golman
Karizması : 23 
Açtığı Konular:114
Aşk Bir oyunsa ^^Game Over^^
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« : 25 Nisan 2008, 21:59:11 » |
|
Sizce eniyi rap söyleyen kim??
|
|
|
|
|
|
EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! İT DERİSİNDEN POST, ESKİ DÜŞMANDAN DOST OLMAZ... TÜRK HALKI KÜSTÜĞÜÇEŞMEDEN SU İÇMEZ SOĞUKTA DURUR KÜSTÜĞÜ DAĞDAN ODUN KESMEZ... DELİKANLILIK SİLAHI GÖSTERİP TESBİHİ SALLAMAK DEĞİL, TESBİHİ ÇEKİP SİLAHI SAKLAMAKTIR...
|
|
|
|
|
Miray
Karizması : 480    
Açtığı Konular:258
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2008, 22:07:13 » |
|
şahsen rock çı olduğum için Sagopa kajmer yani Yunus Özyavuz gerçek adıyla onu hiç dinlemedim ama bizim sınıf ceza hastası buyüzden ceza diyorum
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login(ramazan bitene kadar bu imza  ) ******* Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login (imza daki 1. resmi 2. resmi ve avatarım kendim yaptım elime sağlık  ) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login
|
|
|
tifo61
Karizması : 18 
Açtığı Konular:9
ÇeK GiT BeBeĞiM UzAkLaRa ߀N YaPaYaLNıZkEN...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2008, 22:42:55 » |
|
tabiki Sagopaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...
…віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…
bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…
Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız
Sevdanla yaşatmadınki SEVDASIZLIĞINLa öldüreceksin!!!!!!!
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...
kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] ____________________$'n€m____________________
|
|
|
muri
Karizması : 46  |
 |
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2008, 16:01:21 » |
|
ceza dan baska doğru dürüst rap söyleyen yok ztn
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginİMZAYA GEREK YOK ESKİLER BİZİ TANIR
|
|
|
ooOOoo
Karizması : 577     
Açtığı Konular:149
BIR KERE SEVMEK HIC ÖLEMEDEN BIN DEFA ÖLMEKMI$
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2008, 19:48:48 » |
|
bence dj akman da güzel söylüyor ama ben zaten fzla türkce rap dinlemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tifo61
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2008, 16:11:31 » |
|
allah allah..o sein düşüncen..sagopa kajmer'de, nakris ihanet'te cezadan daha kaliteli...bn cezayı rapci olarak görmüorm(bence  )
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...
…віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…
bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…
Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] ____________________$'n€m____________________
|
|
|
|
|
muri
Karizması : 46  |
 |
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2008, 19:02:15 » |
|
allah allah..o sein düşüncen..sagopa kajmer'de, nakris ihanet'te cezadan daha kaliteli...bn cezayı rapci olarak görmüorm(bence  ) o da senin düşüncen 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginİMZAYA GEREK YOK ESKİLER BİZİ TANIR
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2008, 19:22:09 » |
|
sagopa tabıkıde
|
|
|
|
|
|
kötüler için yaşasın cehennem! ! ! Peri:ablam dragonfly:ablam silence:ablam özlem:ablam gölge_M:ablam Cruziero:abim Kenan:abim hepiniz çok özelsiniz, hepiniz çok güzelsiniz " HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi?
|
|
|
tifo61
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2008, 16:03:36 » |
|
allah allah..o sein düşüncen..sagopa kajmer'de, nakris ihanet'te cezadan daha kaliteli...bn cezayı rapci olarak görmüorm(bence  ) o da senin düşüncen  Ama ben düşüncemi başkalarının düşüncelerine saygısızlık göstererek belirtmiyorum(Dikkatinizi çekerim))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muri
Karizması : 46  | | |