herkes okusun ve elinden geleni yapsın

07 Eylül 2008, 18:37:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 141222
    Rakım : 217235 Mesaj 29412 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı herkes okusun ve elinden geleni yapsın
Cevaplar 14
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 743
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: herkes okusun ve elinden geleni yapsın  (Okunma Sayısı 743 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
goblin
Süper Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 191

Açtığı Konular:63

sen sevebildiğine şükret kalbi taş olan ne yapsın.

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 2857

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 06 Temmuz 2007, 20:59:26 »

Samsun’da yaşayan 21 yaşındaki Filiz Uysal, bir yıl içerisinde karaciğer nakli olmazsa ölecek. Nakil için 30 bin YTL’ye ihtiyaç var.

arkadaşlar ben bu kızı bizzat gördüm kız artık son umutlarını yaşıyo kısa bir süre içerisinde akciğer nakli olmazsa kız ölecek zaten şu anda yavaş yavaş ölüyor ve bunu kendiside biliyor hiçbir şey yapamıyoruz arkadaşlar yapılan herşey boş çıktı kimse yardım etmedi trilyonerlere gittik küfredermiş gibi 5 lira verdiler doktorlar paralarının olmadığını bile bile onlardan hala daha muayene parası alıyo kızın babası dertten kanser oldu kardeşide aynı hastalığa sahip ama ona annesi doku verebiliyo bu kızada ablasının dokusu uyuyo ama ablası bunu reddetiyo ve zaten sonrasında hamile kaldı şuan istesede veremiyo ve zaten vermiyoda annesi verebiliyomu diye bakacaklar ama ankaraya gitmesi gerekiyo onun için öncelikle şuan 5 milyar paraya ihtiyaç duyuluyo sonrasında kardeşinin ve onun kurtulması için 30 milyara ihtiyaç var oda doktorlara verilecek el altından makbussuz alınan para arkadaşlar herkesten yardım istiyorum bu anlattıklarımı ne kadar iyi duyurursak o kadar iyi olacaktır arkadaşlar bu yolda herşey mübah yoksa gözünü para bürümüş insanlar yüzünden genç bir kız hayatını kaybedecek bakın herşeyi yapın lütfen gerekirse sağlık bakanlığının sitesini hackleyip index olarak bu haberi basın ve bu kızın durumu hakkında bilgi için google a filiz uysal yazın çıkan haberlere bakın bu iş için vicdan sahibi herkesten yardım istiyom lütfen herşeyi yapın ve yaptıklarınızı buraya yazın ki durumdan haberdar olalım sayın adminim sizede duyuruyorum siz internetten nerelere duyurulabileceğini bilirsiniz lütfen yardım edin ve burdan haberleşelim ama en kısa zamanda bişey yapmak lazım siz chipforum sakinlerisiniz elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ben goblin ve elimden geleni yapacağıma yemin ediyorum

yardım etmek isteyenler bana şahsi numaram olan 0542 498 71 78 nolu telefondan kısa mesajla ve ya nasıl isterse ulaşabilir msn adresim görünüyo zaten ama yinede yazıyorum goblin_of_the_heroes@hotmail.com
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2007, 21:04:28 Gönderen: goblin » Logged

Bir ilke daha imza attık arkadaşlar forumumuzda “ dert köşesi” adlı bir bölüm açtık aklınıza gelen her türlü derdinizi yazabilirsiniz. Samimi olarak söylüyorum hepsine gereken ilgi forum olarak gösterilecektir. Biz bu forumda bir aile olduğumuzu üstüne basa basa söylüyoruz ve emin olabilirsiniz ki bir aile özelliklerinin çoğuna uyuyoruz . Şimdi başka bir görevimizi yerine getirmeye hazırız. Evet aile fertleri birbirlerinin her türlü derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır. Biz bunu gerçekleştirmek için bu bölümü açtık.link aşağıdadır.

Arkadaşlar kimse yalnız yaşayamaz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir. Dertler paylaşıldıkça şiddeti azalır arkadaşlar. Siz birisiyle konuşma ihtiyacı duymadınız mı hiç? Derdin ne olursa olsun biz dinlemeye hazırız eğer ağlanacaksa beraberde ağlarız gel sen bize de anlat derdini de hiç değilse birazını biz yüklenelim hüznünün. Sen gel dök içinde ne varsa “ içinde dışa vurulmadık hiçbir şey kalmasın.”.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
ygulova
İzinli Mod

Rep Gücü: 14
Karizması : 279

Açtığı Konular:157

Sabredebildiğin kadar yaşarsın...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 4923

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2007, 21:18:41 »

Bir gazetenin 16ağustos 2006daki haberinde filizin çığlığı duyuldu iş adamından kuaförüne yardım yağıyor yazılmış ozamandan buzamana nekadar toplanabilmiş bir haberin varmı ne kadar açık var ben tanıdıklarıma mail atıcam ama bi banka hesap numarası falan varmı ne kadar açık var bunlarıda yazarsan herkes elinden geleni yapmaya çalışsın 21yaşında çok genç çokta güzel bir kızcağız elimizden geleni yapalım hack işinden anlamıyorum ama en azından maddi olarak birşeyler yapmayı denerim...Duyarlılığın için teşekkürler goblin

Register or Login
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
ChipComputer
Site Kurucusu
*

Rep Gücü: 23
Karizması : 535

Açtığı Konular:1003

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 137

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2007, 21:27:20 »

Bu konu ile ilgili detaylı bir çalışma yapılacaktır goblinciğim. Lakin ajitasyon'a uğratmamak için detaya inmiyorum. Sadece Allah senden ve yardımda bulunan herkesten razı olsun diyorum. Diğer forumumuzda da bu konuya el atalım... Hadi hayırlısı ....

