tabiki kapatılmalı neden diye soracak olursanız
1- Türkiye Cumhuriyeti diye bişe kalmadı tayyip cumhuriyeti geldi yerine
2- laiklik gitti
3- aydın insanlar teker teker hapse atılıyor
4- ekonomi çöktüüüüü yok enflasyon yokmuş tayyib den önce ben memurum benim maaşımla ben pek ala geciniyordum maaşımın %15 benim gıda harcamalarıma yetiyordu şimdi inanın %40 bile yetmiyor
5- 4 tane üniversite mezunu yegenim var 7 yıldır işsiz
bu arada ben oyumu akp tiye verdim vermez olaydım elim kırılaydıda veremeseydim keşke
1- Tayyip Cumhuriyeti mi ? Nerede ? Cumhuriyet Öz irade ile halkın kendi kendini yönetmesidir ! Tayyip halkın getirdiği adam ama iki savcı indiriyor ! Bence Savcılar Cumhuriyeti var !
2- Dinsizlik ve ateizimi laiklik olarak aftfedenlere söyleyin canım !!!
3- Aydın olduğu söylenen diye düzeltelim ! Aydın olduğu varsayılan insanlar hapise atılıp yüceltiliyor ! diğer taraftan gerçek aydınların okumasına, yönetmesine izin vermiyorlar ! Hapiste uzun süre yatan bir aydın gösterin ! Uzun süre yatan aydınlar unutmayın ki Demokrasiyi getireceğiz diye kendini yırtanlar zamanında yaşanmıştır !!! Biraz siyasi tarih bilgisi yeterlidir.
4- Ekonomi değil lüks yaşantıya alışan ve ayağına göre yorgan uzatamayanların enflasyonu yükseldi.... ! Eskiden kimse 2 cep telefonu taşımıyordu, fakirlere kömür yardımı yapılmıyordu, parası olmayan kız öğrencilere harçlık verilmiyordu, tüm öğrencilerik kitapları verilmiyordu, tüm dünyada düşen ekonomi trendine uygun olarak , yakıt ürünlerine zam gelince, buğdayda kuraklık olduğu için fiyatlar artınca, küresel ısınmadan su barajlarda eksilince bunlar ekonomiye olumsuz etkilemişitr ! her şey olumlu da bir kaç şey yüzünden (tüm dünyadan kaynaklanan) ekonomiyi eleştiriyor iseniz sadece PES derim..
5- Limon satmak ile başlayabilirler ! Ben olsam ben de öyle yaparım ancak Türküz ya direkt patronluk istiyoruz , masa başı , kolay iş istiyoruz ! Fırsatlar serbest piyasa ekonomisinde verilmez, alınır , yaratılır ! Bir tane üniversiteyi başarı ile bitirmiş işsiz gösterin bana !!! Tayyib bunu baştan söylemişti " Bu ülkede herkes patron olmak istiyor ! kimse işçi omak istemiyor "
6- Ben oyumu AKP 'ye vermemiştim ancak güçler dengesinde oluşturulmak istenen olumsuz hava ve strateji karşısında ilk defa AKP yi destekler oldum ! Partici olarak değil ! Demokrat, Atatürkçü olarak !!! (Sahtekar Atatürkçülerden değil ! Gerçek !!! Kim olduğunu bilerek savunan Atatürkçüyüm ben !