeğiyle birlikte uyumuş sabah gözlerini açtığında köpeği suratını yalıyormuş 23-)yasemin küçükken barbie bebeklerinin saçını boyar ve arabaya oturttururmuş 24-)birisi elini burnuna soktuğunda o da sokarmış 25-)4 yaşındayken pamuk prensesin arkadaşını oynamış boyu kısa olduğundan pamuk prensesi oynayamamış malesef pamuktan sakalını kaldırıp püf yapıyormuş
EREN 1-)Vip konutlarında oturuyor 2-)önceden babasını barında ona yardım ediyormuş 3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecemmiş 4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor 5-)Araba kullanırken garip hareketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış 6-)3 yıllık bir ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş 7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş 8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmış 9-)babasının adı Celal'miş 10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş 11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış. 12-)Erenin babası ile annesinin Sarıyer Zekeriya köy de POLA adında bir lokantası varmış 13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol 14-)Bu yaz sörfe başlamış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2008, 12:27:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2008, 12:29:59 » |
|
KIZLAR RENKLERİNİ ANLATTI
CEMRE NEDEN MAVİ? mavinin bana şans getirdiğine ve nazardan koruduğuna inanıyorum.turkuvazdan tutun laviverte kadar her tonunu çok beğeniyorum
GÜLÇİN NEDEN PEMBE? çünkü pembenin saçlarıma uyduğunu düşünüyorum.aslında çok uçuk pembeleri sevmiyorum,canlı renkleri daha çok seviyorum.mesala yeşilde benim çok hoşuma gidiyor,sevdiğim renkleri giydiğimde kendimi daha iyi hissediyorum
EREN NEDEN YEŞİL? çocukluğumdan beri yeşilin hastasıyım.küçükken ormanda yaşama hayali kurardım,orada bir ağaç evim olsun ve orada yaşayayım diye düşünürdüm.şu anda zaten evime giden yol ormanın içinden geçiyor ve ben çok mutluyum.yeşili,denizi,doğayı çok seviyorum.sanırım bu sevgi bana annem ve anneannemden geçti.yapısal olarak,yemeklerin,kişiliklerin,yaşamın herşeyin en doğal olanını seviyorum.
YASEMİN NEDEN MOR? bana derinlik kazandırdığına inanıyorum morun her tonu bana huzur veriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2008, 12:32:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2008, 12:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2008, 13:14:22 » |
|
maaşallah şunlara bak D:  ewet:) çok tatlılar dimi... ben doğrusu çok seviyorum HEPSİ'yi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vagabond-girl
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2008, 13:16:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miray
Karizması : 480    
Açtığı Konular:258
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2008, 18:54:52 » |
|
BAŞARI DA EĞİTİM ŞART! Merhaba arkadaşlar! Sizlere hepinizin sevdiği ve büyük bir ilgi ile takip ettiği, birbirinden güzel dört genç kızdan oluşan Hepsi grubunu tanıtmak istiyorum. Bu başarılı grubun biz Winx kızlarının gözünde artık bambaşka bir yeri var; çünkü onlar, bizim ilk sinema filmimiz "Kayıp Krallığın Sırrı" ndaki iki müthiş şarkıyı seslendirdiriyorlar. "Sadece Bir Kız" ve "Sen Bir Tanesin" adlı bu iki şarkı, filmimizin güzelliğine güzellik kattı. Şimdi gelin, aynı zamanda okul arkadaşı da olan bu dört başarılı genç kızı yakından tanıyalım!
YASEMİN 1985’te doğan Yasemin tıpkı diğer üç arkadaşı gibi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde okudu ve hala aynı okulda klasik bale eğitimini sürdürüyor. Başak burcu olan Yasemin, hayat görüşünü bir cümle ile özetliyor: "Kimseye benzemeye çalışma, kendin ol".
CEMRE 1985’te İstanbul’da doğan güzel Cemre, orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde okudu ve hala aynı okulda klasik bale eğitimini sürdürüyor. Kova burcu olan Cemre’nin en çok sevdiği şarkıcılardan biri Kenan Doğulu!
GÜLÇİN Grubun sarı kızı Gülçin, 1985 yılında İstanbul’da doğdu ve orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde okudu ve hala aynı okulda modern dans eğitimini sürdürüyor. Akrep burcu olan Gülçin’in en sevdiği aktör ise Brad Pitt!
EREN 1984 İstanbul doğumlu olan Eren, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde okudu. Şimdi de aynı okulda modern dans eğitimi görüyor. Boğa burcu olan Eren, zeytinyağlı dolma ve mantıya bayılıyor!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login(ramazan bitene kadar bu imza  ) ******* Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login (imza daki 1. resmi 2. resmi ve avatarım kendim yaptım elime sağlık  ) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
ooOOoo
Karizması : 577     
Açtığı Konular:149
BIR KERE SEVMEK HIC ÖLEMEDEN BIN DEFA ÖLMEKMI$
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2008, 22:50:16 » |
|
bende hepsinin msnleri var ama !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miray
Karizması : 480    
Açtığı Konular:258
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Nisan 2008, 17:14:45 » |
|
istanbullular konser var Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginyer:bostancı gösteri merkezi(istanbul) tarih:3mayıs cumartesi saat:20:00 biletler : bilet ix ten...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login(ramazan bitene kadar bu imza  ) ******* Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor | | |