arkadaşlar bu bölümde herkes konu açabilir yeterki dürüst olunsun( ben herkese bu konuda güveniyorum) sorunlarınıza büyüklüğüne küçüklüğüne bakılmaksızın aynı ilgi gösterilecektir. sizden ricamız bir konuya göz attığınızda o konu ile ilgili yorumlarınızı yazmanız çünkü bu konular buraya tartışılmak için yazılıyor ve ne kadar yorum olursa konuya o kadar bakış açısı demektir bunların arasından doğru davranış ve ya yol bulunacaktır. ben herkesin bir aile ortamında kendini nasıl rahat hissediyorsa burdada o rahatlıkta olmasını istiyorum. gerçekten ben sizi ailem gibi görüyor ve sorunlarımı sonuna kadar paylaşacağıma ve sizin yorumlarınızı değerlendireceğime söz veriyorum. elbette buraya konu yazmak istemeyebilirsiniz bu isminizin görünmemesinden dolayı olabilir o zaman sorunlarınızı bana özel mesaj olarak atarsınız ve bende kendi adıma açarım konuyu sonra siz yorumları değerlendirirsiniz. birde sorunlarınızın bizi sıkacağını düşünebilirsiniz, onlarla dalga geçeceğimizi düşünebilirsiniz bunlar yanlış düşüncelerdir. sıkılsak bu bölümü açmazdık zaten dalga geçme konusuna gelince bu forymda birinin sorunları ile dalga geçecek seviyesizliğe sahip kişilerin olmadığına size garanti veririm.
ÖZEL MESAJ ATMAK İÇİN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or LoginTIKLAYIN
GOBLİN