utanarak yazıyorum gerçekleri sadece gerçekleri yazdim

07 Eylül 2008, 04:38:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 141091
    Rakım : 216776 Mesaj 29381 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı utanarak yazıyorum gerçekleri sadece gerçekleri yazdim
Cevaplar 21
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 854
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: utanarak yazıyorum gerçekleri sadece gerçekleri yazdim  (Okunma Sayısı 854 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devin
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 1

Açtığı Konular:1

Sonraki Level:
 8% ( 2 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 20883

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 26 Temmuz 2007, 16:30:24 »

inanaın çok düşündüm bu siteyide tesadüfen denk geldi  dert köşesini görünce uzun süre düşündüm yazayımmı yazmayayımmı diye ve sonunda karar verdim yazmaya 2001 yılı yaz ayında çapada bir kafeye gitmişdim  bakdım kafe sabahlıyor bendedim bende sabahlarım hafda sonu diyerekden kaldım oyun oynaya oynaya sıkıldım arkamı döndüm bakdım biri oyun oynuyor kafeciyi çagırdım dedim banada bu oyundan açarmısın diye dedi üyelik ister ona neyse üye oldum  kafeci  anlatıyor böle yapacaksın şunu keseceksiin baya bi anlatmişdi  bende anladigim akdariyla  oynamaya başladim knight online malezya serverinde o gün öle geçti  eve gittim aklım kaldı knight onlinede dedim gideyim gene az oynar çıakrım kafeye girdim oynamaya başladim kafedende baya oynayanlar wardi tek orc aralarinda bendim digerleri humandi  knight başladim eve gitmemeye başladim işi den ayrıldım param bittikçe gidip 1 hafda çalişirdim meslegim kunduracilik imalat bizim işler güzeldir parasida iyidir işi bildigin sürece  aç kalmassın haftalıgım 250ytl300ytl arasına gidip gelirdi %lik çalişirdim  bir hafta param yeterdi internet kafeye param bittikçe gider iş bulur çalişiyordum artık eve gitmiyordum knight onlineye aşiri derecede bagımli olmuşdum  malezya serveri parali olunca kafedekiler bırakdılar oyunu tabi bende bırakmışdım  ölece eve gittim evdekiler tabi neredesin kaç haftadir ne ariyorsun ne soruyorsun öldünmü kaldınmı bmerak ediyoruz seni  anlıcanız baya soru yagmuruna tuttular  ozamanyaşim 23  1 ay sonra geri gittim kafeye bakdim amerikan serveri yani usko açılmiş tabi gene hemen  üye oldum öle başladim gene ayni eve gitmiyordum param bitti eve gittim ailem  memlekete dönmüşler bag bahçe oldugu için köye gitmişler evde bir abim war  gene ayni sözler o gün abim uyudu tabi bende uyku yok knight onlineyi düşünüyorum param olsada şimdi gitsem diyordum birden şeytan işde  hiç yapmadigim işi yaptirdi halada pişmanin ama naparsin iş işden geçti  abimin cüzdanindan o günün parasi 140m  aldim evden hemen çıktım taksıye atladim dogru çapaya kafede solugu aldim sene 2001 yaz ayındayiz  param gene bitti  cep telimi sattim 2100 daha yeni çikmiş di onun parasinida yedim kafede ne yapam derken gene işbuldum kunduracilik kendi meslegimi 1hafta çalişip cumartesi solugu kafede alırdım taki ertesi haftaya kadar çıkmazdim  sokaklarda kalmaya başladim  bilen bilir topkapi surlarin altı çim dir o çimlerde çok kaldim aşiri derecede oyuna baglandim  istiyordumki pc başindan hiç kalkmiyayim  işler kesata girdim ayakkabacilikda böledir 3 ay çalişirsin 2 ay yatarsın sezonluk iş oldugu için  param kalmadi  ne yapayim dedim kafeciye söledim apram yok  bana hesap aç  olur dedi  haftadan haftaya öderim dedim sagdan solda eşden dostdan para istedim 1 haftasi borcumu ödedim 2 ci haftasi ise ödeyemedim kafeci habire gelip ne zaman vereceksin  borcunu baktim olmuyor o kafeden ayrıldım artik biçak kemige dayanmış  evede gidemiyorum yüzüm tutmuyorki gideyim  eski semtime geldim  aksaray nişancaya    sahile gittim uyudum karnimda aç param yok oraya piknige gelenler olurdu aklıma onlardan kaan yemeler olur diyordum onlarin gitmelerini bekliyordum  taki geceleyin kimseler olmazdi ben poşetleri kariştir buldugum yemekleri yerdim öle böle zaman geçiyor günler gelip geçiyordu bir gün bir şarapçi gördüm baktım poşetinde kutular war bana dedi sende kutu topla  harçligin çıakr dedi kafama yatti  toplamaya başladim öle öle gündüzleri toplamıyordum  hep geceleri çıkardim toplamaya  hep düşünüyoırdum  neden böle oldum ben bir oyun için degermiydi ben nekadar zalimim nekadar insafsizim  adi herifin tekiyim kendime çok kızıyordum  abim çok severdi beni ona bunu hak edecek  neyse düşündükçe hala kızıyorum kendime  bir hurdaciya kutu aliminyium çeşitli maden diyeyim  vermeye başladim  sonra o bana kagitçi  arabasi verdi kagit hariç plastik pet şişe demir kutu  çeşitli maden   vs toplamaya başladim 6 ay gibi bir süre ona çalişdim kazandigimi anlayacagınız gibi gene knight onlineye  oynayarak bitiriyordum param bitene kadar oynardım  param bitmeden kalkmazdim  bana diyorlardi senin içkin yok kahveyye gitmessin uyuşturucu kullanmassın neden sen para biriktiremiyorsun yoksa dostunmu war derlerdi yok derdim kariyada gitmem onlar bilmezdi ama ben bilirdim benşim tek dostum knight online olmuşdu  ailemden kardeşelrimden ayrı  düşürmüşdü bir oyun demeyin öle bagımlılık yapiyorki bilmessiniz  aylar yıllar geçti  kagitçilik 2 yıl yaptim sayilir  hırsızlık bile yaptim aleminyummu çalmadim kablomu çalmadim  sirf knight oynayamda para nereden kazanmışım sormazdim antalyaya knight online oyunana  2001de başladim  şuan 2007deyiz hala aynıyım şu sıralar oynamıyorum  ve hala eve gitmiyorum 30 yaşina giricem degişen bir şey yok anlatacak okadar  olay warki yazarken bile çekiniyorum  benden sizlere tafsiye bu tür oyunlardan uzak durun oynuyorsanız bile  uzun süre oynamayın  sosyal yaşamınızda herzmaan çevrenize ayirin aile çok önemli onlari üzecek vakalrda bulunmayin ben ettim siz etmeyin Sad

