|
|
 |
« : 25 Mart 2008, 14:44:24 » |
|
bence ceza// sagopa fuat ayben elif nefret arasında seçim yaparsanıs sewinirim
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
ceza99
Rep Gücü: 0
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2008, 00:09:22 » |
|
turkishturkishturkish raprapraprapraprap turkısh rap rap turkish rap rap turkısh rap rapraprap turkish rap rap turkish rap rap turkish rap rap
sagoyu tek geçerim ceza tam bi sosyete özenti gençlik onu dinler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
?WoR?MiLİT@Ry
Karizması : 45 
Açtığı Konular:366
SEsiZ Bi KöSEde HerKezden UzaK......
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2008, 00:14:03 » |
|
Bence artık melankolikler daha cok tutuluyo aslında tanınmayan o kadar rapci varki, piyasada olan rapcilerden daha iyiler.Örnegin Rapozof,Patron,Şanişer bunları dinlemeniz lazım gorceksiniz o zaman asıl rapcileri 
|
|
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------- YalNıZlik ÖmRüm BoYunCa TanıMaDıGım BiR YaBanCıyDı, OnUnlA ŞimDiLeRde BeRABEr UyAnıYoruZ,Her YeNi GünE İkİ YALNız ŞaRKıLar YaZıYOruZ, YoRguNuz...CoK YoRgUnuZ....
|
|
|
tifo61
Karizması : 10 
Açtığı Konular:9
ÇeK GiT BeBeĞiM UzAkLaRa ߀N YaPaYaLNıZkEN...
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 16:12:21 » |
|
asıl rapçi tabiki sagopaaaaaaa
sagopa ve kolera hastasıyımm...dinleyin sizde.diğerleri yalann
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...
…віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…
bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…
Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız
Sevdanla yaşatmadınki SEVDASIZLIĞINLa öldüreceksin!!!!!!!
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...
kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] ____________________$'n€m____________________
|
|
|
|
|
tifo61
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2008, 16:34:06 » |
|
Ceza rapciliği küfür etmekten ibaret sanan, rapi kirleten biri,BENCE 
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye...!!! (psiko sinem)
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
<<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
߀n k!m$€ !c!n ]-[ayaL kırıkLığına UgRaMaDıM, CüNkÜ ]-[!çk!m$€ !c!n ]-[ayaL KuRmADıM...
…віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі…
bİzİm RaHaT eTtĞiMiZ yErDe KiMsE İsTiHaRaT EdEmEz…KeYfE dEğİl KrAlInA dEĞiL aLaYıNA gİdErRrR…
Laf dalaşına girme kapak olursun...Uğraşma etiket Sevene sevdalıyız,gidene hep ağlarız,alsalarda bu canımızı,biz seversek unutmayız
Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama,ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile aglayacak...
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm…çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] ____________________$'n€m____________________
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2008, 16:41:48 » |
|
Ceza rapciliği küfür etmekten ibaret sanan, rapi kirleten biri,BENCE  Onun da güzel şarkıları var.Hem Sagopa da küfür ediyo şarkılarında.(Aslında sinirli olduğum zamanlarda onlarla beraber küfür etmek beni epey rahatlatıyo)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muri
Karizması : 38  |
 |
« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2008, 16:21:35 » |
|
sagopa sokak serseeisi en büyük ceza
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginİMZAYA GEREK YOK ESKİLER BİZİ TANIR
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2008, 16:23:47 » |
|
sokak serserisi diyosun ama rap sokaklarda doğmuştur,bunu da unutma!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tifo61
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2008, 16:57:41 » |
|
Hadi yhaaa  nerden biliyosun sokakta bali çekerkenmi gördün onu.. insanlara hakaret etmeden yorum yapamazmısın sen...bana görede ceza kötü ama hakaret ediyomuyum ayıp yhaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Nisan 2008, 21:04:33 » |
|
aman önemi yoq ben artık rockçıyım zatennn
|
|
|
|
|
|
Haylazların Prensesi 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Nisan 2008, 09:43:41 » |
|
ben genelde rap dinlerim ama sevdiğim rock şarkılar da var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
L!S@
Karizması : 47  | | |