|
|
 |
« Yanıtla #352 : 18 Haziran 2008, 18:57:24 » |
|
Arkadaşlar ben bu konuda defalarca yorum yaptım ancak bir şeyi çok iyi biliyorum ; bir insan 7 'sinde neyse 70'inde de aynıdır ! Değişme şansı pek yoktur ! Türkiye makuz tarihini tekerrür ile tasarruflarını tüketecektir ! Yapabileceğimiz tek şey milli ekonomi ve çok yiyenin az yemesi ! Az yiyenin de normal yemesidir ! Çünkü serbest piyasa ekonomisi İslami kültürle bağdaşmaz ! Zekat denen bir olay vardır ki ! Gözünü sevdiğim Osmanlı imparatorluğunda zekat verilecek fakir bulamıyordu insanlar !!! Ya şimdi ; altında mercedesi olan ve ölü annesinin maaşını kadın kılığında çekenler mi istersin, yedikçe yedikçe doymayanları mı ? biri çıkıpta bu bana çok biraz paylaşayım demiyor ! biz insanlığımızı ne zaman geri kazanırsak o zaman bu ülke adam olur !!!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginXp ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginVista 'yı Orjinal Yapma
|
|
|
alger
Rep Gücü: 1
Karizması : 60  |
 |
« Yanıtla #353 : 18 Haziran 2008, 19:15:45 » |
|
Arkadaşlar ben bu konuda defalarca yorum yaptım ancak bir şeyi çok iyi biliyorum ; bir insan 7 'sinde neyse 70'inde de aynıdır ! Değişme şansı pek yoktur ! Türkiye makuz tarihini tekerrür ile tasarruflarını tüketecektir ! Yapabileceğimiz tek şey milli ekonomi ve çok yiyenin az yemesi ! Az yiyenin de normal yemesidir ! Çünkü serbest piyasa ekonomisi İslami kültürle bağdaşmaz ! Zekat denen bir olay vardır ki ! Gözünü sevdiğim Osmanlı imparatorluğunda zekat verilecek fakir bulamıyordu insanlar !!! Ya şimdi ; altında mercedesi olan ve ölü annesinin maaşını kadın kılığında çekenler mi istersin, yedikçe yedikçe doymayanları mı ? biri çıkıpta bu bana çok biraz paylaşayım demiyor ! biz insanlığımızı ne zaman geri kazanırsak o zaman bu ülke adam olur !!! size katılıyorum yorumlarınız ve tesbitleriniz yerli yerinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.e
Karizması : -21  |
 |
« Yanıtla #354 : 18 Haziran 2008, 20:58:46 » |
|
Arkadaşlar ben bu konuda defalarca yorum yaptım ancak bir şeyi çok iyi biliyorum ; bir insan 7 'sinde neyse 70'inde de aynıdır ! Değişme şansı pek yoktur ! Türkiye makuz tarihini tekerrür ile tasarruflarını tüketecektir ! Yapabileceğimiz tek şey milli ekonomi ve çok yiyenin az yemesi ! Az yiyenin de normal yemesidir ! Çünkü serbest piyasa ekonomisi İslami kültürle bağdaşmaz ! Zekat denen bir olay vardır ki ! Gözünü sevdiğim Osmanlı imparatorluğunda zekat verilecek fakir bulamıyordu insanlar !!! Ya şimdi ; altında mercedesi olan ve ölü annesinin maaşını kadın kılığında çekenler mi istersin, yedikçe yedikçe doymayanları mı ? biri çıkıpta bu bana çok biraz paylaşayım demiyor ! biz insanlığımızı ne zaman geri kazanırsak o zaman bu ülke adam olur !!!
bence de çok haklısın.ama bizi bu hale düşüren ;serbest piyasa ekonomisini ,kdv yi ....kim getirdi bazılarının çok sevdiği turgut özal.daha da yorum yapmaya gerek yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #355 : 18 Haziran 2008, 22:28:47 » |
|
peki turgut özaldan önce ne vardı
ben söyleyim alabildiyine kuyruk gaz kuruk şeker kuyruk vs vs şu anda bu durumdaysak bu özalın politikalarının devam ettirilmemesindendir
|
|
|
|
|
|
Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim. Boğamasamda yanımdan kovarım.. Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum.. Kesilir ama çekmeye gelmez boynum.. Mehmed Akif Ersoy Ya ISLAMDA erirsin! Ya da inkarda çürürsün! Yol mezarda bitmiyor! Girdiginde görürsün!...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #356 : 18 Haziran 2008, 23:58:44 » |
|
İslamiyetin yaşanmadığı allah kelamının anılmadı hiç bir evde bereket olmaz... Huzur olmaz mutluluk olmaz...
Allah rasulunden başka önderleri olanların Kuran-anla birlikte başka dinamiklere başvuranların ,'Müslüman adından başka isme ihtiyaç duyanların Allahtan başkalarınıda hoşnut etme garetine düşenlerin Kısacası Allaha kulluk etmekten başka kulluklarada heveslenenlerin,Alınlarında kazılmış kimlikleri bile olsa onlar , Allahın dininin tabileri değillerdir . Neye yönelmiş , neye güvenmiş ,neye dayanmışlarsa onun dinine tabi olmuşlardır...