bibakim
Üye
*

Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 12% ( 9 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 21496

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2007, 20:03:48 »

rabbim yardımcın olsun.inş. en kısa zaamnda ailene dönecek cesaret de bulunursun.ailen senin yolunu dört gözle bekliyordur.inşaallah seni ailene dönmeni engelleyen tüm düşüncelrden syrılır ailene kavuşursun.
selam ve dua ile...

pretty
Acemi Üye
*

Sonraki Level:
 44% ( 11 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 15289

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 11 Ekim 2007, 15:57:49 »

evet dostum dogrusu bir oyundan bu kadar etkilenmem hoş değil..o zamanlar 23 yaşında olduğunu sonuçu belli ediyor.. benim kuzenimde oynuyordu bu oyundan ve bayağı bir puanı vardı sonra hesabını dondurdularmı çaldılarmı hatırlamıyorum. oda çok zorlanmıştı oyunu bırakırken ama onun iki sansı vardı birincisi ailesi özellikle annesi çok konuştu devamlı destek oldu ikincisi ise kuzen uzun boylu yakışıklı olduğundan dolayı  oyundan uzaklasınca kızlar onu rahat bırakmadı ve 2 sene sırf kızlar yüzünden dersanede gittiği halde başarılı olamadı. sonra babası onu çalıştırdı tam 4 ay çalıştı bir spor mağazasında çalıştı  sabah saat  9 akşam saat 23 çıkınca dünyanın gerçeğini gördü ve  son bir kez daha ünv için dersaneye gitmek istediğini söyledi ve kazandı şu anda 4 senelik bir ünv kazandı mezun olursa jeoloji müh olacak. keşke ailene bazı gerçekleri sende söyleseydin.. bence ailene git eminim hersey unutmuşlardır abin bir kardeş hasreti annen babanda bir çocuk hasreti çekiyordur. sen bize diyorsun ki ben yaptım siz yapmayın ama hala bize şu mesajı vermiyorsun ben hatamı anladım ailemin yanına gittim demiyorsun ben hata yaptım çaldım kağıtcılık yaptım cep telefonumu sattım diyorsun ama hala en büyük hatanı telafi etmemissin bence bu hayatın sonu bu şekilde bitirme lütfen eve git ve yaşadığın tecrübelerle evlen ve cocuklarına mükemmel baba olacağından eminim ustatım.

