|
|
 |
« : 18 Eylül 2007, 15:42:38 » |
|
Kızlar neden bu kadar tuhafolurlar bir türlü anlam veremiyorum. Onları anlayan acaba var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Recebivorer
Karizması : 400    
Açtığı Konular:339
ÖSS'yi mağdur edecek olan genç :)
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2007, 17:06:02 » |
|
Kızlar Anlamsız Varlıklar  Şakası Bi Yana Senin Canın Yanmış Belli Anlat da Derdini Paylaşalım 
|
|
|
|
|
|
İsteğe göre kişisel ya da kurumsal her türlü web tasarım işleri yapılır . Website yaptırmak isteyenler özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirler . Site yaptırmak isteyenlere referans adresleri verilebilir . Hakiki kestane balı ve yayla balı bulunur . Kendi üretimimiz olan bu ballar katkısız ve saftır . Temiz ortamlarda süzülerek istediğiniz adrese gönderilir . Toplu alımlarda fiyatta indirimlerimiz vardır . Özel mesaj yoluyla ya da recep@samlioglu.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz . Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginProgram Türk - En Güncel Program Arşivi
|
|
|
ygulova
Karizması : 279  
Açtığı Konular:157
Sabredebildiğin kadar yaşarsın...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2007, 17:09:46 » |
|
Aaa aşkolsun yani bence siz anlamak istemiosunuz bizleri işinize gelmiyo  Hakikatten derdin nedir kardeşim?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2007, 02:52:56 » |
|
Kızlar neden bu kadar tuhafolurlar bir türlü anlam veremiyorum. Onları anlayan acaba var mı?
sana katılıyorum kızları anlamak çok zor mesala çıktığım biri var tartıştımız zaman alttan alıyosun üstüne çıkyo üsten alıyosun hemen arnız bozuluyo bilmiyorum benim düşüncem böle. kızlar erkekleri kendine düşman belirlemiş yawww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2008, 15:17:57 » |
|
hayır erkeklere karsı kızlarda hep bir şüpe vardır ayrıca ben kızların anlasılamayacıagını düşünmüorum mesele erkek arkdsının ona nasıl yaklastıgında onu yeterınce tanıyıp tanımamasında ve onunla ne için cıkdığında eger gerckten sevse onu cok ii tanıyabılır onun duygularına hitap edebiilir bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan93
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2008, 11:40:12 » |
|
ya seni anlıom derdini anlat hadi...!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
antebin hamamları sallanır kül hanları
|
|
|
cemoss
Karizması : 0
Açtığı Konular:2
var olmak pahasına başkalarını yok etme
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2008, 00:31:03 » |
|
mesele şuki biz kızlar çok şey isteriz bunu kendimden biliorum bence siz bizi anlamayı bırakın her dedigimi he deyip geçin yawww 
|
|
|
|
|
|
belkide bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir!!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2008, 01:32:16 » |
|
ewt aslında derdini anlatsan daha ii anlıcaz gercekten kızdamı suç yanı senı bu kdr cok uzdune gore tabıkı bı hatası vardır ama olsun sen sole bızde yorum yapalım bakalım kızlar gercekten dedin gibi zormu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2008, 20:12:03 » |
|
sanırım gerçekten foruma uğramıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2008, 18:16:30 » |
|
bu adam foruma bidaha uğradımı acaba bende onu merak ediyorum bu mesajı yolladıktan sonra laf olsun maksat arkadaşlaar sen anlamıyorsun demekki  evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2008, 02:19:47 » |
|
dünyanın en güzel varlıkları kızlar daha dogrusu kadınlar diyim şuna...evt karmaşıktırlar ve bundada haklıdırlar...yani onlar dogar mesela bizleri büyütür dert sorunu erkeklerden daha fazla çekerler yani onlar sorumluluklarının bilincindedirler... e işte bu kadar sorunla yüzleşipte karmaşık olmamayı kim başarabilir ki arkadaşlar?kadınlar cennettir onlara vurmak kızmak kötü söz söylemek günahtır dinde de vardır bu zaten... dünyanın en mükemmel varlıgıdırlar onlar sadece ilgi sevgi ve tatlı bir gülüş isterler istedikleride çok fazla bişey degildir...onları seviyorum......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Nisan 2008, 10:17:00 » |
|
emn olun siz kızları nasıl anlmıosanız kndi adıma konuşuorum bnde erkekleri anlamıorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sudeşah
Karizması : 0 | | |