PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #176 : 29 Temmuz 2008, 19:54:32 » |
|
bilmiyorum sanki moderatörlük aşamasını geçtim ama hala olamamışım gibi hissediyorumda
moderatörlük aşaması mesaj sayısı ile olmuyor istersen mesaj sayısı 100.00 bin yap, bu sana olan düşüncelerimizi değiştirmez
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #177 : 29 Temmuz 2008, 20:31:44 » |
|
zaten mesaj sayısıyla ilgili oluyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
MatrocK
Karizması : 367   
Açtığı Konular:461
Kimse Beny Sefmioqiee x'(
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #178 : 30 Temmuz 2008, 01:26:32 » |
|
yok Fatih Kardeşde Öyle Demek İstemedi Yani Aktifliğinle Alakalı Ama Yakında Eminimki Senide Pembe Görecez Rocq*qRiNCeSs! Biras Daha sabır 
|
|
|
|
|
|
ben bir oyuncak bebeğim senin için hani sıkıldıkça oynardın ya benimle hatırlıyor musun ? bazen yüzüme bile bakmazdın sen görmezdin ama ben hep ağlardım ! sessizce ... bazen de seyrederdin beni (: içim içime sığmazdı ...! hadi benimle yeniden oyna . Bir meLek kaydı qözLerimden .. Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek .. Bir düş qördüm ... düşLerde yaşanır bir aşk yarattım. Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !! Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !! ParçaLandı düşüp qösLermden .. Ben yapbozLarda kayboLdum !!! Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...
herqeshun phi meLequ waardur !! pheumde phi meLeum waarrdu .. soora n'oLduqnu anLaamdhan qhttie ! mheLenqsuz qhaLdum phen..
"o" qhttiqthen soora hich ßisei yhoLunda qhtmedi .. ... we "o" qery qheLmeebLrdi ! meLeqhLer qoruduqhLarı qi$iuu choq sevmeshLermy (!) phehimqie bhenı sefdi ama choqq deiLdi.. oLshsun.. yinede her$eiden choqq sefuLdu !!
|
|
|
PhotoF@tih
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #179 : 30 Temmuz 2008, 08:09:34 » |
|
Moderatörlük Başvurularına 300 Konu Sınırlaması Getirilmiştir. [ Yani 300 Konusu Olmayan Bireyler Moderatörlük Başvurusu Yapamaz. ] Chip Forum Yönetimi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 08:11:07 Gönderen: PhotoF@tih »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #180 : 30 Temmuz 2008, 21:11:25 » |
|
Daha Önce Böyle Bir Uygulama Yoktu Ama
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #181 : 30 Temmuz 2008, 22:53:39 » |
|
arkadaşımız kafasına göre uyuz olduklarını almıyorda canım o yüzden ne yapcaanı şaşırdı ne kural koysam da bunu almasam die
|
|
|
|
|
|
BEN SAYGISIZLIK YAPTIĞIM İÇİN BANLANDIM.
|
|
|
PhotoF@tih
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #182 : 30 Temmuz 2008, 23:05:27 » |
|
arkadaşımız kafasına göre uyuz olduklarını almıyorda canım o yüzden ne yapcaanı şaşırdı ne kural koysam da bunu almasam die
1. Kurul Üyesi 1 Kişi Değil 5 Kişi 2. Yöneticiler Bir Karar Almadan Önce Site Kurucusuna Fikrini Sorar [ ONAYLATIR ] 3. Banned
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 23:09:29 Gönderen: PhotoF@tih »
|
|
|
|
|
PhotoF@tih
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #183 : 30 Temmuz 2008, 23:12:37 » |
|
Daha Önce Böyle Bir Uygulama Yoktu Ama
Artık Var !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #184 : 31 Temmuz 2008, 20:13:05 » |
|
Neden Daha Önce Yoktu Acaba
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #185 : 31 Temmuz 2008, 20:15:34 » |
|
ya bari 100 olsun 300 çok fazla değil mi?
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
PhotoF@tih
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #186 : 31 Temmuz 2008, 20:35:45 » |
|
moderatör oluncada 100 konu açıp bırakacanmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #187 : 31 Temmuz 2008, 20:42:16 » |
|
hayır öyle şey mi olurmuş hiç kimse modertaör olmak için gerekli konuyu açıp bırakmaz
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
PhotoF@tih