Benim hiç kız arkadaşım yok!!! page 2

07 Eylül 2008, 15:53:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Chip Forum - Türkiye'nin En Hızlı Gelişen Forumu

Nüfus : 141187
    Rakım : 217023 Mesaj 29398 Konu

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Benim hiç kız arkadaşım yok!!!
Cevaplar 36
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler 0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2101
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Benim hiç kız arkadaşım yok!!!  (Okunma Sayısı 2101 defa)
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merve...
Üye
*

Rep Gücü: 0
Karizması : 0

Açtığı Konular:1

Sonraki Level:
 65.33% ( 49 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 64034

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #16 : 08 Ocak 2008, 15:12:47 »

bencede başkalarının duygularıyla oynanmamalı cok ayıp...erkeklerde öyledir işte kızlar erkeklerden her zaman daha duygusal yaklasmıstır olaylara hep duygusal bakmıslardır ama erkekler  duygusal bakamıolar her zman..MALESEF..

gönül_sultanı
Professional Üye
*

Rep Gücü: 2
Karizması : 123

Açtığı Konular:69

BİZ MUHAMMED ORDUSUYUZ...

Sonraki Level:
 74.67% ( 112 / 150 )

Takımım:
Üye ID: 34983

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #17 : 12 Ocak 2008, 14:09:51 »

Yaa Ne Güzel İşte Yok  Smiley Keyfini Sür Özgürce Yaşamanın  Smiley İnanki Bir Kız Arkadaşın Olsa Buraya "Benim Bir Kız Arkadaşım Var Başım Dertte Ne Yapmam Lazım " Şeklinde Bir Başlık Açardın  Cheesy

hocam çok güzel yazmış.iyiki yok be abi  bile bile kendini niye ateşe atıyorsun ki sonsuz olan ahiret hayatı var DÜNYA FANİ AHİRET BAKİ dir abi bence üzüleceğine sevin ilk kız arkadaşın evleneceğin kişi olsun bu çok güzel bi duygu şimdi olmadı diye üzülürsün ama evlenince çok mutlu olacağına eminim ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin amin

emirbaylan
Acemi Üye
*

Sonraki Level:
 16% ( 4 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 76535

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #18 : 12 Mart 2008, 21:39:44 »

Kız arkadaş bulmak,sevgili bulmak kolay önemli olan ona güvenmek,kötü gününde sarılıp ağlayacak birisini bulmak.Benim annem ve babam diyorduda inanmıyordum bizim zamanımızda aşklar böyleydi böyleydi diye belki garip gelebilir ama o dönemleri yaşamadığım halde hem özlüyor hem merak ediyorum...

Okuduğunuz için Teşekkürler...
                                                                                           Emir BAYLAN

m_u_t_s_u_z
Özel Üye
*

Rep Gücü: 5
Karizması : 120

Açtığı Konular:27

!!!_-_Mc _-_yArALı_-_!!!

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 3729

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #19 : 13 Mart 2008, 10:15:11 »

boş verr takma kafana zamanı geldimi bulursun en iyisi hiç sewmemek bu devirde kızların hiç birine güven olmaz.insana acı çektirmekten başka hiç bir sey yaptıkları yokk ewlenecek yaşa geldinmi bulursun şimdi öyle şeylere hiç kafanı yorma bence......

!!!MuTsUzKiZ!!!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

YüRü YüReĞiM gİdElİm bUrAlArDaN
ToPlA NeVaRsA
ElİmDe kAlAn saDeCe yArAlI KaLbİm oLsAdA
bEn OnU ElLeRdE GöReCeĞiMe
bU bEdEnİ yAkArDa kÜl oLurUm
dAğIlIrIm eTraFa sEsSiZcE YoK OlUrUmMm
arayollar
Acemi Üye
*

Açtığı Konular:2

Sonraki Level:
 16% ( 4 / 25 )

Takımım:
Üye ID: 64877

Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #20 : 13 Mart 2008, 15:22:17 »

hakmızda hayırlı değilse kızı ne yapacan ..... hepsi neyin peşinde bi anlayabilsek...... pişmanlıklar alıp başını gider sonra.... gerçekten kaderde var olan gelir bulur seni sende şaşarsın.... ALLAH'A EMANET OL...

akjmgalp
Üye
*

İmzaya Gerek Yok,Eskiler Bizi Tanır...

Sonraki Level:
 28% ( 21 / 75 )

Takımım:
Üye ID: 47443

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #21 : 26 Mart 2008, 14:53:16 »

Alıntı
bencede başkalarının duygularıyla oynanmamalı cok ayıp...erkeklerde öyledir işte kızlar erkeklerden her zaman daha duygusal yaklasmıstır olaylara hep duygusal bakmıslardır ama erkekler  duygusal bakamıolar her zman..MALESEF..

başkalarının duyguları ile oynanmalaı kısmına katılıyorum,ama devamına asla...