suphicik
Acemi Üye
*

Sonraki Level:
 16% ( 4 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 31070

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2007, 21:46:13 »

Yüce Rabbim kimseyi bu hallere düşürmesin inşallah en hayırlısı olur senin için

canberk_91
Professional Üye
*

Rep Gücü: 1
Karizması : 82

Açtığı Konular:59

sequential

Sonraki Level:
 89.33% ( 134 / 150 )

Takımım:
Üye ID: 36524

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2007, 21:33:16 »

arkadaşlar benim bi yakınımda bu oyunu oynuyodu adam 45 yaşında tam 1,5 sene kalkmadı başından  sonra ne mi oldu tabiki evden kovuldu  o da şimdi antalyada çalışıyo benzincide
 Embarrassed ama  bilinki ben parasına değilde altından daha değerli olan  zamanınıza  acıyorum...he bide  öteki tarafta  sorucaklar zamanını ne ile geçirdin diye. yalan  olmasın bende oynadım ama  baydı be abi Wink

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

blaex
Süper Üye
*

Rep Gücü: 2
Karizması : 127

Açtığı Konular:80

Sonraki Level:
 54.8% ( 137 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 46025

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2007, 21:54:37 »

Bu oyunu bende oynadım baya bağmlılık yapıyor evet bende 2 sene oynadım ama o kadarda bağımlı olmadım boş zamanlarımda onu oynardım.Zorladım kendimi zorla zorla bıraktım.Sildim pc'mden bidaha yüklemedim.Online cs oynuyoruz şimdi arkadaşlarla cs o kadar bağımlılık yapmıyor ama.Diyeceğim şu kafana koy ben bu oyunu bırakacağım de kesin ama, unutrsun. Wink

PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Super Moderator
*

Rep Gücü: 32
Karizması : 342

Açtığı Konular:2332

Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 1234

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2007, 23:20:49 »

Eğer Bu Anlattığın Alıntı Veya Knight Şirketini Kötüleme Amaçlı Değilse

Allah Yardımcın Olsun

Hazır konusu Açılmışken Knight Şirketi Ne Kadar Para Kazanıyor Bu İşten Bi Görelim

Arkadaşlar İngilterenin The Sun gazetesine yazılar yazan Michael Gray adlı bir köşe yazarı bir yazısında Knight OnLinenin kuruluş amacını açıklamış ama k2network yayınlatmamış ve k2networkun isteğiyle Michael Gray The Sun gazetesininden atılmıştır..
İşte o hikaye..İngilizceden Türkçeye uyarladım..
Knight OnLine..Dünyada yeni bir fırtına..Doğu Asya,Avrupa ve Amerikayı etkisi almış durumunda..Yaklaşık 10 milyon oyuncu bir ırk seçip karşı ırkla mücadale halinde..K2Network şirketi gerçekten iyi bir kazanç sağlamış durumunda..Niye mi?Oyuna rahatça girebilmek ve birtakım olanaklardan faydalanmak için Premium ve Knight Cash denilen paket alınıyor..Oyun her ne kadar free2play bir oyun olsa da yeni gelen yüklemelerle artık Premiumsuz oyuncuların oynaması zorlaşıyor.. Knight OnLine oynayanlar..Hiç düşündünüz mü?Harcadıınız paralar nereye gidiyor?Premium servisinin 3 paketi var..Bronze,Silver Ve Gold Premium..Bronze Premium 8.95 dolar,Silver Premium 19.95 dolar,Gold Premium 24.95 dolar..İşte basit bir hesaplama:K2Network Firması Oyunda 6.4 milyon Premiumlu oyuncu olduunu söylüyor..En ucuzundan 6.4 milyon oyuncuda Bronze premium olsa Aylık ortalama 57.280.000 milyon dolar..Yıllık Ortalama 687.260.000 dolar..Oyunun 3 yıldır olduğunu varsayarsak elde edilen kazanç 3 milyar dolara yakın bir para..Bu kadar para nereye gidiyor..
Knight OnLine Kurucusu firma K2Network Masonlardan oluşan bir kurum..Masonlar İsraille İşbirlikçilik yapıyorlar..Yani verdiğiniz Premium amaçlı paralar başka bir ülkenin masum insalarını öldürmek için harcanıyor..Daha da ilginci,Knight OnLine kurulurken asıl amaç,bu oyundaki iyi oyuncularla gizli görüşerek onlara askeri eğitim vermekti!!Böylece bu oyuncuların stratejik planlarıyla olabilecek bir savaşta saldırı ve savunma amaçlı plan yapılacakti!!Ama Knight OnLine oyunu popülerleşince bu keriz(!) oyunculardan para kazanarak bu paraları masum insanlari öldürmek için kullanmakda hiç de kötü bir fikir değildi onlara göre..Knight Online oyuncuları uyanın artık!!!Sizin verdiğiniz parayla masumlar ölüyor..Buna dur demek sizin elinizde..

