|
|
 |
« : 09 Kasım 2007, 02:10:16 » |
|
Değerli Chip Forum Üyeleri ve Yöneticileri , Grubumuza ait olan Tekno Time Franchise Marketimizin Ulusal Çapta Online Alışveriş sitesi açılacaktır. Sizlerden ricamız bu web adresi için bize yardımcı olmanız ! Sonuçta bir online alışveriş yapmak isteseydiniz ankette sorulan hangi domaini (site adını) uygun görürdünüz ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!
|
|
|
?WoR?MiLİT@Ry
Karizması : 46 
Açtığı Konular:365
SEsiZ Bi KöSEde HerKezden UzaK......
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2007, 09:22:55 » |
|
Www.Teknotimesatis.Com Bana göre bu isim hos olmus hocam.
|
|
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------- YalNıZlik ÖmRüm BoYunCa TanıMaDıGım BiR YaBanCıyDı, OnUnlA ŞimDiLeRde BeRABEr UyAnıYoruZ,Her YeNi GünE İkİ YALNız ŞaRKıLar YaZıYOruZ, YoRguNuz...CoK YoRgUnuZ....
|
|
|
WeBMaSTeR
Karizması : 212   |
 |
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2007, 11:26:15 » |
|
bana göre bu isim daha uygun Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginwww.pratikonline.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekinji
Karizması : 124  |
 |
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2007, 11:44:17 » |
|
ben 3. seçeneği işaretledim ama Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginwww.chiponlinemarket.com olabilir kanımca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2007, 12:51:02 » |
|
Güvenli mağaza 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
caliph
Karizması : 105  |
 |
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2007, 14:33:31 » |
|
bence pratikonline.  ama chipmarket gibi bir domainde hoş olur 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginHarry Potter Fan Club
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2007, 15:04:26 » |
|
Hepinizin önerisi güzel ama maalesef yukardaki seçenekler dahilinde yapıyoruz bunu ! Çünkü o isimleri aldık ! Yani şu an hepsi bize ait zaten. Chip ile başlayan bir online daha ekleyebilirdik ancak Tekno Time ( Gold Computer) online satış işlemleri yapacağız. Halk dilinde bence guvenlimagaza.com daha akılda kalıcı oluyor. Tabiki bu 3 site de aynı siteye yönlenecek sonuçta hepsi çalışacak ama bir tanesi sistemin kurulu olduğu domain ( web ismi olacak )...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2007, 16:58:00 » |
|
güvenli mağaza olmasını tercih ederim ama pratikonline'da hiç fena değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2007, 17:33:14 » |
|
pratikonline benim fikrim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhotoF@tih
İZİNLİ SÜPER MOD. ÖZEL MESAJINIZA CEVAP GELMEYEBİLİR
Karizması : 342   
Açtığı Konular:2331
Google'a İhtiyacınız Yok Chip Forum Yeter ...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2007, 23:10:28 » |
|
Umarım Başarılı Bir Alışveriş sitesi olur 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginSATILIK İKİNCİ EL CEP TELEFONU HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR, LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE. Chip Forum Hakkında Yardım, Şikayet, Görüş, Öneri, İstek'lerinizi PhotoFatih İletişim Formunu Doldurarak Mesajınızı İletebilirsiniz. İletişim Formu İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginTıklayın
|
|
|
miroglu_emin
Karizması : 125 
Açtığı Konular:945
Bir Gün Gelecek Herkes Chip Forum'lu Olacak !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2007, 01:13:28 » |
|
sevgili hocam Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Loginwww.guvenlimagaza.com bu bence daha uygun aynı hepsiburadaki gibi hizlial.com daki gibi bir başarı ve düzen elde edebilirsin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miroglu_emin
Karizması : 125 
Açtığı Konular:945
Bir Gün Gelecek Herkes Chip Forum'lu Olacak !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2007, 01:14:59 » |
|
ama herşeyden önce reklam tabii sonrada müşteri memnnuniyeti olacak
|
|
|
|
|
|