Alıntı
  boş verr takma kafana zamanı geldimi bulursun en iyisi hiç sewmemek bu devirde kızların hiç birine güven olmaz.insana acı çektirmekten başka hiç bir sey yaptıkları yokk

cayce
Özel Üye
*

Rep Gücü: 24
Karizması : 824

Açtığı Konular:305

kelebek gibi uçar arı gibi sokarım

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 4215

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #22 : 26 Mart 2008, 19:17:05 »

bence akışına bırak belki hiç kız arkadaşın olmaz ama çok hayırlı bir evlilik yaparsın kısmet işi bunlar
öte yandan çok kızla arkadaşlık yapmış olan biri zamanında bir bakarsın hayırsız bir evlilik yapmış hayatı kararmış
onun için üzülmeye gerek yok, üzülecek o kadar çok acı durumlar var ki hayatta....

akışına bırak, doğal ol, kasma, hayatta başarılar

handan hamamdan geçtik
gün ışığındaki hissemize razıydık

Register or Login

derebey
Professional Üye
*

Karizması : 7

Açtığı Konular:8

Sonraki Level:
 42% ( 63 / 150 )

Takımım:
Üye ID: 44642

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #23 : 27 Mart 2008, 16:42:05 »

kardeş boş ver derdine bak.allah dert vermesin.niye seveceksin ki neden bana bunu yaz

tifo61
Özel Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 18

Açtığı Konular:9

ÇeK GiT BeBeĞiM UzAkLaRa ߀N YaPaYaLNıZkEN...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 83586

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2008, 22:32:04 »

aşk istiyosan boş işler boşş ne kadar çok kızla çıkmışsamda hepsi boşş gerek yok böyle şeylere.. ama başka amacın varsa benm gibi yap amacın uğruna kızlarla takıl arkadaşlık kur çık bişe yap işte:) Cheesy
çok ayıp ya !! insanların duygularıyla oynamak vaat vermek yakışmadı Angry

Ben üyle bir ciddi ilişkiye girmedim.İnsanlardan az çok anlıyorum, kendime göre kişilerle ilişkim oldu.Kimseyle ciddi bi ilişki kurmadım.Kimse bana karşı ciddi değildiki ben onlara karşı ciddi olayım.

madem insanlardan çok iyi anlamıyorsun, o zaman çok tecrübeliymiş gibi konuşma. sen karşındakine ne gözle bakarsan o da sana o gözle bakar.. her ilişkinin sonu da ciddi bitmez,,ciddi olmak zorunda değildir

Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye,  birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…

߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...

…віℓмεz&eth;ім вія&eth;ана вія&eth;ана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηі&eth;εη &eth;оĝ&eth;μм ѕεηℓε õĝяεη&eth;ім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…

bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…

Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket
Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız

Sevdanla yaşatmadınki SEVDASIZLIĞINLa öldüreceksin!!!!!!!

Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...

kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]

____________________$'n€m____________________
derebey
Professional Üye
*

Sonraki Level:
 42% ( 63 / 150 )

Takımım:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2008, 10:51:48 »

sevipde sevilmemek yarine hiç sevmemek.Bu daha güzel bence

cruziero
Moderator
*

Rep Gücü: 19
Karizması : 512

Açtığı Konular:224

YAĞMUR YÜREKLİM...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 60174

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #26 : 04 Nisan 2008, 11:20:10 »

evt haklısın yazdıklarında...asimile oldugumuz bir gerçek...özenti oldugumuz bir gerçek ama hepimiz degil...mesela okul konusu kızım olursa dışarda okutmam bende bu konuda bende geri kafalıyım...artık geri kafalılıkmı yoksa çagımızın getirdigi olumsuz şartların sonucumu bilmiyorum...siz geri kafalı oldugumuzu düşünün...bence bu tamamen bir güvenlik meselesi:)kaygı meselesi...kültürümüzü koruyamıyoruz biz hepimizde tutmuş bir medeniyet sevdası medeniyet için çok şey yapıyoruz mesela kültürümüzden ödün vermek gibi eger bu medeniyetse en onursuzca yapılan eylemlerden biridir...medeniyet adına avrupalıya benzemeye çalışırız ama avrupaya medeniyetide biz ögrettik bunuda bilin...medeniyet dış görünüş le ve bazı engelleri yıkıp bazı şeylere özenmekle olmaz...medeniyet kafa yapısıyla olur...mesela her zaman anlatırız ah bu kadar kızla çıktım bu kadar erkekle çıktım bunları bizim söylememiz normal geliyor bize ama babalarımız ve annelerimiz döneminde bunları söylemek bu kadar basit degildi...şimdi bu konuda insanları eleştirincede ...ah örümcek beyinli geri kalmış orta çagda mı yaşıyosun sen gibi kelimelerle karşılık alıyorsun...hele düşünün birden fazla kişiyle çıkan kızlar ve erkekler o ilişki içinde neler neler yaşıyorlar?bende sizlerin abisiyim kardeşiyim açık açık konuşalım yani bunları sizlerde biliyorsunuz...hani bizim kültürümüz?ben sindiremiyorum mesela benim evlenecegim insan benden önce çok kişiyle veya bir kaç kişiyle ilişki yaşamış ben nereden bilebilirimki o ilişki içinde farklı eylemlerin yaşandıgını?benden önce gününü gün etmiş ve benle evlenmiş ben sindiremem bu durumu...ama bütün herkes bunun içinde degildir..aklı başında kızlarımız erkeklerimizde vardır onları ayrı tutuyorum..ilişkisini adam akıllı yaşayanları ayrı tutuyorum...belki bunlara alınanlar olabilir ama benim düşüncem budur...