Register or Login

Çıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!

Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
Xp
ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
Vista
'yı Orjinal Yapma

ayse
Özel Üye
*

Rep Gücü: 6
Karizması : 201

Açtığı Konular:11

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 1041

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2007, 23:06:24 »

bu kızın adına açılmış olan bir hesap numarası varsa  sitede yayınlasanız iyi olur.maddi manevi yapabileceğim birşey varsa yapmaya hazırım.herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum...ben ne yapabilirm demesin kimse herkesin yapabileceği mutlaka birşeyler vardır.küçük damlalar göl olur unutmaylım...Filiz'e allah acil şifalar versin. yakının veya değil ama cok duyarlı davrandın bu konuda duyarlılığın için teşekkürler goblin...

кαℓвιη нαηgι ѕєνgι ιçιη αтιуσяѕα ∂σğα¢αк güηєş ѕєηι σηα göтüяѕüη...                     
Register or Login
goblin
Süper Üye
*

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2007, 09:05:29 »

arkadaşlar yalan yanlış haberler var yardım yağıyo falan diye bunların hepsi yalan hiç yardım yok hesap numarasını iyice sorup öyle yazacam gerçekten ço kullanıldı bu kız il sağlık müdürümü neyse o bile kızı çağırdıda fırça attı kıza neyse ben yazacam istediklerinizi duyarlılığınız için sağolun

Bir ilke daha imza attık arkadaşlar forumumuzda “ dert köşesi” adlı bir bölüm açtık aklınıza gelen her türlü derdinizi yazabilirsiniz. Samimi olarak söylüyorum hepsine gereken ilgi forum olarak gösterilecektir. Biz bu forumda bir aile olduğumuzu üstüne basa basa söylüyoruz ve emin olabilirsiniz ki bir aile özelliklerinin çoğuna uyuyoruz . Şimdi başka bir görevimizi yerine getirmeye hazırız. Evet aile fertleri birbirlerinin her türlü derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır. Biz bunu gerçekleştirmek için bu bölümü açtık.link aşağıdadır.

Arkadaşlar kimse yalnız yaşayamaz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir. Dertler paylaşıldıkça şiddeti azalır arkadaşlar. Siz birisiyle konuşma ihtiyacı duymadınız mı hiç? Derdin ne olursa olsun biz dinlemeye hazırız eğer ağlanacaksa beraberde ağlarız gel sen bize de anlat derdini de hiç değilse birazını biz yüklenelim hüznünün. Sen gel dök içinde ne varsa “ içinde dışa vurulmadık hiçbir şey kalmasın.”.

Register or Login
goblin
Süper Üye
*

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2007, 13:35:21 »

arkadaşlar şuan için bir hesap numarası yok kızın açalım dedim ve bir alternatifimiz daha çıktı son umut olarak şuan çarşambada bulunan HALUK KOÇ a gidecez o da olmazsa hesap numarası açcaz ama bilinen bir şey var ki çok fazla vakit kalmadıhepiniz sağolun

Register or Login
ygulova
İzinli Mod

Rep Gücü: 14
Karizması : 279

Açtığı Konular:157

Sabredebildiğin kadar yaşarsın...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 4923

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2007, 07:00:22 »

Son durum nedir Goblin?

Register or Login
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
goblin
Süper Üye
*

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2007, 16:47:11 »

son durum alternatif tıp  bütün değerler iyi gibi görünüyo uzun zamandır görüşemedim ama durum kötüye gitseydi muhakkak haberim olurdu herşey için saolun

Register or Login
derebey
Professional Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 7

Açtığı Konular:8

Sonraki Level:
 42% ( 63 / 150 )

Takımım:
Üye ID: 44642

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #8 : 25 Mart 2008, 18:13:25 »

sevindimmmmm.keşke herkes senin gibi davransa

drs
Üye
*

Karizması : 0

Açtığı Konular:1

Derya

Sonraki Level:
 18.67% ( 14 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 87439

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2008, 10:08:41 »

elimden bişi gelse emin ol yapardım Allah yardımcınız olsun ne diyim ama böyle yardım etme gibi bi fırsat gelirse yardım bulursam haberdar ederim

gosde
Acemi Üye
*

Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 64% ( 16 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 89828

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2008, 13:11:02 »

Allah şifa versin

derebey
Professional Üye
*

Karizması : 7

Açtığı Konular:8

Sonraki Level:
 42% ( 63 / 150 )

Takımım:
Üye ID: 44642

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2008, 10:43:17 »

aminn  amin amin

esmerrr_kız
Özel Üye
*

Rep Gücü: 4
Karizması : 150

Açtığı Konular:156

SEVMEK SUÇ İSE CEZAMI İDAM OLARAK İSTERİM...

100% Tamamlandi