Alıntıdır

Register or Login

HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.
ChipComputer
Site Kurucusu
*

Rep Gücü: 23
Karizması : 535

Açtığı Konular:1003

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 137

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2007, 21:33:46 »

Ne diyelim Fatih .... Ben hiç oynamam zaten zamanım da yok ancak oynayanları da anlamıyorum. Ne elde ediyorlar... Elalem üretiyor biz tüketiyoruz... Yahu bir kere de Türkler bir şey bulsun da biz bundan kazanç sağlayalım be Sad

Register or Login

Çıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!

Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
Xp
ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
Vista
'yı Orjinal Yapma

KeN@N
Moderator
*

Rep Gücü: 21
Karizması : 580

Açtığı Konular:1556

Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 26779

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2008, 07:37:01 »

Türkler hazır yemeği yiyemiyorlar hocam...abimize ALLAH yardımcın olsun herşeyin bir çaresi vardır.Sen yeterki bunu iste halen geç kalmış sayılmasın...

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login
Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

eda86
Acemi Üye
*

Açtığı Konular:1

DAL RÜZGARI AFFETSE BİLE,DAL KIRILMISTIR BİRKERE

Sonraki Level:
 24% ( 6 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 68009

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2008, 02:52:00 »

allah yardımcın olsun ne diyelim...Sana bi destek lazım,benim nisanlım 8 yıldır moneybookers da maclara yatırıomus.Alıskanlık yapmıs baya bi mücadele ettikten sonra allah'a cok sükür 2 aydır oynamıyor...Umarım seninde hayatını gusellestiren birisi cıkarda sende unutur gidersin...hersey kafada bitio...

.....................)BİSOUS(......................
sHaMaRik534
Üye
*

Karizması : 27

Açtığı Konular:4

- [тнιѕ ιѕ ℓαz] - мüzιкσℓιк

Sonraki Level:
 90.67% ( 68 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 5319

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2008, 07:27:58 »

Allah yardımcısı olsun ne dıyelım belkıde suanda yıne o oyunu oynuyordur ınsallah serverı calınırda bı daha oynayamaz..

gєçмιşι göℓgєує тєѕℓιм єттιм νє şιм∂ι göℓgєℓєя тαкιвιм∂є,αя∂ıм∂α вιя уığıи мαиzαяα.ѕσяgυѕυ вαşℓα∂ı уαяıиıи υƒυктα güи вαтмαктα, нєя gєℓιşιи вιя gι∂ιşι мєçнυşℓє ƒαяz αяz є∂єяιм ѕσяgυмυ кєѕιи. güи ∂öиüмüи∂є ѕıяα∂αкι gєℓѕιи göℓgємι кαяαиℓığα тєѕℓιм є∂ιи.
[ву ѕαgσ]
cruziero
Moderator
*

Rep Gücü: 19
Karizması : 512

Açtığı Konular:224

YAĞMUR YÜREKLİM...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 60174

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2008, 02:34:29 »

e abicim o bagımlılıgı atabilirsin üzerinden sadece kararlı olman gerekiyor ve gelecegini düşün aileni düşün abini düşün y