bu bölüm ile ilgili

07 Eylül 2008, 10:35:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 141110
    Rakım : 216823 Mesaj 29385 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı bu bölüm ile ilgili
Cevaplar 4
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 411
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu bölüm ile ilgili  (Okunma Sayısı 411 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
goblin
Süper Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 191

Açtığı Konular:63

sen sevebildiğine şükret kalbi taş olan ne yapsın.

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 2857

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« : 20 Ocak 2007, 18:11:56 »

arkadaşlar bu bölümde herkes konu açabilir yeterki dürüst olunsun( ben herkese bu konuda güveniyorum) sorunlarınıza büyüklüğüne küçüklüğüne bakılmaksızın aynı ilgi gösterilecektir. sizden ricamız bir konuya göz attığınızda o konu ile ilgili yorumlarınızı yazmanız çünkü bu konular buraya tartışılmak için yazılıyor ve ne kadar yorum olursa konuya o kadar bakış açısı demektir bunların arasından doğru davranış ve ya yol bulunacaktır. ben herkesin bir aile ortamında kendini nasıl rahat hissediyorsa burdada o rahatlıkta olmasını istiyorum. gerçekten ben sizi ailem gibi görüyor ve sorunlarımı sonuna kadar paylaşacağıma ve sizin yorumlarınızı değerlendireceğime söz veriyorum. elbette buraya konu yazmak istemeyebilirsiniz bu isminizin görünmemesinden dolayı olabilir o zaman sorunlarınızı bana özel mesaj olarak atarsınız ve bende kendi adıma açarım konuyu sonra siz yorumları değerlendirirsiniz. birde sorunlarınızın bizi sıkacağını düşünebilirsiniz, onlarla dalga geçeceğimizi düşünebilirsiniz bunlar yanlış düşüncelerdir. sıkılsak bu bölümü açmazdık zaten dalga geçme konusuna gelince bu forymda birinin sorunları ile dalga geçecek seviyesizliğe sahip kişilerin olmadığına size garanti veririm.

ÖZEL MESAJ ATMAK İÇİN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
TIKLAYIN

GOBLİN
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2007, 02:26:21 Gönderen: ChipComputer » Logged

Bir ilke daha imza attık arkadaşlar forumumuzda “ dert köşesi” adlı bir bölüm açtık aklınıza gelen her türlü derdinizi yazabilirsiniz. Samimi olarak söylüyorum hepsine gereken ilgi forum olarak gösterilecektir. Biz bu forumda bir aile olduğumuzu üstüne basa basa söylüyoruz ve emin olabilirsiniz ki bir aile özelliklerinin çoğuna uyuyoruz . Şimdi başka bir görevimizi yerine getirmeye hazırız. Evet aile fertleri birbirlerinin her türlü derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır. Biz bunu gerçekleştirmek için bu bölümü açtık.link aşağıdadır.

Arkadaşlar kimse yalnız yaşayamaz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir. Dertler paylaşıldıkça şiddeti azalır arkadaşlar. Siz birisiyle konuşma ihtiyacı duymadınız mı hiç? Derdin ne olursa olsun biz dinlemeye hazırız eğer ağlanacaksa beraberde ağlarız gel sen bize de anlat derdini de hiç değilse birazını biz yüklenelim hüznünün. Sen gel dök içinde ne varsa “ içinde dışa vurulmadık hiçbir şey kalmasın.”.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
hasretxx
Acemi Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:0

Sonraki Level:
 4% ( 1 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 36444

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2007, 19:19:55 »

selam

cuneytttttt26
Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:4

Sonraki Level:
 60% ( 45 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 89882

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2008, 01:24:32 »

a.selam  Grin

BiZiMKöYDeEbEYoKTuBeNFıRLaMaDoGdUm:D                       Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login
www.chipcomputer.net
her takimin HEZIMETI vardir ama her takiminda UEFA & SÜPER KUPASI YOKTUR
goblin
Süper Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 191

Açtığı Konular:63

sen sevebildiğine şükret kalbi taş olan ne yapsın.

Sonraki Level:
 93.2% ( 233 / 250 )

Takımım:
Üye ID: 2857

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2008, 14:16:44 »

arkadaşlar lütfen burası oyun alanı değil insanlar burada bizleri layık gördükleri için dertlerini paylaşıyorlar sizlerse "selam, a.selam" gibi türkçe kuralları ile dahi bağdaşmayan sözcükler yazıyorsunuz bunu lütfen yapmayın.
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2008, 12:24:22 Gönderen: goblin » Logged

Bir ilke daha imza attık arkadaşlar forumumuzda “ dert köşesi” adlı bir bölüm açtık aklınıza gelen her türlü derdinizi yazabilirsiniz. Samimi olarak söylüyorum hepsine gereken ilgi forum olarak gösterilecektir. Biz bu forumda bir aile olduğumuzu üstüne basa basa söylüyoruz ve emin olabilirsiniz ki bir aile özelliklerinin çoğuna uyuyoruz . Şimdi başka bir görevimizi yerine getirmeye hazırız. Evet aile fertleri birbirlerinin her türlü derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır. Biz bunu gerçekleştirmek için bu bölümü açtık.link aşağıdadır.

Arkadaşlar kimse yalnız yaşayamaz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir. Dertler paylaşıldıkça şiddeti azalır arkadaşlar. Siz birisiyle konuşma ihtiyacı duymadınız mı hiç? Derdin ne olursa olsun biz dinlemeye hazırız eğer ağlanacaksa beraberde ağlarız gel sen bize de anlat derdini de hiç değilse birazını biz yüklenelim hüznünün. Sen gel dök içinde ne varsa “ içinde dışa vurulmadık hiçbir şey kalmasın.”.

Register or Login
esmerrr_kız
Özel Üye
*

Rep Gücü: 4
Karizması : 150

Açtığı Konular:156

SEVMEK SUÇ İSE CEZAMI İDAM OLARAK İSTERİM...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 113479

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2008, 14:38:13 »

selam

Register or Login

Register or Login
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Eğlence | Tekno Time, TeknoTime | Kampanya | Tekno Time | Güvenli Alış Veriş | TeknoTime | Taksitli Satış | Pc Market | Web Tasarım | Web Hosting | Logo Tasarım | Kartvizit Tasarım | SanalCephe | Forum Siteleri | Gazete | KöstebekForum | Eğlence | Mp3 Arşivi Eğlence Baba | Filimler | Gazeteler | Gazeteler | Eğlence | Tekno Time Franchise | Mynet Portal | Program Arşivi | Sitenizi Eklemek İçin Tıklayın |

Turkish Chip Forum Link Değişim Programı ... Link Değişimi İçin Tıklayın ( Pr 4 ve üzeri)

Turkish Chip Forum Toplist

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!