aşk yaşamak konusuna gelincede...en güzel aşk karşılıksız olandır diyeyim...platonik olarak yaşa sen çünkü sevdigini söyledigin zaman aşık oldugun kişiye olayın büyüsü kaçıyor...kabul etsede cicim aylarından sonraki günler bi eziyet gibi gelir benden söylemesi:)....

Register or Login

Register or Login
derebey
Professional Üye
*

Sonraki Level:
 42% ( 63 / 150 )

Takımım:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Favori Hayvanım

Durumum:

« Yanıtla #27 : 04 Nisan 2008, 11:33:51 »

evt haklısın yazdıklarında...asimile oldugumuz bir gerçek...özenti oldugumuz bir gerçek ama hepimiz degil...mesela okul konusu kızım olursa dışarda okutmam bende bu konuda bende geri kafalıyım...artık geri kafalılıkmı yoksa çagımızın getirdigi olumsuz şartların sonucumu bilmiyorum...siz geri kafalı oldugumuzu düşünün...bence bu tamamen bir güvenlik meselesi:)kaygı meselesi...kültürümüzü koruyamıyoruz biz hepimizde tutmuş bir medeniyet sevdası medeniyet için çok şey yapıyoruz mesela kültürümüzden ödün vermek gibi eger bu medeniyetse en onursuzca yapılan eylemlerden biridir...medeniyet adına avrupalıya benzemeye çalışırız ama avrupaya medeniyetide biz ögrettik bunuda bilin...medeniyet dış görünüş le ve bazı engelleri yıkıp bazı şeylere özenmekle olmaz...medeniyet kafa yapısıyla olur...mesela her zaman anlatırız ah bu kadar kızla çıktım bu kadar erkekle çıktım bunları bizim söylememiz normal geliyor bize ama babalarımız ve annelerimiz döneminde bunları söylemek bu kadar basit degildi...şimdi bu konuda insanları eleştirincede ...ah örümcek beyinli geri kalmış orta çagda mı yaşıyosun sen gibi kelimelerle karşılık alıyorsun...hele düşünün birden fazla kişiyle çıkan kızlar ve erkekler o ilişki içinde neler neler yaşıyorlar?bende sizlerin abisiyim kardeşiyim açık açık konuşalım yani bunları sizlerde biliyorsunuz...hani bizim kültürümüz?ben sindiremiyorum mesela benim evlenecegim insan benden önce çok kişiyle veya bir kaç kişiyle ilişki yaşamış ben nereden bilebilirimki o ilişki içinde farklı eylemlerin yaşandıgını?benden önce gününü gün etmiş ve benle evlenmiş ben sindiremem bu durumu...ama bütün herkes bunun içinde degildir..aklı başında kızlarımız erkeklerimizde vardır onları ayrı tutuyorum..ilişkisini adam akıllı yaşayanları ayrı tutuyorum...belki bunlara alınanlar olabilir ama benim düşüncem budur...

aşk yaşamak konusuna gelincede...en güzel aşk karşılıksız olandır diyeyim...platonik olarak yaşa sen çünkü sevdigini söyledigin zaman aşık oldugun kişiye olayın büyüsü kaçıyor...kabul etsede cicim aylarından sonraki günler bi eziyet gibi gelir benden söylemesi:)....

haklısın ama şuda gerçek biz kendi kültürümüzü kendi gencliğimizeanlatamıyoruz.

tifo61
Özel Üye
*

Rep Gücü: 3
Karizması : 18

Açtığı Konular:9

ÇeK GiT BeBeĞiM UzAkLaRa ߀N YaPaYaLNıZkEN...

100% Tamamlandi

Takımım:
Üye ID: 83586

Aktiflik
Seviye
Deneyim