"Ey Muhammed de ki: Ey insanlar, size Rabbiniz tarafından bir hak geldi. Kim doğru yola girerse, kendi lehine doğru yola girmiş olur. Kim de saparsa, kendi aleyhine sapmış olur. Ben üzerinize vekil değilim." (Yûnus, 10/108) "Allah kimi saptırırsa, artık onu doğru yola sevk edecek, hiç bir kimse bulunmaz." (er-Ra'd, 13/33)
Şirk (Allah'a ortak koşmak): "Fitne ortadan kalkıp Allah'ın dini tam anlamı ile egemen oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer yaptıklarına son verirlerse zalimlerden başkasına asla saldırılmaz." (Bakara, 193)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.e
 |
« Yanıtla #357 : 19 Haziran 2008, 00:33:19 » |
|
ben söyleyim alabildiyine kuyruk gaz kuruk şeker kuyruk vs vs şu anda bu durumdaysak bu özalın politikalarının devam ettirilmemesindendir
senin baban çok zengin heralde? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #358 : 19 Haziran 2008, 00:43:39 » |
|
senin baban çok zengin heralde?  sevgili a.e ben şu an ardahan posof çamyazı köyündeyim zenginlik göreceli bir kavram hamdolsun benim babam pek çogundan zengindir zira ssk dan 1 yıl önce emekli oldu ben inşaat işçisiyim 16 yaşımdan beri ne demek istediyini annadım ama benim köyüm yoluda elektiriyide suyuda özal döneminde gördü ben bunnarı görmemezlikten gelemem sende benim ne demek istediyimi annamışsındır umarım
|
|
|
|
|
|
Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim. Boğamasamda yanımdan kovarım.. Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum.. Kesilir ama çekmeye gelmez boynum.. Mehmed Akif Ersoy Ya ISLAMDA erirsin! Ya da inkarda çürürsün! Yol mezarda bitmiyor! Girdiginde görürsün!...
|
|
|
a.e
 |
« Yanıtla #359 : 19 Haziran 2008, 00:52:08 » |
|
ben de ARVTVİNLİYİM bizim köye halen düzgün akar şekilde su gelmedi.o gelen su da zaten geçen sene geldi.doğru dürüst yolu zaten yok.bir yağmur yağmaya dursun yollar berbat.yani anlayacağın ben senin halinden az da olsa anlarım.__fakat şu anda artvinde değilim.___ ayrıca özalın görevi zaten halka hizmet vermekti ne güzel yapmış helal olsun.ama yaptığı kadar götürdüğü de çok.bir yol yaptırdı diye bunu görmezden gelemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #360 : 19 Haziran 2008, 12:39:37 » |
|
aynen katılıyorum.milli takım teknik direktörüne bilmem kaç milyar yedirten..cumhurbaşkanına 16 milyar veren..ve hala milletin karnını doyuramamış bir yönetim  adı üstünde millet vekili.milletin vekili.biizm daha çok kazanmamız gerek onlardan.bu işte bir yanlışlık var ve iktidara gelen partiler bu durumu düzelteceğine cebime ne kadar fazla para girerse iyidir gözüyle bakıyorlar.yazık..bu akp için de chp için de aynı olcak.. 
|
|
|
|
|
|
BEN SAYGISIZLIK YAPTIĞIM İÇİN BANLANDIM.
|
|
|
ay_su
Karizması : 0 |
 |
« Yanıtla #361 : 31 Temmuz 2008, 23:08:39 » |
|
mılletverkıllerının maaslarına oden parayla cok aıle gecınır adamlar ayda 500 ytl ıle ay sonunu getırmeye calısıyorlar onların derdı memleketı kurtarmak degıl ıktıdara gecıp nasıl daha cok yerız mılletı nasıl kazıklarız ama sag olsun bızım turk halkımız da cok gamsız susup otursun hos sesını cıkarsa ne olacakı aklım almıyorya hergun yok ksu futbolcu su kadar transfer oldu yok su fıyata forması satıldı sapma sapan seylere para odemeyı cok sevıyoruz bız o paralarla ne okullar yapılır yazık valla bıze cok yazık
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 23:15:57 Gönderen: ay_su »
|
|
sonsuzluk önümdeydi ama gidemedim senden uzaga
|
|
|
cen cen
Karizması : 1  |
 |
« Yanıtla #362 : 31 Temmuz 2008, 23:12:47 » |
|
evet ıs basını kapatmyr dıye ınnmyr dııl Ozaman bası kaplı dıye ataturku sevmyr mu bnce basortusne karsı olp attrkn ılklrnı bılmyn ınsn cooooooook
|
|
|
|
|
|
ATAMIZIN SOZU TURKIYE CUMHURIYETINDE HER VATANDAS ISTEDIGI GIBI ALLAHA IBADET EDEBILIR ALLAHA INANIR VE DININI RAHATCA YAŞAR HICBIR KIMSE ALLAHA INANCINDAN VE DINI HAYATINDAN DOLAYI TAKHIR(horlama)VE TEZYİF EDILEMEZ AYRILIK AYRILIK YAMAN AYRILIK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #363 : 31 Temmuz 2008, 23:25:24 » |
|
arkadaşlar ATATÜRKÜN kurdugu ilk kurumlardan biride TÜRK DİL KURUMUdur lütfen yorum yazarken bu gerçeyi unutmayalım ve gerekeni yapalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|