|
|
 |
« : 19 Şubat 2008, 13:08:46 » |
|
Değerli Chip Forum üyeleri ve yöneticileri ,
Forumumuz bildiğiniz üzere son güncellemeden sonra tekil hitleri Günlük : 7500-8500 arasında gelip gitmekte ve yüksek bir oran sayılmaktadır. Ancak günlük yeni üye olma sayısı 70-100 arasında idi bunun sebebi sitedeki tüm linkler (adresler) ziyaretçilere (üye olmayanlara) açık durumdaydı ; bir konudan faydalanmak , paylaşımdaki download linklerini kullanmak için üye olması gerekmemekteydi ! Biz linkleri ziyaretçilere kapatıp " Bu linkleri göremiyorsunuz ya Üye Olun ya da Giriş Yapın " şeklinde yönlendirmelerle ziyaretçilere seçenek sunuyorduk ve sırf bu sebeple üye olmak zorunda kalıyorlardı. Bu yaptığımız aslında normal bir şey , çünkü tüm siteler neredeyse aynı şeyi uyguluyorlar. Bu ziyaretçilere linki kapatma olayından sonra günlük yeni üye sayımız 500-600 arası değişir duruma geçti !!! Bu forum adına güzel ama Bilinçi Forumculuk adına sakıncalar doğuran bir durum ; Sırf konudan faydalanmak için üye oluyor sonra oraya buraya racon kesip saçma sapan şikayetlerde bulunuyorlar. Oysa linkler açık olduğunda sadece kendi isteği ile üye oluyor ve aktif - bilinçli üye kazanmış oluyoruz. Ben bu noktada herkesin fikrine ihtiyaç duymaktayım ;
Linkler ziyaretçilere açılsın ve günlük 100 yeni üye bize yeter diyenler mi ? yoksa Linkler ziyaretçilere gizlensin ki günlük 500-600 yeni chip forumlu kazanalım ! diyenler mi fazla ! Oylamaya katılırsanız Chip Forumun geleceği için önemli bir adım atmış olacağız. Çünkü şu anda 72 Bin Chip Forumlu var linkler gizlenirse 6 ay sonra 160 bin üye olacağız yok linkler açık olsun diyorsanız 6 ay sonra 82 bin cıvarı olacağız !
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginXp ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginVista 'yı Orjinal Yapma
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2008, 13:19:21 » |
|
Ben linklerin gizlenmesi taraftarıyım.Çünkü sadece linklerin görülmesi için üye olanlar değil linklerin görülmesine izin verildiği zamanlardaki üye olanlar da saçma sapan yorumlar yazabiliyorlar.
|
|
|
|
|
|
 Lösemili Çocuklar Kenti İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or Login TIKLAYIN !!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2008, 13:28:16 » |
|
Orasıda doğru ya  Adam var adamcık var , insan var insancık var üye var üyecik var ! Bize üye lazım !!!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginÇıkışta Akmayan Ter , İnişte Gözyaşı Olur !!!Windows Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginXp ve Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Register or LoginVista 'yı Orjinal Yapma
|
|
|
hagard
Karizması : 17 
Açtığı Konular:39
aldırmazlık müttefikimizdir..
Takımım:
Favori Hayvanım
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2008, 13:32:45 » |
|
100 yeni bilinçli ve kaliteli üye derdim ben,ama bu da biraz riskli sanırım.. diger siteler şunu da yapıyor üye olmanı istiyor,bi de üstüne linkleri görmek için yorum..  aslında vurgulanması gereken;daha çok üye kazanmak mı amaç yoksa paylaşımın güçlü oldugu bir site mi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeN@N
Karizması : 580     
Açtığı Konular:1556
Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2008, 14:01:33 » |
|
Hocam bize insanca üye lazim hani bir söz vardır; aklısız dostum olana kadar,akıllıı düşmanım olsun bence açılmasın....Saygılarımla....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miroglu_emin
Karizması : 125 
Açtığı Konular:938
Bir Gün Gelecek Herkes Chip Forum'lu Olacak !
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2008, 14:13:49 » |
|
hocam bana laf düşmez ama kapatmak en mantıklısıdır bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özgürr
Karizması : 68  |
 |
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2008, 14:35:47 » |
|
Linkler ziyaretçilere kapatılsın üye sayımız artsın ! 
|
|
|
|
|
|
İÇİMDE BİR BOŞLUK VAR NASIL ANLATSAM PARAYLA MI AŞKLA MI HAYALLER KURSAM... ALEM OYUNCU OLMUŞ,SOKAKLAR SAHNE ........................
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2008, 14:53:55 » |
|
Orası da doğru ancak şöyle bir durum da var aslında ziyaretçilere linkler gizlendiğinde mecburen üye oluyor ve bu da veritabanını çok yoruyor çünkü 2-3 dk da bir üye sayısı devamlı artıyor ve sistem biraz da olsa yavaşlıyor. Benim için önemli olan aslında bu ! Örneğin ben bu yazıyı yazmaya başladığımda üye sayımız 72791 idi ve zamana bakıyorum biraz sonra ne olacak belli değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Şubat 2008, 14:55:32 » |
|
Evet ama inanılması çok zor ben on parmak yazan biri olarak bir önceki mesajımı toplasanız en fazla 50 sn de yazdım ve üye artışı şu anda 72794 !!! İşte bu beni düşündürüyor. Bir çok site ayda 500 üyeye razı olurken bizde bu oran günlük olarak kayıtlara geçiyor !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeN@N
Karizması : 580     
Açtığı Konular:1556
Uzakta Olman Sana Olan Sevgimi Değiştirmez...
Takımım:
Favori Hayvanım |
 |
« Yanıtla #10 : 19 Şubat 2008, 15:01:17 » |
|
Sayın hocam belki benim haddim değildir ama bence açılmaması en uygunu....Ve çoğu üyeyede bakıyorum ne zaman üye oldu sadece bir mesaji var...Çoğu zarar azı karar...ama asıl karar sizindir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|