Samsun’da yaşayan 21 yaşındaki Filiz Uysal, bir yıl içerisinde karaciğer nakli olmazsa ölecek. Nakil için 30 bin YTL’ye ihtiyaç var.
arkadaşlar ben bu kızı bizzat gördüm kız artık son umutlarını yaşıyo kısa bir süre içerisinde akciğer nakli olmazsa kız ölecek zaten şu anda yavaş yavaş ölüyor ve bunu kendiside biliyor hiçbir şey yapamıyoruz arkadaşlar yapılan herşey boş çıktı kimse yardım etmedi trilyonerlere gittik küfredermiş gibi 5 lira verdiler doktorlar paralarının olmadığını bile bile onlardan hala daha muayene parası alıyo kızın babası dertten kanser oldu kardeşide aynı hastalığa sahip ama ona annesi doku verebiliyo bu kızada ablasının dokusu uyuyo ama ablası bunu reddetiyo ve zaten sonrasında hamile kaldı şuan istesede veremiyo ve zaten vermiyoda annesi verebiliyomu diye bakacaklar ama ankaraya gitmesi gerekiyo onun için öncelikle şuan 5 milyar paraya ihtiyaç duyuluyo sonrasında kardeşinin ve onun kurtulması için 30 milyara ihtiyaç var oda doktorlara verilecek el altından makbussuz alınan para arkadaşlar herkesten yardım istiyorum bu anlattıklarımı ne kadar iyi duyurursak o kadar iyi olacaktır arkadaşlar bu yolda herşey mübah yoksa gözünü para bürümüş insanlar yüzünden genç bir kız hayatını kaybedecek bakın herşeyi yapın lütfen gerekirse sağlık bakanlığının sitesini hackleyip index olarak bu haberi basın ve bu kızın durumu hakkında bilgi için google a filiz uysal yazın çıkan haberlere bakın bu iş için vicdan sahibi herkesten yardım istiyom lütfen herşeyi yapın ve yaptıklarınızı buraya yazın ki durumdan haberdar olalım sayın adminim sizede duyuruyorum siz internetten nerelere duyurulabileceğini bilirsiniz lütfen yardım edin ve burdan haberleşelim ama en kısa zamanda bişey yapmak lazım siz chipforum sakinlerisiniz elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ben goblin ve elimden geleni yapacağıma yemin ediyorum
yardım etmek isteyenler bana şahsi numaram olan 0542 498 71 78 nolu telefondan kısa mesajla ve ya nasıl isterse ulaşabilir msn adresim görünüyo zaten ama yinede yazıyorum
goblin_of_the_heroes@hotmail.com