$adrazam
Karizması : 453    
Açtığı Konular:195
...:::Boş bir çuval dik durmaz:::...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #192 : 01 Ağustos 2008, 13:39:40 » |
|
Mod başvurularını tek başına fatih değerlendirmiyor.Ayrıca herşey açılan konu sayısı değil.Sayı sınırlaması modluk başvurusu için..Başvuran herkes kabul edileceği için değil.Kimsenin kimseye şahsi bir gıcığı yok,olsada bunu değerlendirme aşamasında düşünemez,düşünmemeli..Bizimde kendimize göre daha doğrusu forumun drumuna göre sebeblerimiz oluyor.Bunlara takılıp kalmamak lazım,ille de mod olmakta gerekmiyor ayrıca chipforumu sevmek ve burda vakit geçirmek için..
Çok haklısın peri ablacım.Kimse şahsi problemlerini önemli bir kararda düşünemez.Ve evet kurul başlı başınca photofatih değil.5 kişilik bir grup!!Gerçektende illede moderatör olmak gerekmiyor.Önemli olanda zaten mod olamadanda Konu açmak aktif olmak v.b.300 Konu sınırlamasına karşı geldin daha önce yoktu dedin.Hadi sen mod oldun diğeride öyle demez mi?Biyerden başlamak lazım değilmi ama?Biz seni mod olmadanda seviyoruz canım.
|
|
|
|
|
|
kötüler için yaşasın cehennem! ! ! Peri:ablam dragonfly:ablam silence:ablam özlem:ablam gölge_M:ablam Cruziero:abim Kenan:abim hepiniz çok özelsiniz, hepiniz çok güzelsiniz " HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi?
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #193 : 01 Ağustos 2008, 19:31:59 » |
|
Ama Ben Daha önce başvuru yaptığımda 100 konu açan moderatör oluyor demişlerdi bende 100 konuya gelmek için çabaladım bu seferde 300 diyorla ama ben bir öğrenciyim bir öğrenci için 300 konu çok fazla benim kend sitemde bile bu kadar konum yok kendi sitemde bile bu sitede olduğu kadr mesaj ve konu sayım yok ben kendimi size daha yakın gördüğüm için okul zamanında bile günümün bir kısmını chip foruma ayırıyorum buda chip forumu çok sevdiğim anlamına geliyor aramızda bazı kişiler okumuyor girip konu açacak zamanları oluyor ama bazıları ise okuyor derslerinde arta kalan zamanda yeterli saattte girip konu açmaya çalışıyor
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #194 : 01 Ağustos 2008, 21:29:22 » |
|
Ama Ben Daha önce başvuru yaptığımda 100 konu açan moderatör oluyor demişlerdi bende 100 konuya gelmek için çabaladım bu seferde 300 diyorla ama ben bir öğrenciyim bir öğrenci için 300 konu çok fazla benim kend sitemde bile bu kadar konum yok kendi sitemde bile bu sitede olduğu kadr mesaj ve konu sayım yok ben kendimi size daha yakın gördüğüm için okul zamanında bile günümün bir kısmını chip foruma ayırıyorum buda chip forumu çok sevdiğim anlamına geliyor aramızda bazı kişiler okumuyor girip konu açacak zamanları oluyor ama bazıları ise okuyor derslerinde arta kalan zamanda yeterli saattte girip konu açmaya çalışıyor
Bu Mesajınızdan Sonra Moderatör Olmanız İMKANSIZLAŞMIŞTIR.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #195 : 01 Ağustos 2008, 23:24:35 » |
|
Bu Mesajınızdan Sonra Moderatör Olmanız İMKANSIZLAŞMIŞTIR.Sizin Bu Mesajınızda Bir Üyenizi Kaybetmeye Sebeb Olmuştur Bir Daha Görüşmek Üzere Elveda Chipcomputer ama yerim çabuk doldurulur
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #199 : 02 Ağustos 2008, 00:11:42 » |
|
Bende Modarötör olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #200 : 02 Ağustos 2008, 00:44:33 » |
|
Bende Modarötör olmak istiyorum
Konu sayın 3,mesaj sayın 16..Üzgünüm modluk başvurusu için yeterli değil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #201 : 02 Ağustos 2008, 00:56:02 » |
|
Değerli üyelerimiz
1. Moderatörlük için konu açılmaz ! 2. Konu açmak için moderatör olunmaz ! 3. Konu açayım moderatör olayım yatayım olmaz ! 4. Moderatör oldum , oldum olmaz !!!
Sonuç : Moderatörlük bir süreçtir ! Paylaşım esastır felsefesine dayanarak karşılıksız paylaşım yapılır , gerekli seviyeye geldiğini hissettiğin anda sorumluluk almak şartı ile devamlılığını getirebileceğiniz moderatörlük başvurusunu yaparsınız . Burdan herkes kendine bir pay çıkartmıştır umarım .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #202 : 14 Ağustos 2008, 15:25:06 » |
|
Ödevler-Araştırmalara Mod Olmak İstesem?
|
|
|
|
|
|
Polat:"Yorum Yazmayanın Kafasına Sık Memati!"İnsanları yücelten iki meziyet vardır:Erkeğin cesur kadının iffetli olması.Bu iki meziyetin yanında bir meziyet daha vardır: Vatana her şeyini feda edecek kadar bağlı olmak. Bunlar büyük kahramanlığı, elem ve kedere karşı koymayı doğurur. İşte Türkler böyle kahramanlardır... Napolion BonaparteYunanlılar Dost mu? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLA Bilinmeyen Yönleriyle II. Abdulhamid Bomba Gibi Araştırma  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginAvrupalıların Dünya'ya olan katkıları için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLAYIN Virüssüzdür kendi Yapımım 5 dk'nizi almaz... Virüssüz merak etmeyin 7 MB çok güzel hikaye Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTIKLAYIN Forumuzdaki Türk Askerleri Resim Arşivi İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayınız... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım | | |